В ЮНСКАТА група настава оживление, всяка мама се стяга за родилно отделение

• 63 319
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, дойде и моят ред да се похваля, на 24.06.2016 г. в 2 и 35 сутринта се роди нашият син Ивайло, 3340 гр., 51 см.Simple Smile

# 646
Момичета, дойде и моят ред да се похваля, на 24.06.2016 г. в 2 и 35 сутринта се роди нашият син Ивайло, 3340 гр., 51 см.Simple Smile

Честит да ви е Ивайло!Да е здрав и да расте щастливо и усмихнато момче.

# 647
Миме, честит син! Жив и здрав да е!
По повод пъпа-само спирт. Без лепенки и т.н. Може да кърви. При нас на 11-12 ден започна да кърви. Педи каза край на спирта и всичко мина от самосебе си за около седмица ✌

# 648
  • Русе
Честито бебе! И аз се замислих кога се пада 40- тият ден на беба...Не мога да ги оправя, г.с смятах по-лесно Simple Smile  Пъпът на малката падна, но виждам нещо, за което първо мислех, че е конец, но може и да е изсъхнала част от връвта. Дали ще падне, някой с нещо подобно? Не мога и да го огледам хубаво, но е оцветено в лилаво, от лекарството, с което го казаха в Родилното. В сряда сме на консултация и ще го види педиатърката, че аз не смея да пипам... с каката не съм имала такъв проблем.

# 649
  • София
За 40-тия ден се смята и деня в който е родено детето. Simple Smile Ние сме на 13.05 и на 21.06 ни бяха 40 дни. Simple Smile

# 650
Мами как се справяте с коликите?! И кога свършва този ужас..бебчо се мъчи ,пъшка и плаче ,на 13 дни сме а са ни хванали от 5тия..Давам му чай на
Хип , инфакол и линекс бебе но нямат особен ефект... Tired

# 651
  • София
С колики сме от два дни и е ужас. Давам му Колийф, не знам до колко помага.
Денят на раждането е ден първи т.е. брои се от него 40 дни.

# 652
И моя бебок е с колики. Давам само Биоамика и за сега нещата са под контрол. Забелязах, че ако не се оригне хубаво след ядене, нешата се задулбочават. В този ред на мисли.. Като се нахрани го слагам на рамо, така че коремчето му да се пада на гърдата ми и се навеждам леко назад, за да подпре хубаво коремчето и следва едно гоооолямоооо оригване, почти всеки път. Ако пък много плаче го гушкам да заспи и го слагам по корем. Снощи така откара почти 3 часа сън, като около втория само му обърнах главичката, че да не се схване. Дано да съм била полезна ✌

# 653
  • Русе
И при моята дребна май започнаха коликите...Давам Био Гая, опитвам и Инфакол-каката с такъв кеф си го осмуквале, тая мома върти глава, плюе...Много трудно се оригва, хълца...пълна програма, но поне не повръща толкова много, колкото кака си. Утре ще видим качила ли е нещо, ама вече взех да прибирам умалели дрехи...То вярно, че тя големичка се роди, ама извадих бодитата 62 размер  Laughing

# 654
И моя бебок е с колики. Давам само Биоамика и за сега нещата са под контрол. Забелязах, че ако не се оригне хубаво след ядене, нешата се задулбочават. В този ред на мисли.. Като се нахрани го слагам на рамо, така че коремчето му да се пада на гърдата ми и се навеждам леко назад, за да подпре хубаво коремчето и следва едно гоооолямоооо оригване, почти всеки път. Ако пък много плаче го гушкам да заспи и го слагам по корем. Снощи така откара почти 3 часа сън, като около втория само му обърнах главичката, че да не се схване. Дано да съм била полезна ✌

Ани голямооооооооооооо БЛАГОДАРЯ за акъла с оригването върши на 1000% работа и то всеки път ! Иначе ни беше много трудно като го сложа ма рамо не  всеки път оригваше или ако оригнеше това ставаше след 30-40мин тупане по гръбчето. Сега и на двама ни е по-лесно, целувки и от двамата! Heart Eyes bouquet Hug

# 655
  • Русе
Да се похваля малко- за 20 дни моята калпазанка е качила 700 гр. И е дръпнала 2 см  Laughing ,аз се чудя защо прибирам омалели дрешки... Вече е 4700 и 54 см, само на кърма. Дано продължим все така, Сега ще трябва да ходим и в Неонатологията да видят хемангиома, който засега май не расте, даже ми се струва по-блед. Ето че юни почти свърши, вече всички трябва да сме гушнали по едно съкровище Simple Smile

# 656

Ани голямооооооооооооо БЛАГОДАРЯ за акъла с оригването върши на 1000% работа и то всеки път ! Иначе ни беше много трудно като го сложа ма рамо не  всеки път оригваше или ако оригнеше това ставаше след 30-40мин тупане по гръбчето. Сега и на двама ни е по-лесно, целувки и от двамата! Heart Eyes bouquet Hug

Ооо - много се радвам, че съм помогнала. Дано след хубаво оригване, нощите ви да са по-спокойни. Нямаме търпение да минават коликите, ама то после идват зъбките, та се чудя вече за къде бързаме  Joy
Иначе и моя бебок е изцяло на кърма и доста ми се струва пораснал и на дължина, не само на кг, но на 4ти сме на първа консултация и тогава ще се отчета в темата Simple Smile

# 657
Aз да кажа, че откакто гледах това клипче и почнах да ползвам този метод за оригане се родих направо. Идеално действа при нас. Отнема ни под 30 секунди, а на рамо се мъчех по над 5 минути.  Crazy
https://www.youtube.com/watch?v=uuAXZjUgnog (След 1ва минута)

# 658
  • България
Ама тя го слага това бебче съвсем седнало.Нали не трябва така?!

# 659
Аз не я държа седнала, а във въздуха (както когато я къпя на ръката си). Няколко потупвания по гръбчето и е готова.   baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт