Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 536
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Аз имам един въпрос-като си правя карта в astro.com ,за да видя  транзитите ,в зелено дава транзитиращите планети,в черно-тези от наталната ми карта.Но в таблицата аспектите са в червено,синьо,зелено и черно.Тези в зелено ли са аспектите за деня,които реално трябва да гледам?
Благодаря Ви  Hug

# 556
  • в 1001-та нощ
Натал и транзити ли правиш или комбинирана карта с прогресии и дирекции?

# 557
  • в 1001-та нощ
...

Събитията, които се очертават за периода Септември/Октомври са пътувания и операция на зъб (имплант).
 Операцията още не е уговорена напълно, тъй като е възможно да се наложи по-продължително отсъствие от работа, за което очаквам да се създаде конфликт, който не знам какви последици ще има.

Обаче някак си не ми с
е връзва това по картата, не виждам показатели за такива неща?  newsm78

Някой ще може ли да бутне едно рамо  Blush

Адри, трябва да разгледам внимателно, а в момента съм Мара Пепеляшка - готвя, чистя, мия тераса  Mr. Green

На пръв поглед има много общо - Затъмнението е в съвпад с Хирон и Слънцето ти, почти на К8, а ЛЗ Марс е на ЛЗ К8 в точна опозиция на нат.Хирон. Хайде по-късно ще огледам и ще ти пиша  Peace

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 19:11 от a.l.e.n.a

# 558
Натал и транзити  Simple Smile
Благодаря  Flutter

# 559
...

Събитията, които се очертават за периода Септември/Октомври са пътувания и операция на зъб (имплант).
 Операцията още не е уговорена напълно, тъй като е възможно да се наложи по-продължително отсъствие от работа, за което очаквам да се създаде конфликт, който не знам какви последици ще има.

Обаче някак си не ми с
е връзва това по картата, не виждам показатели за такива неща?  newsm78

Някой ще може ли да бутне едно рамо  Blush

Адри, трябва да разгледам внимателно, а в момента съм Мара Пепеляшка - готвя, чистя, мия тераса  Mr. Green

На пръв поглед има много общо - Затъмнението е в съвпад с Хирон и Слънцето ти, почти на К8, а СЗ Марс е на СЗ К8 в точна опозиция на нат.Хирон. Хайде по-късно ще огледам и ще ти пиша  Peace

Аленка, благодаря  bouquet

Аз не го навързвам нещо, гледах го така, 7Д нали се свързва и с договорните отношения, работата с хора. Аз от известно време все недоволствам нс работа, защото чакам повишение, което така и не се случва, не знам и дали ще се случи.

Зъба го мъдрих цяла година и накрая се реших да го правя. Хирон-лечителя, натален в 10Д, кариерата ще се засегне?   Септември, началото ми предстои пътуване зад граница, края, съм намислила да почвам процедурата по имплант (пак зад граница), но ще отнеме време и това няма да се хареса в работата, трябва да водя разговори. Но К8 не го свързвам с пътуване и лечения, какво изпускам в цялата картина?

# 560
  • в 1001-та нощ
Адри, лунациите от август - след предстоящата на 20.7 са ти важни също - погледни ги - на К12, на асцендента, в 6 дом ... чак тогава идва затъмнението.

Натал и транзити  Simple Smile
Благодаря  Flutter

Сега разбрах - питаш за решетката, аз не я гледам нея, не мога да помогна.

# 561
Аз имам един въпрос-като си правя карта в astro.com ,за да видя  транзитите ,в зелено дава транзитиращите планети,в черно-тези от наталната ми карта.Но в таблицата аспектите са в червено,синьо,зелено и черно.Тези в зелено ли са аспектите за деня,които реално трябва да гледам?
Благодаря Ви  Hug

В таблицата с различни цветове са отбелязани, чрез символите си, съответните натални аспекти между планетите.

# 562
Ок,благодаря  Simple Smile Аз мислих,че и там излизат взаимодействията   Simple Smile

# 563
Здравейте,чета за минорните аспекти и по-конкретно за кармичните такива означени с виолетовия цвят в космограмата.
Извинявам се моя грешка-конкретния аспект не е в натала,а слънце бинонагон с куспудата на 11 дом,но там е транзитиащия плутон днес. И тъй като аспекта в в лилаво ме впечатли...Т.е  точния аспект е Бинонагон транзитиращ Плутон с натално слънце.

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 10:36 от otlunatadoyupiter

# 564
  • в 1001-та нощ
Аз днес се загледах, че Венера и Меркурий ми стъпват на К6.  Heart Eyes Усещам ги  Twisted Evil

И огледах къде ще бъде ретрограден Меркурий - пада се в Дева, при мен от 7 дом ще се върне на няколко градуса в края на 6 дом, т.е. ще поиграе на ДС и ще бъде стационарно-ретрограден там  Confused 

# 565
  • София
Аз пък чакам пълнолудието дето ми активира цялата карта, кацнало е точно на наталната опозиция луна-слънце, отделно транзитни меркурий-венера са в точна опозиция на наталните, с други думи транзитните планети са огледални на наталните, дано е на хубаво  Praynig ефекта е до следващото пълнолуние нали и ако си роден на пълнолуние влияе по силно?

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 23:03 от Lailah

# 566
Лейли, да кажеш как са ти се отразили.

И аз ги чакам, вече споделих, че планирам пътувания и операция.
Надявам се и на промени в работата, за добро.

Иначе съм взела яко да чета, че тълкуването ми куца доста.  Tired

# 567
  • При децата ми
Скрит текст:

Може ли да кажеш къде четеш? Crazy

# 568
Скрит текст:

Да, разбира се.

Започнах с книгите на първа страница, свалих си повечето и в момента чета "Лекции по астрология" на Иван Антонов-Изворски. Не е лоша книгата, започва се от основата.
Наскоро си купих и първия том на Марион Марч, те са общо 5.
Снощи намерих и една друга много хубава, на Каръл Ръшман "Изкувството на предсказателната астрология".

Когато имам възможност чета и статии в нета, публикувани от астролози.

Но като цяло, на 1 стр в темата има много информация.  Peace

# 569
  • При децата ми
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, разбира се.

Започнах с книгите на първа страница, свалих си повечето и в момента чета "Лекции по астрология" на Иван Антонов-Изворски. Не е лоша книгата, започва се от основата.
Наскоро си купих и първия том на Марион Марч, те са общо 5.
Снощи намерих и една друга много хубава, на Каръл Ръшман "Изкувството на предсказателната астрология".

Когато имам възможност чета и статии в нета, публикувани от астролози.

Но като цяло, на 1 стр в темата има много информация.  Peace
Много благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт