ПЛЕВЕН 157

• 165 662
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Предстои ни записване в първи клас за другата уч. година 2017/2018 г. Двоумим се между училищата Ив.Вазов и Патриарх Евтимий. Ще съм Ви много благодарна ако споделите вашите мнения  за тези училища!!! Знам, че тук има доста майки които вече са минали по-този път и могат само да са ни от полза !!!
Благодаря Ви предварително !!!

# 136
Дъщеря ми беше в първи клас в "Иван Вазов" не сме били доволни първо и най-важното от самата госпожа, имаше и други неща.  Втори клас вече започна в "Отец Паисий" и много сме доволни. Според мен важно не самото училище, а госпожата.

# 137
  • Плевен/Пловдив
Дъщеря ми беше в първи клас в "Иван Вазов" не сме били доволни първо и най-важното от самата госпожа, имаше и други неща.  Втори клас вече започна в "Отец Паисий" и много сме доволни. Според мен важно не самото училище, а госпожата.

Да права сте... В проучване сме на екипите които ще водят първокласниците и на базата която предоставят училищата / като напр. занималня и изхранването на децата  - обяда / .

# 138
  • Плевен
_Dana_, какво направите с Бъчваров? Аз тази година не записах Михаела там. Чело, хор, матури, реших да я пощадя малко:) Сега се чудя дали да е Европа.

Хах, по темата Бъчварови, била съм тяхна ученичка 6 години. Подготовката е ........желязна. И в първите курсове домашните се пишат за 2 часа с всичките включени лични упражнения. Ако детето не смогва, просто не е устроено за този метод на учене.  Но всички от моята група сме завършени Английски филолози...Методите им не са всеки, трябва желание и хъс

Това, за домашното, може да го обяснявате само на някой, който не знае колко голямо е то Simple Smile)) Та написването на целият речник от над 400 думи, новите думи по 22 пъти, Мъзито 3 пъти и поправка на контролното, отнема много повече от 2 часа на едно 8-9 годишно дете. Иначе, че подготовката там е желязна, спор няма.

# 139
уроците са 2 пъти в седмицата - напълно достатъчно време има за всички домашни. Някои неща може да ви се струват излишни и ненужни - но повярвайте ми - след години точно това яко зубкане като дете предоставя една желязна основа, която само трябва леко да се надгражда.  И аз тогава негодувах с/у огромното количество, но бързо осъзнавах колко са ми полезни

# 140
Дъщерята иска да я запиша на акробатика.
Някой има ли информация къде, какво и т.н.?

# 141
Мира, акробатика има в зала Спартак.

# 142
Някой интересува ли се от фехтовка? Наскоро тръгнах на уроци, много е интересно...

# 143
  • Плевен
Другата ми чуденка е, че ако постъпи в Езиковата ще има цяла година отново да учи английския. newsm78
В школа Бъчварови има много деца от езиковата.

# 144
Нади, и аз не я записах. Опитах да се комбинирам с майката на друго детенце, което познаваме да ги запишем против волята им, нооооооо не се получи  Mr. Green Сега не знам чудя се дали да не търся частни уроци или да я оставя да почива малко. Няма спор, че е полезно, но и насила хубост не става, или поне не винаги.

# 145
Аз да попитам - можете ли да ми препоръчате добър педиатър в Плевен. Предстои ни да търсим такъв за бебчо, но до сега не сме се сблъсквали с търсене на такъв тип лекари.

# 146
Аз да попитам - можете ли да ми препоръчате добър педиатър в Плевен. Предстои ни да търсим такъв за бебчо, но до сега не сме се сблъсквали с търсене на такъв тип лекари.
Чувала съм от приятелки за Нора Григорова в ДКЦ 2

# 147
 biasna_kalinka, няколко страници назад се коментираше точно този въпрос.
Все пак зависи и в кой район на града се намирате.

# 148
Здравейте, да има някой 2 излишни точки на Лидл, че сме си изгубили попълненото картонче, а е останало това с липсващи 2 точки.

# 149
Здравейте, да има някой 2 излишни точки на Лидл, че сме си изгубили попълненото картонче, а е останало това с липсващи 2 точки.

Аз имам ако става въпрос за тези от ледена епоха.

Общи условия

Активация на акаунт