С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
еееее Mushmoranka  Laughing ти я изкарваш съвсвм не в реалния свят твоята свекърва. Още малко ще кажеш, че и доматите с колчетата яде  Wink Не вярвам чак до там да е изтрещяла.

# 481
Не се обаждай ти сега, че ще развалим образа на свекървата-гъркиня Wink

# 482
Истина е! И аз в началото не можех да повярвам, но е факт! А това за доматите и колчетата не го разбрах... имаш предвид зелените твърди жили в доматите ли? Защото според нея и мъжът ми те придавали по-различен вкус на доматите!
Зои, не съм видяла друга да се държи като нея! Честно! да не мислиш, че ми е приятно да виждам свекърва ми на 60 години да се държи като изтрещяла 100 годишна бабка?

# 483
  • София
Вася, мм е така - има ли косъм, чесън, оцет - край, просто ще повърне. Освен да му обяснявам как не ме уважава, щом не го е изял.
Боже, това си е живо нещастие!
Да сравниш косъм с чесън и оцет- задължителната добавка към шкембе чорбата!? Mr. Green

# 484
  • София
Медът има "срок на полезност". Може би свекърва ти прави някаква връзка в тази насока.
Ми, не...........дори и 10 години може да престои затворен в тъмен съд, без да му стане нещо.
Мен друго ме изумява- да замразяваш яйца- те се пукат,
Медът и зеленчуците за салата деструктират. newsm78

# 485
  • Варна
А това за доматите и колчетата не го разбрах...
Mushmoranka, това е израз, който означава, че уличавания човек не е чак толкова глупав, за колкото се опитват да го представят. Не им обръщай внимание. Когато нещо не ти е на главата, е трудно да го разбереш/повярваш. И аз преди години, като им споделих тука, че моята свекърва си изми главата с балсама ми за коса и се чудеше защо не се пени, ме обвиниха че лъжа. Как да им обясня, че жената беше пробвала вече шампоана ми, душ гела, интимния гел (всичко това за косата си) и просто беше дошъл ред на балсама... Wink

# 486
Mushmoranka, а вие със свекървата ли живеете? Защото, ако сте отделно какво те интересува какво прави и какво говори.

Joy Zoι мама-гъркия-свекърва викаш  Wink няма-няма. Щом Mushmoranka казва, че е замразила банановите люспи, ще вярваме. Може в техния край това да е практика.

За доматите с колците, по-точно това е много стара българска приказка. Има се предвид дървения кол, на който се връзват растенията при засаждане. В превод - не сме чак толкова глупави.

# 487
  • Бургас
А това за доматите и колчетата не го разбрах...
Mushmoranka, това е израз, който означава, че уличавания човек не е чак толкова глупав, за колкото се опитват да го представят. Не им обръщай внимание. Когато нещо не ти е на главата, е трудно да го разбереш/повярваш. И аз преди години, като им споделих тука, че моята свекърва си изми главата с балсама ми за коса и се чудеше защо не се пени, ме обвиниха че лъжа. Как да им обясня, че жената беше пробвала вече шампоана ми, душ гела, интимния гел (всичко това за косата си) и просто беше дошъл ред на балсама... Wink
Е, той баща ми веднъж се изми с шампоана на кучето и после орева света, че сме саботирали петте косъма на главата му  Laughing Защо сме били сложили шампоана на кучето в банята? Викам му "Е, не видя ли, че шампоана е за кучета", той - "Че от къде да знам, че е кучешки". Явно не му е дошло на акъла въпреки етикета с немска овчарка  hahaha

Между другото преди време в едно списание четох, че ако не разполагаш с шампоан да си измиеш косата, може да използваш балсам  Rolling Eyes

# 488
тя и моята баба веднъж се изми с балсама. Видяла това пред очите - това взела. На всеки се случва да се обърка.

# 489
  • София
Медът има "срок на полезност". Може би свекърва ти прави някаква връзка в тази насока.
Ми, не...........дори и 10 години може да престои затворен в тъмен съд, без да му стане нещо.
Скрит текст:
Мен друго ме изумява- да замразяваш яйца- те се пукат,
Медът и зеленчуците за салата деструктират. newsm78

Какво разбираш под "без да му стане нещо" – разваляне или нещо друго?

# 490

Е, той баща ми веднъж се изми с шампоана на кучето и после орева света, че сме саботирали петте косъма на главата му  Laughing Защо сме били сложили шампоана на кучето в банята? Викам му "Е, не видя ли, че шампоана е за кучета", той - "Че от къде да знам, че е кучешки". Явно не му е дошло на акъла въпреки етикета с немска овчарка  hahaha

A моя баща (лека му пръст) си изми зъбите с депилатоара ми. И само намекнал на майка ми "да не купува такива евтини пасти, че скъпите миришели по-хубаво". Как не е повърнал докато се е миел...

# 491
  • Бургас

A моя баща (лека му пръст) си изми зъбите с депилатоара ми. И само намекнал на майка ми "да не купува такива евтини пасти, че скъпите миришели по-хубаво". Как не е повърнал докато се е миел...
hahaha Да не му окапаха мустаците и брадата  Laughing

# 492
miss july  Joy много смях

# 493
Моят баща пък не вижда разлика между дамски и мъжки дезодорант. Колко пъти си е отивал на работа, ухаещ като жена, не е истина. Ако му сложиш балсам за коса в банята, изобщо няма да се поколебае да го ползва за шампоан. Затова и майка ми от години си крие козметиката от него.

# 494
 Joy Joy Joy ще ме уморите!
Това ми напомни на дядо ми и козметиката! Той не използва парфщми, той се къпе в тях  ooooh! без значение какви са- детски, мъжки, женски... както не прави и разлика между шампуан за хра и кучешки  Laughing Едно от първите неща като разопакова е да взема всичките тоалетни принадлежности и да образовам кое какво е!
Смях, смях, ама аз един път така не погледнах какво точно взех (бях на пазар за лосион за тяло) и се мажа и гледам малки балончета... то се оказа душ-гел  hahaha Май това е генно предавано  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт