С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 584
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
...моята замразява всичко ... ДОРИ И МЕД  ooooh!
Това пък от какъв зор...  newsm78

Нямам никаква представа. Медът не е продукт, който се разваля. А и зеленчуци за салата - уж не купува в промишлени количества, но пак ги слага в камерата. Да не ви казвам каква салата става. Кашкавал, сирене и подобни - също  ooooh!
Следващия път ще я питам, защо прави така  Flutter
Баба ми обича да си замразява зеленчуци, лук и понякога хляб.
Виждала съм я лятото и обикновени вафли да държи във фризера, че се разтичали😁

# 466
  • до едно тепе
Толумбички и маслини никой не може да ме накара да ям.   Stop
Някой желаещ да убеди сина ми да яде плодове, ако има, да заповяда. Все едно отрова му давам. Даже в момента е наказан да не яде бонбони именно,защото дори не иска да опита. А като бебе ядеше по много. Баба му онзи ден пак му даваше, въпреки че знае за наказанието. Tired Е поне като казах,че не може не се опита да му дава скришом ooooh!

# 467
  • Варна
Е поне като казах,че не може не се опита да му дава скришом ooooh!
От къде знаеш? То нали затова е "скришом", за да не знаеш...  Wink
Бъзикам се...  Laughing

# 468
Аз не обичам вкуса на замразено.Особено да ми размразят храна вече която е сготвена.Бррр.Какво ядеш накрая?Някакъв пълнеж колкото да не си гладен,няма нищо полезно останало вътре.Яйцата ако са сурови не се ли пръскат във фризера?За сефте чувам някой да замразява яйца😃.
Инак толумби няма сила която да ме накара да ям.Еклери също,крем с нишесте,грис,спаднал кекс,крем карамел,изобщо не обичам особено десерти.Торта ям рядко,въпреки че моите хора обичат и правя много често домашна.Аз не съм по сладките работи много.Виж пастърми,суджуци,мръвчица и сирена ми дай на корем.Оууу и прясно мляко ненавиждам!Отвратително ми е на вкус.Ям кисело и айрян.Баници,пици,тутманици също не обичам много.Тестяни неща тц.
Поспаланчо,моето голямото дете е така,не хапва плодове!Яде банан,краставица и малини.Други плодове и зеленчуци отказва.На 12 е в момента и си е така от бебе.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 14:47 от Рибозом

# 469
  • София
Медът има "срок на полезност". Може би свекърва ти прави някаква връзка в тази насока.

Едва ли. Каквато връзка прави със зеленчуците и сиренето, същата е и с меда  Laughing
И аз не понасям вкуса на замразена сготвена храна. Ако изобщо е останал някакъв вкус след размразяване.
Яйца не знам дали биха се пръснали, ако се замразят. Но никога не претопляйте варено яйце в микровълнова  Laughing

# 470
  • до едно тепе
Кали не ги изпусках от поглед  hahaha
Писах тайно, защото веднъж го бяхме оставили за малко и той ни посрещна с думите току що НЕ ядох бонбони. Явно го бяха подучвали да не ни казва, след като е казал,че е наказан. ooooh!

# 471
Толумбички и маслини никой не може да ме накара да ям.   Stop
Някой желаещ да убеди сина ми да яде плодове, ако има, да заповяда. Все едно отрова му давам. Даже в момента е наказан да не яде бонбони именно,защото дори не иска да опита. А като бебе ядеше по много. Баба му онзи ден пак му даваше, въпреки че знае за наказанието. Tired Е поне като казах,че не може не се опита да му дава скришом ooooh!
Pospalancho, знам, че си права, защото моята дъщеря обича да яде само банани (пъпеши и дини лятото). Обаче, ако го наказваш, че не иска да опита плод, още повече ще го отвратиш, даже напук ще ти направи. Все едно някой теб да те накаже, че не ядеш маслини.
Аз пробутвам ябълки и круши в крем, с кус-кус и подобни, настъргани, обаче тя е малка и още не се усеща.

# 472
  • Варна
... той ни посрещна с думите току що НЕ ядох бонбони.
Хахаха, сладур... И моят племенник така порти - "Мамо, аз току що слушах баба." Сещай се през останалото време колко съм слушал...  Rolling Eyes

# 473
Когато пращате детето при баба или в детската градина, очаквайте изтичане на информация!
Преди доста години в "По-по-най", нали ги разпитват децата и едно беше изръсило: Пък мама не обича баба. Майката там, бабата и тя, доста конфузна ситуация, а те само местеха камерата.

# 474
  • Северозапада
Вчера и дъщеря ми "издаде" баба си (свекървата), че не и е дала едно лекарство  Mr. Green

# 475
Здравейте и аз във вашата тема. Зачетох се в последните страници и ми стана интересна дискусията със замразените яйца   Joy

Рибозом, моя свекър отглежда кокошки и имаме много яйца. Той живее отдело от свекървата , но редовно праща провизии от селото към столицата  Laughing Та действиетосе развива миналата година, когато беше пратил мноооого яйца. Свекърва ми (умница-хубавица), чудила се какво да ги направи и решила да ги чукне по четворки в найлинови пликчета и да ги замрази във фризера за зимата  Joy Отиваме ние на гости, и аз отварям да си взвма сладолед, и какво виждам - един пълен шкаф от фризера пълен с яйца в пликчета. Ококорих очите, питам я какво е това, а тя отговаря, че така й били казали, че се прави с излишните яйца  #Crazy Похаби сигурно едно стотина яйца.  Мислела тя, че можела да прави омлети и баници зимата със замразени яйца.

Хубавица ми е тя, пък и умничка...  hahaha

# 476
  • Оптимист по принуда
Яйца могат да се замразяват, но си имат 'чалъм'. http://www.domashenjurnal.bg/index.php/%D0%B4%D0%BE%D0%BC/6395.html
А от замразени банани на кубчета става невероятен сладолед в блендера  Heart Eyes.

# 477
Не знам дали могат или не, но имаха ужасен вкус. Всичките ги изхвърли след това.

# 478
  • Mediterraneo
Яйца спокойно могат да се съхраняват и извън хладилник. Баба ми гледаше кокошки и събираше доста кори яйца. Съхраняваше ги на хладно, докато ни ги раздаде( веднъж месечно!). Никога не е имало развалени яйца.

# 479
demmy., сладоледа става  великолепен !!! Казах на свекърва ми, че може да бели бананите и да ги реже на филиий и да ги замрази, когато тръгнат и почерняват отвън (защото никой от внуците й не ги яде тогава) и тя взела, че замразила обелките нарязани на кубчета  ooooh! а самите банани (около 6-7) ги изяла наведнъж  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт