Къде в Бургас? (47)

• 77 336
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Знаете ли какво ще има в тези къщички до Капана в морската, че ми е много любопитно  Crazy

От известно време има майсторо-поток около бившото Пикадили в Изгрев, случайно видях табела, че ще отварят Билла, но нямало да се мести другата Изгревска Билла, а ще стават две. Много странно..

# 586
  • Бургас
и аз не съм доволна от Белина еко, килимите се върнаха с падащ от тях пясък и миришещи ужасно на някакъв  гаден препарат

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 16:34 от asya02

# 587
Здравейте, срещали ли сте какаово масло на калъп??

Последно поръчах от zoya.bg, но предполагам и в нашите био магазини ще предлагат. Този на Сливница е доста зареден и имат някои продукти с логото на zoya.

Весита би ли споделила мнение за продуктите от този сайт. А като цени спрямо био магазините в Бургас как е? В смисъл залужава ли се да се поръча от там или може и от тук да се купи на същата цена?

Не съм Весита, но ще си кажа мнението. Пазарyвала съм от сайта и съм много доволна. Опаковат продyктите в картонена кyтия, а не ги пyскат ей така в торбата. Пращали са ми мострички - подарък. Не ми се е слyчвало да чакам повече от няколко дни и да се чyдя кога ще ми дойдат покyпките. И освен това каквото съм си кyпила, съм останала доволна от него - и хранителни, и козметични продyкти. За цените обаче не мога да кажа. На мен ми харесват нещата, закyпени от там и не ми се ходи в магазина, дето една продавачка ще ме разпитва кое защо вземам и ще ми обяснява какво да правя, и ще ме yбеждава кое е по-добре да взема. В сайта, за който говорим всичко е описано подробно и имам време да премисля и избера.

# 588
  • Burgas
Да питам за добра фирма за ремонт на покрив в Бургас?

# 589
Къде мога да намеря такива щипки?

Преди години съм купувала от един магазин до Франц Мари срещу новия съд, но сега Thinking

# 590
  • Бургас
Да споделя само, че Ди Йор ми взеха наистина килима в уговореното време, върнаха ми го след 3 дни - изпран, сух, с някакъв специален омекотител и без ароматизатор, защото изрично предупредих, че не искам. Не мога да преценя качеството, защото килимът е детски, шарен, с улици, релси, сгради и прочее, нямаше някакви видими петна и замърсявания, просто исках по-така почистване, че с прахосмукачка само не става работата. Това, което ми направи неприятно впечатление е калкулираната цена - 10лв. Килимът е 135/200, което е 2,70 квадратни метра и според обявената цена от 2лв на квадрат, би трябвало да платя 5,40лв Rolling Eyes Нямаше разписка при вземане на килима, няма касова бележка, няма нищо, освен почти двойната цена, която обаче чинно платих, че имах неотложна работа и една разправия за това нямаше как да си позволя. Не, че нямаше да оставя бакшиш, но когато сами ме помпят така... не бих повторила Stop

# 591
  • Бургас
Да споделя само, че Ди Йор ми взеха наистина килима в уговореното време, върнаха ми го след 3 дни - изпран, сух, с някакъв специален омекотител и без ароматизатор, защото изрично предупредих, че не искам. Не мога да преценя качеството, защото килимът е детски, шарен, с улици, релси, сгради и прочее, нямаше някакви видими петна и замърсявания, просто исках по-така почистване, че с прахосмукачка само не става работата. Това, което ми направи неприятно впечатление е калкулираната цена - 10лв. Килимът е 135/200, което е 2,70 квадратни метра и според обявената цена от 2лв на квадрат, би трябвало да платя 5,40лв Rolling Eyes Нямаше разписка при вземане на килима, няма касова бележка, няма нищо, освен почти двойната цена, която обаче чинно платих, че имах неотложна работа и една разправия за това нямаше как да си позволя. Не, че нямаше да оставя бакшиш, но когато сами ме помпят така... не бих повторила Stop
Съжалявам, че си останала разочарована Sad. Да, наистина не дават разписки и касови бележки....и си абсолютно права! В еуфорията, че намерих кой да изпира "мая кютук" и да не занимавам с разнасяне, пропуснах тези важни детайли. Иначе и на мен ми взеха 10 лв. Shocked Явно е "стандартна" цена за килим. Моя е 150/200 или 220. Не съм проверявала цена в сайта им. Когато се обадих първия път по телефона, ми казаха, че ще дойдат на място и когато видят килима ще ми кажат..

# 592
Вече два пъти перем килимите в Белина Еко и освен, че са много добре изпрани, идват да ги вземат до час след като съм се обадила. Дават ми касова бележка и ми искат толкова пари, колкото аз съм си сметнала, че ще ми струва. Връщат ми ги в къщи, пред вратата идват на третия ден. Явно ги сушат с машини, защото през март месец не вярвам килим да изсъхне толкова бързо на вън, на простор.

# 593
  • Бургас
Свежи, техните цени какви са?

# 594
За два килима, общо 12кв.м. през март ни взеха 24лв. (Пазя си касовата бележка)

# 595
  • Бургас
Здравейте, срещали ли сте какаово масло на калъп??

Последно поръчах от zoya.bg, но предполагам и в нашите био магазини ще предлагат. Този на Сливница е доста зареден и имат някои продукти с логото на zoya.

Весита би ли споделила мнение за продуктите от този сайт. А като цени спрямо био магазините в Бургас как е? В смисъл залужава ли се да се поръча от там или може и от тук да се купи на същата цена?

Не съм Весита, но ще си кажа мнението. Пазарyвала съм от сайта и съм много доволна. Опаковат продyктите в картонена кyтия, а не ги пyскат ей така в торбата. Пращали са ми мострички - подарък. Не ми се е слyчвало да чакам повече от няколко дни и да се чyдя кога ще ми дойдат покyпките. И освен това каквото съм си кyпила, съм останала доволна от него - и хранителни, и козметични продyкти. За цените обаче не мога да кажа. На мен ми харесват нещата, закyпени от там и не ми се ходи в магазина, дето една продавачка ще ме разпитва кое защо вземам и ще ми обяснява какво да правя, и ще ме yбеждава кое е по-добре да взема. В сайта, за който говорим всичко е описано подробно и имам време да премисля и избера.

Напълно подкрепям! За цените е относително - поръчвам предимно безглутенови брашна и от време на време масла - по нашите магазини или ги няма или са със завишена цена.

# 596
Преди беше препоръчан магазин за платове, където шият различни продукти (пердета, шалтета, възглавници и т.н), но не съм съхранила инфото за него. Някой сеща ли се за такъв магазин?
Искам да има голям избор и да направят нещо такова:
Скрит текст:

# 597
Да питам за добра фирма за ремонт на покрив в Бургас?
Запис да следя, че и мен ме интересува.

# 598
  • Бургас
Оф, и ние сме на тази вълна - покрив. Баща ми е уговорил с една бригада да го почват към края на месеца, отзиви ще мога да дам чак като го свършат.

Барелина, за това от снимките бих се обърнала към Чар - имат богат избор на платове и шият добре. Преди имаха и магазин на ъгъла на Самуил и Ботева с много хубави шалтета, но пък и цените бяха  Crazy, не знам още съществува ли.

# 599
Здравейте
относно покривите - обръщам внимание от опит - освен качествената работа заложете и на  качествените материали ....
А сега въпрос - да ми препоръчате препарат за почистване на мастило/ химикал/ от дрехи...

Общи условия

Активация на акаунт