С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
А ти защо не излезе от стаята, като виждаш, че говори по телефона? На теб приятно ли ще ти е свекърва ти да слухти наоколо, докато разговаряш с твоята майка или приятелка, или който и да е от твоите познати?

ПП Ха-ха, абсурт, писали сме едновременно.  Laughing
А защо говорещият по телефона да не излезе от стаята? Аз не обичам да говоря пред някого, но никога не съм гонила човек от стаята, за да си приказвам. Все едно днес, както преобличам дъщеря ми и баба ми влетява при нас, сяда си на стола, да ни гледала и си приказва с приятелката й. Че и ни одумва. Laughing Освен пък ние да бяхме излезли.

# 676
Ама защо трябва да те гонят, като ти можеш да проявиш малко тактичност и да излезеш?  Laughing
Ако искаш, де. То вярно, че като излезеш, няма да можеш нищо да чуеш, да се потресеш и да го изклюкариш във форума.  Peace

# 677
 Ако моят телефон звънне и не искам да ме слушат - аз бих излязла . Нали не е ретро телефон с кабел  Joy

# 678
толкова много сте писали, че докъто прочета и ми се доспа  sleepuu

Посмях се доста  Joy

Всичко хубаво, но давайте малко и по темата. От моята няма какво да се оплача за сега. По цял ден липсва, а като се върне - аз съм заспала  Laughing

# 679
А ти защо не излезе от стаята, като виждаш, че говори по телефона? На теб приятно ли ще ти е свекърва ти да слухти наоколо, докато разговаряш с твоята майка или приятелка, или който и да е от твоите познати?

ПП Ха-ха, абсурт, писали сме едновременно.  Laughing

Joy Да бе, как пък не се сетих да кажа на почти 6-месечния си син да изчака баба му да се наклюкари, че тогава да му направя мляко.  Несъобразителна работа.

П.С. Нямаше грам хумор в изказването и. Това е, което ме шокира. Зетя и аз не го долюбвам, но пък дъщеря му е дете. Имам усещането, че прехвърля негативните си чувства към него върху детето. Напълно незаслужено. Както и да е, аз съм страничен наблюдател. В моите уши прозвуча грозно.

# 680
  • София
По традиция, кой плаща сватбата / само питам!/  канена съм на 2 такива ,не че ще питам кой дава парите,но ми е любопитно?  Вие църковен брак ли ще правите?  Голяма ли ще бъде? 

Да ви кажа, аз за една свекърва днес на един рожден ден,  ама ангел направо,  а снахата само й съска. Едната жертва, другата не.  В много открити отношения и двете са си казали една на друга, че не се харесват и живеят в мир  Joy

# 681
На Фифи-то поне му признавам, че привлече нови лица в темата, а и такова раздвижване е нямало от на Кали свекървата Laughing
Моята също си обсъжда другата снаха по телефона пред мен, уж снишава глас, ама кънти цялата къща и да се скрия някъде, пак ще чувам Simple Smile Много са ми интересни с дъщеря й като започнат да обсъждат нейната свекърва. За такива неща се оплаква, че съм готова да разменя свекървите на момента!

# 682
По традиция, кой плаща сватбата / само питам!/  канена съм на 2 такива ,не че ще питам кой дава парите,но ми е любопитно?  Вие църковен брак ли ще правите?  Голяма ли ще бъде? 

Да ви кажа, аз за една свекърва днес на един рожден ден,  ама ангел направо,  а снахата само й съска. Едната жертва, другата не.  В много открити отношения и двете са си казали една на друга, че не се харесват и живеят в мир  Joy
В нашия край (Варненско) се дели всичко ,в тяхния (Разградско) мъжа поема всичко . Решихме че аз и моето семейство ше поемем всичко ,така или иначе  майка и ще даде голяма сума пари на сватбата ,така че нещата се изравняват .  Въпреки че аз това че майка и ще даде голяма сума пари не го знаех и бях приел факта че трябва да организирам нашата сватба . Но какво значение има ...

# 683
Добре де, нали щеше да изчезваш, че даже моли да не си споменаван, защо пак се закачаш с обяснения?! Верно ще си помисля, че си някоя скучаеща тетка!
Как се вадят пари, дремейки цял ден в женски теми по форумите?!
Моля, не ми отговаряй!

# 684
  • София
А какво пречеше сами да си направите сватбата, както чувам и виждам, че правят много двойки на вашата възраст, вместо да правите ремонти с общите пари, а родителите ти да плащат тържеството?

# 685
Ама какво ви интересува кой с какви пари си прави сватбата? Не само на f_f  му е скучно.

# 686
  • София

Joy Да бе, как пък не се сетих да кажа на почти 6-месечния си син да изчака баба му да се наклюкари, че тогава да му направя мляко.  Несъобразителна работа.

П.С. Нямаше грам хумор в изказването и. Това е, което ме шокира. Зетя и аз не го долюбвам, но пък дъщеря му е дете. Имам усещането, че прехвърля негативните си чувства към него върху детето. Напълно незаслужено. Както и да е, аз съм страничен наблюдател. В моите уши прозвуча грозно.
Дали има хумор, дали няма, е без значение.
Разликата между теб и свекърва ти е в честността- ти също не го долюбваш, ама не смееш да си кажеш.
ПП. Друг разказ е, че ти се наемаш да коментираш подслушан разговор. Mr. Green

# 687
  • Оптимист по принуда
А че бабата е абсолютно перде и клюкари най-безочливо пред снаха си и то за дете? Дреме ѝ на шмайзера, че щъркелчето е била там.

# 688

Разликата между теб и свекърва ти е в честността- ти също не го долюбваш, ама не смееш да си кажеш.
ПП. Друг разказ е, че ти се наемаш да коментираш подслушан разговор. Mr. Green

Категорично не е така - не се свеня да кажа, че въпросния зет не го харесвам. Всички знаят, че не ми е фаворит (с всички последици от това за семейните отношения). Обаче детето, колкото и да е копие на родителите си, си има собствена индивидуалност и не мога да прехвърля (не)симпатиите си върху него.

И още по-категорично отказвам да нарека това "подслушан" разговор. Не съм седяла с ухо на врата. При положение, че тя започва разговора в хола, в който се намираме аз и детето, и е пределно ясно, че има слушатели. Има си стая ако иска да провежда конфиденциални разговори със свекърва си  Mr. Green К'во беше - "мойта къща, мойте правила"? Нали това е лайтмотива в темата  bouquet

# 689
  • Бургас
А колко е голямо въпросното оплюто дете?

Общи условия

Активация на акаунт