Аудио книги - четци и библиотеки

• 41 999
  • 146
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Увери се, че пробваш да отвориш книга за слушане. Има и такива само за четене.

Оф, слушам Дървото на ангелите на Лусинда Райли, чете я Темелкова. Още една от списъка ми с неприятни четящи! Аз искам да слушам аудиокнига, не радиотеатър!

# 136
Увери се, че пробваш да отвориш книга за слушане. Има и такива само за четене.

Отварям аудио книга. Има опция откъс. Това според мен е откъс от книга, а не цялата книга. Или се заблуждавам. На вас за слушане на книга ?

# 137
  • Mediterraneo
Ама от този скрийншот на мен ми се струва, че нямаш активиран план. При мен изглежда ето така

Слушай/ чети

# 138
  • София
Този сайт е доста малоумно направен, влизам в акаунта и пак ми излиза промотата за нови акаунти...
бутонът "пробвайте сега" не работи
ПП: сега влязох през другия ми (през тел) и имам опция за Семеен (пробвай 7дни безплатно)
Ps 2  -сега се логнах в един прашлясал акаунт (2023 последно активен) - излиза опцията от първата снимка: 50% отстъпка  -Половин година намаление

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 17:22 от Starrydream

# 139
Не разбирам. Имам регистрация в сайта и изтеглено приложение при регистрацията през сайта. В профила в Абонаментен план пише Storytel Unlimited. Някаква друга настройка ли трябва да направя?

Ако някой си е активирал достъп като бонус към абонамент ще съм благодарна да помогне

П.П.Редактирам се. Изтеглих повтолно приложението. Когато избера книга за слушане ми се появява бутона слушай, но когато го натисна иска избор на план. Как да продължа? Да избера ли платен план, въпреки че за 1 година няма да плащам?

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 18:44 от chanse

# 140
  • София
Трябва през приложението на Йетел да се регистрираш / логнеш в Сторител - ето от тук - дигитални услуги.

# 141
Здравейте,

Някой да е слушал "Нова земя" на Вазов в Storytel? Тръгнах да я слушам, но забелязах, че има две версии, качение в рамките на две години, но едната е с около 3ч. по-дълга.

Дали някой знае защо е така?

Благодаря предварително!

# 142
Трябва през приложението на Йетел да се регистрираш / логнеш в Сторител - ето от тук - дигитални услуги.

Всичко това го направих, линка също е потвърден. Но когато избера аудиокнига за слушане и натисна плеъра, ми излиза прозорец за избор на платен абонаментен план.
Вие колко икони на приложението имате на екрана.  При мен са 2
Електронни книги-четете както ви харесва Storytel
 и
Storytel

Може ли от това да идва проблема. Или трябва да избера платен абонамент съответстващ на моя безплатен период и да се надявам, че няма да ми начислява такса.

# 143
  • София
При потвръждаването от Йетел, автоматично ми изписва ,че абонамента ми ще е безплатен до 12.01.2026г - а след това по 14,99лв на месец - и ме препраща да се логна / или регистрирам - в зависимост от това дали имам профил /при мен още е в сила текущ заплатен абонамент и ми казва ,че след изтичането му напълно , трябва да влезна отново , за да се активира новия/ Ти с регистрация ли си ?

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 12:12 от paranoir

# 144
Сега се регистрирах. Активирах в приложението на Йетел. Направих регистрация в Сторител. Потвърдих линка от Йетел (не помня дали това беше последователността). В моя профил изписва че абонамента е Storytel Unlimited и на плащане излиза PARTNER_API. Може би нещо пропускам или правя грешно, защото мога да видя аудио книгите и да чуя откъс, но не и цялата книга.

Скрит текст:
При потвръждаването от Йетел, автоматично ми изписва ,че абонамента ми ще е безплатен до 12.01.2026г - а след това по 14,99лв на месец - и ме препраща да се логна / или регистрирам - в зависимост от това дали имам профил /при мен още е в сила текущ заплатен абонамент и ми казва ,че след изтичането му напълно , трябва да влезна отново , за да се активира новия/ Ти с регистрация ли си ?

# 145
chanse, на приложение ли отваряш Storytel или през сайта им? Защото слушането на книги е възможно само през приложение от телефон, но не може да се слуша през сайта.

# 146
chanse, на приложение ли отваряш Storytel или през сайта им? Защото слушането на книги е възможно само през приложение от телефон, но не може да се слуша през сайта.

През приложението. Писах си със съпорта на Сторител. Оказа се, че при регистрацията автокоректора е коригирал разширението на  имейла ми, което не съм разбрала и от разминаването идва проблема. Коригираха го и сега е ОК.

Благодаря на всички отзовали се със съвет и идеи.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 16:30 от chanse

Общи условия

Активация на акаунт