Отговори
# 210
Подкрепям това със следенето на 6 месеца  Hug

# 211
Здравейте преди месец на прегледа доктора ми каза че имам изменения на шийката на матката и че трябва да направим конизация направи ми колпоскопия, биопсия и цитонамазка резултата беше сравнително добър биопсията показа възпаление същото показва и цитонамазка бе 2С група, изписани ми АБ и Полижинакс. Днес бях на контролен и пак казва, че не му харесва шийката и отново иска конизация пусна ми и пак цитонамазка. Въпроса ми е нормално ли е при добри изследванията от биопсията и цитонамазката да се прави конизацията?
А имаш ли микробиология? Стана ли ясно какво е това възпаление? newsm78
Хламидия, гонорея, мико и уреаплазма изследвала ли си?

# 212
Момичета, искам да попитам може ли , ако са минали 20 дена от конизацията да ми вземат вагинален секрет?

# 213
Май зависеше какво ще се изследва, но аз НЕ съм сигурна  Rolling Eyes

# 214
Не ми е правена микробиология и аз се чудех защо

# 215
Не ми е правена микробиология и аз се чудех защо
Според мен е добра идея да си направиш такава плюс изследване за хламидия, мико и уреаплазма.
Така да се лекува на око възпалението не е много добре - малко като игра на тото.

# 216
Още повече, да те насочват за конизация, при неясно възпаление, и да ти изписват на око каквото и да било.  Whistling

# 217
Moмичета, моя резултат днес ме озадачи.
Първо - не е отбелязано задоволителна ли е намазката, или не (не е отбелязано нито едно тикче), но е отбелязано наличие на левкоцити.
На следващия ред е отбелязано "Клетки в норма", а по-надолу при Плоскоклетъчни Интраепителни Лезии /ПИЛ/ е отбелязано "без HPV". Не го обясних много ясно, но изглежда така
Не знам какво значи всичко това, а ще разбера чак другия вторник...  Crazy ooooh!

# 218
  • София
Moмичета, моя резултат днес ме озадачи.
Първо - не е отбелязано задоволителна ли е намазката, или не (не е отбелязано нито едно тикче), но е отбелязано наличие на левкоцити.
На следващия ред е отбелязано "Клетки в норма", а по-надолу при Плоскоклетъчни Интраепителни Лезии /ПИЛ/ е отбелязано "без HPV". Не го обясних много ясно, но изглежда така
Не знам какво значи всичко това, а ще разбера чак другия вторник...  Crazy ooooh!

Значи, че трябва да си живееш живота и да мислиш за други неща.
Всичко ти е наред.

# 219
  • София
Имало ли е някой след процедура, на който цитото не му е било добро? Обадих се за резултат от първо цито след лазер вапоризация в Токуда и акушерката ми каза да се обадя отново в петък (след като й продиктувах мойте данни). Хвърлиха ме в ебати филма. Tired

# 220
  • Бургас
Най-вероятно резултатите още не са готови.Не се притеснявай всичко ще е наред.Организацията им в лабораторията е под всякаква критика.

# 221
  • София
Дай Боже! Praynig

# 222
  • Pomorie
Момичета имам резултат. Проф. Томов ми каза, че има дисплацийни клетки/не знам дали точно го казвам/ в канала. Питах дали има нещо след канала, каза че няма, и че е със чисти стени конуса. Много се надявам да е наред всичко  Praynig.  Охххх, да ви кажа сърцето ми щеше да се пръсне от притеснение, и пак докато не си видя епикризата, което ще е в понеделник, няма да се успокоя. Отделно имам предписана схема на лечение за Папилома вируса, понеже нали има 16 положителен, та цяла торбичка от хомеопатични, витамини и други за имуностимулация. Надявам се да се справя с тази гадинка  Naughty

# 223
Нели, браво  bouquet

# 224
Понеже дискутиранте реда взимане. Винаги първо колпоскоп и след това цито са  ми взимали. Оцетната киселина няма как да се отрази на цитото, докато обратния ред би компрометирал резултата. Визирам все опитни гинеколози.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт