Къде в Бургас? (47)

• 77 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
За магазин за почистващи препаради - скоро ми казаха, че на Гладстон шейсет и някой номер /май 63 ама не съм сигурна/, са отворили магазин за наливни италиански препарати, харесваш си и ти наливали. Не съм ходила още но смятам да ги пробвам, ако някой може вече да даде впечатления ще е супер. Имало мнооооого видове  Peace

# 376
  • Burgas
Момичета,моля за инфо ,къде в нашия град има магазин за качествени мебелни дръжки-изключвам строителните хипермаркети,където не мога да харесам нищо Sad

# 377
В Салекс предлагат дръжки на Хетих, има и на други производители.
Аз си харесах от сайта на Икеа, но няма как да се видят наживо в Бургас. Във Вивре също пускат доста интересни понякога, но е само онлайн.

# 378
  • Бургас
Aз също поръчах от Икеа за кухнята. Иначе тук гледах в Салекс и Роси имат избор.
Но като цена-качество-дизайн там намерих "моите". Simple Smile

# 379
  • София
За магазин за почистващи препаради - скоро ми казаха, че на Гладстон шейсет и някой номер /май 63 ама не съм сигурна/, са отворили магазин за наливни италиански препарати, харесваш си и ти наливали. Не съм ходила още но смятам да ги пробвам, ако някой може вече да даде впечатления ще е супер. Имало мнооооого видове  Peace
Точно до нас, до Харна пекарна и аптека Афия, но така и не съм влизала още. Дано някой сподели мнение.

# 380
Има ли зеленчукова борса някъде, където да купя примерно по 10кг плодове от вид?

# 381
  • ту тук, ту там
Момичета, в "новия" мол (Галерия май се казваше  Embarassed) има ли магазин на Waikiki? А HM?

# 382
  • Бургас
Момичета, в "новия" мол (Галерия май се казваше  Embarassed) има ли магазин на Waikiki? А HM?
Да, има Waikiki и H&M.

# 383
Момичета пазарили ли сте от Аико мебели? Интересувам се до колко време пристигат поръчките, бавят ли ги много, коректни ли са?

# 384
  • ту тук, ту там
Благодаря, miss july!

# 385
  • Burgas
Момичета пазарили ли сте от Аико мебели? Интересувам се до колко време пристигат поръчките, бавят ли ги много, коректни ли са?
Полъчвали сме мебели, последно в края на миналата година, 60 дни беше срока и си го спазиха, нито ден по -рано  Grinning

# 386
Зависи от наличностите по складове. Аз преди 2 седмици поръчах спалня, днес получих смс, че е тук. Сега ще поръчвам гардероб, но тъй като размерът е различен може би ще почакаме повече.

# 387

Ние също поръчахме преди месец от тях. Всичко зависи дали го имат на склад. Детската стая пристигна за около седмица, матракът за 3-4 дни. Вчера избрахме гардероб и ни казаха, че срокът за изработка е 2 месеца, тъй като го искаме в други размери , различни от поддържаните на склад.Така, че най-добре питай на място за това, което те интересува. Всички консултанти са изключително любезни.

# 388
Има ли зеленчукова борса някъде, където да купя примерно по 10кг плодове от вид?

На ъгъла срещу детска ясла 3 във Възраждане има мини борса, може да попиташ там.
На ул. Гурко, също има зеленчуков магазин собствено производство и там може да говориш със собственика дали може да ти осигури необходимото количество.

# 389
Мерси bouquet

Знаеш ли къде точно е тази във Възраждане? Търсих я на Гладстон /след Сан Стефано/, но там има само няколко гаражчета плод зеленчук. Това ли е борсата?

Общи условия

Активация на акаунт