Аудио книги - четци и библиотеки

• 42 018
  • 146
  •   1
Отговори
# 120
Получих съобщение, че ще ми вдигат абонамента от 6 евро и нещо, на 8 и нещо на месец. Абонирана съм чрез епъл стор за българския сторител от доооста време, не знам колко. Когато се абонирах навремето, имаше само месечен абонамент. Сега, покрай вдигането, видях че има и годишен, доста по изгоден - 5 евро и нещо на месец излиза. В крайна сметка, аз съм печелившата, ако те не бяха решили да ми вдигат месечния абонамет, дори нямаше да погледна и щях да продължа да си плащам по-високата такса.
Има огромна разлика между абонаментите за Сторител в различните държави, например във Франция, се плаща за часове слушане - за 15 часа е 10€, за 30 часа е 15€ и т.н. Поздравявам всички, които успяват да довършат книга, тамън преди да свършат часовете... Sweat Smile

# 121
  • Mediterraneo
Уау, какви цени! Че 15 часа е една книга обикновено, 10 евро, за да я изслушам... Ще ме откажат бързо. Аз на месец слушам по 3-4 книги минимум.
Вече не, де, от вчера съм без абонамент. Ще чакам да видя няма ли да ми предложат някаква оферта 2-3 месеца, лятото мога да издържа без да слушам, мисля.

# 122
Аз също слушам поне 3-4 книги месечно и българският абонамент за Сторител е изключително изгоден. Достъпът до книги на чужди езици с този абонамент е доста богат, но това е индивидуално, зависи кой какви езици ползва.

# 123
А от къде може да се свалят аудио книги на английски?

# 124
В някои планове на мобилните оператори предлагат като екстра безплатен достъп до Сторител за срока на договора. Последно преподписах с такава екстра и съм супер доволна, до 06,2026 ще си слушам безплатно.

# 125
  • По света и у нас
От либривокс има на всякакви езици безплатно, но те са класики няма на живи автори.

# 126
А от къде може да се свалят аудио книги на английски?

Има един руски торент тракер от който съм сваляла аудио книги на английки - rutracker. net

# 127
  • Русе
Извинете, ако е обсъждано, но при избор между Сторител и Букмейд, кое бихте избрали? Имам право на 1 приложение към плана на Йетел.

# 128
Твърдо съм за Сторител.

# 129
  • София
Някаква оферта да сте засичали?
Само А1 ли я предлагат безплатно, като селект услуга към мобилните си планове?

ПП: Удобно ли е един акаунт да се ползва от двама (не семеен) - не слушам чак толкова, но сутрин поне мисля да запълвам докато пътувам

Гледам в акаунта си - само за семеен има 7дни пробно, както е с годишния /после идва по 11,33лв/мес/.
ПП: 2 - за месечен има 59% off за първия месец (6,80 > 16,99лв)
Може би ще тествам последното... но преди време, като прекратих абонамента, на 25ти ден да кажем... спря веднага.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 16:27 от Starrydream

# 130
У нас мъжът и детето слушат от един акаунт, не съм чула да има някакъв проблем. Мъжът ми слуша през деня, докато пътува, детето - преди да заспи вечер, така че не се засичат.

# 131
Аз ползвам Storytel през плана си към Yettel, като моят план го дава като Select опция за 2 години.

Някаква оферта да сте засичали?
Само А1 ли я предлагат безплатно, като селект услуга към мобилните си планове?

ПП: Удобно ли е един акаунт да се ползва от двама (не семеен) - не слушам чак толкова, но сутрин поне мисля да запълвам докато пътувам

Гледам в акаунта си - само за семеен има 7дни пробно, както е с годишния /после идва по 11,33лв/мес/.
ПП: 2 - за месечен има 59% off за първия месец (6,80 > 16,99лв)
Може би ще тествам последното... но преди време, като прекратих абонамента, на 25ти ден да кажем... спря веднага.

# 132
  • София
Здравейте , аз от вчера съм абонат на Yettel и имам една година безплатен абонамент към Сторител от мобилния план. Искам да попитам тези които са запознати , как трябва да процедирам сега / понеже от оператора не знаеха/ , ще прекратя абонамента си към Сторител който плащам в момента , към края на месеца. Но мога ли със същата регистрация / понеже имам много изслушани книги и ревюта/ да си псуна новия абонамент чрез Yettel  или трябва нов имейл и регистрация ? Благодаря.

# 133
Аз успях да си прекратя съществуващ абонамент на Storytel и да го прикача към безплатна Select позиция на Yettel.
 Първо се прекратява абонамента и след като изтече и вече нямата достъп до приложението тогава през портала на Yettel се заявява услугата и по спомен там се слага и имейл адреса на вече съществуващ потребител към Сторител. 

Здравейте , аз от вчера съм абонат на Yettel и имам една година безплатен абонамент към Сторител от мобилния план. Искам да попитам тези които са запознати , как трябва да процедирам сега / понеже от оператора не знаеха/ , ще прекратя абонамента си към Сторител който плащам в момента , към края на месеца. Но мога ли със същата регистрация / понеже имам много изслушани книги и ревюта/ да си псуна новия абонамент чрез Yettel  или трябва нов имейл и регистрация ? Благодаря.

# 134
Здравейте. И аз реших да активирам Сторител като бонус опция към плана си в Йетел. Следвах стъпките, свалих приложението и направих акаунт. В профилът ми на плащане излиза PARTNER_API , и мисля че така трябва са изписва. Въпросът ми е може би глупав, но не успявам да отворя книга за слушане. Някой, който е успял да активира такъв абонамент може ли да ми помогне? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт