Парфюмни размисли и страсти - 198

• 135 266
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
galeta, Бижу, благодаря ви за мненията. Ще го търся онлайн значи, харесвам ароматът на Нивеа и би трябвало да ми допадне.  Peace
Ако го намериш моля те, ми пиши и аз го искам. Hug bouquet
Намерих го на сайта на  Nivea, 24 евро е, доставката е 3 евро и нещо.

Проблемът е, че в сряда си тръгвам и няма да пристигне до тогава. Ако измисля някакъв начин да го поръчам, ще ти пиша.  Peace

# 511
Благодаря. Hug bouquet

# 512
  • София
Тая сутрин без да искам яко се полях с последните капки от Лютите чушки. Отворих шишенцето, понеже беше останало супер малко е него и изсипах парфюма, и той се разля по краката ми...  Mr. Green Не знам каква е тая работа, но независимо от това не го регистрирам. Синът ми каза, че му мириша на ванилия и макове, но аз нищо не усещам...  Embarassed Случвало ли ви се е да спрете да усещате определен аромат? Направо съм в лек потрес!  Embarassed

# 513
Имам дори купен дезодорант Импулс от касата на Кауфланд - прекрасна нежна ванилия.
Като спомена импулс - преди години вървеше реклама по ТВ - "Ако непознат мъж ви подари цветя, това е импулс!". Тогава бях студентка(действието се развива 90-те) и имах белия импулс - ванилия, (не знаех, че още го има или просто не съм търсила, защото ползвам друг тип дезодоранти, но ме обзе носталгия сега).
Та - една вечер се гласим да ходим на дискотека и съквартирантките искаха да се пръскат с моя дезодорант, но аз се заинатих, че не искам да миришем еднакво(още тогава съм проявявала ароматен характер явно). В крайна сметка не им разреших и... познайте - непознат мъж ми подари цветя! Много се шегуваха с мен после, че затова не съм давала те да се пръскат  Laughing

# 514
  • София
Аз пък установих, че дезодорантите на Адидас са с най-силен аромат, в сравнение с другите им продукти от същата серия. И по принцип ароматите им са хубаво направени, с развитие.

# 515
  • Чукарландия
Намерих го на сайта на  Nivea, 24 евро е, доставката е 3 евро и нещо.

Nivea и те много на сериозно са се взели откъм парфюми! 30 мл за близо 60 лв. за да си ухая на крема, чийто аромат много харесвам. Че и доста нетраен по споделените отзиви. Ако го намалят - бих си взела. Иначе ще се омажа с крема и ще ухая по същия начин, дори по-трайно! Mr. Green

# 516
Бихте ли ми казали дали Ivoire Pierre Balmain става за лятото? Чета, че май не е за големите жеги, а си търся нещо сапунесто точно за 30+ градуса.

# 517
  • София
Имам дори купен дезодорант Импулс от касата на Кауфланд - прекрасна нежна ванилия.
Като спомена импулс - преди години вървеше реклама по ТВ - "Ако непознат мъж ви подари цветя, това е импулс!". Тогава бях студентка(действието се развива 90-те) и имах белия импулс - ванилия, (не знаех, че още го има или просто не съм търсила, защото ползвам друг тип дезодоранти, но ме обзе носталгия сега).
Та - една вечер се гласим да ходим на дискотека и съквартирантките искаха да се пръскат с моя дезодорант, но аз се заинатих, че не искам да миришем еднакво(още тогава съм проявявала ароматен характер явно). В крайна сметка не им разреших и... познайте - непознат мъж ми подари цветя! Много се шегуваха с мен после, че затова не съм давала те да се пръскат  Laughing

Party bouquet Има, има такъв дезодорант.Мисля, че точното му име е Vanila Kisses.

# 518
Цъкнах да видя, че ми стана любопитно. Съвсем различни са сега. Инкогнито със сребристата капачка също ми харесваше  Flutter
https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1 … MSG_9GDp0nQ9SM%3A

# 519
Бихте ли ми казали дали Ivoire Pierre Balmain става за лятото? Чета, че май не е за големите жеги, а си търся нещо сапунесто точно за 30+ градуса.
Според мен не става. Поне аз не бих го носила в такава жега. Мисля, че е перфектен на около 20 градуса. Другият вариант Eau d'Ivoire по става за жеги, защото има цитруси, киселички боровинки, но пък не е сапунест - това, което ти търсиш.

# 520
  • някъде под слънцето...
Цъкнах да видя, че ми стана любопитно. Съвсем различни са сега. Инкогнито със сребристата капачка също ми харесваше  Flutter
https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1 … MSG_9GDp0nQ9SM%3A
В средата на 80 те си бяха желани и сравнително скъпи.Инкогнито, Панрерата(червения), Маджик Мускус (кафявия) Доколкото помня май бяха део парфюм.Ей къде ме върнахте..
После излязоха бикчетата, там харесвах червения и разбира се прекрасната Джулия на Крис Антони (за който Гугъл упорито мълчи)Отидох да се наредя за нея в 5 часа сутринта  на един Коледен базар и вече бях трета..Аз взех последната...
Мазуми и Импревю се продаваха само в Кореком, Кобако също....до колкото помня 7 долара им беше цената...Не помня само колко лв беле долара тогава на черно...
В онези времена изборът беше много беден.

# 521
Ауу, майка ми имаше Мазуми (от Кореком) и ми се струваше божествен тогава!

# 522
  • някъде под слънцето...
Той си беше божествен тогава.
Имам поне  4 негови по късни версии и няма нищо общо.Ако някой има излишно Мазуми от онова време, веднага го приютявам...Има какви да предкожа
Присъстват на представянето на Лунната нощ на Сисли тук.Първата асоциация,  когато ми вързаха гривната напоена с парфюм на китката беше Мазуми.

# 523
  • София
Той си беше божествен тогава.
Имам поне  4 негови по късни версии и няма нищо общо.Ако някой има излишно Мазуми от онова време, веднага го приютявам...Има какви да предкожа
Присъстват на представянето на Лунната нощ на Сисли тук.Първата асоциация,  когато ми вързаха гривната напоена с парфюм на китката беше Мазуми.

Joy Имам от новото време и го купих ей така, да си спомня старото.Нетърпим е, но пък като готвя риба върши прекрасна работа  Party Joy.

# 524
Наистина сегашното Мазуми няма нищо общо със старото. Моя съученичка/родителите и работеха в Алжир или Ангола, тоест, имаха долари  Laughing/ го носеше, класната стая миришеше на него  Heart Eyes Тествала съм го безброй пъти, само за да си припомня оня аромат, но уви!

Общи условия

Активация на акаунт