ПЛЕВЕН 157

• 166 875
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 225
  • Шумен
Ако се коментира същия д-р Божинов (бяха баща и син, възрастния е неврохирург) преди години когато аз бях дете и имах проблеми той ме следеше единствено в Плевен, занимаваше се и с деца макар че не беше детски. Тогава дали имаше и 40г. не знам но си беше лекар в Неврологичното отделение, вече може и доцент да е станал. Паралелно ме водеха и в София родителите ми.

# 226
Ако се коментира същия д-р Божинов (бяха баща и син, възрастния е неврохирург) преди години когато аз бях дете и имах проблеми той ме следеше единствено в Плевен, занимаваше се и с деца макар че не беше детски. Тогава дали имаше и 40г. не знам но си беше лекар в Неврологичното отделение, вече може и доцент да е станал. Паралелно ме водеха и в София родителите ми.
Мисля ,че е сина му явно е  тръгнал по неговите стъпки Simple Smile) .

# 227
Може би тази тема не е мястото, но бих искала да споделя с широката аудитория от Плевен моето мнение за д-р Юрка Гешева. Проследявах бременността си при нея, абсолютна нормална първа бременност, без усложнения и без рискови фактори. Въпросната д-рка, ако може така да се нарече подобен човек, непрекъснато ми обясняваше как най-вероятно ще се наложи да "отнеса секциото", защото съм дребничка - 1,58. Аз продължих да си ходя на консултации, до момента в който, тя не ми каза да отида "да ме пробва за естествено" 12 дена преди термина! Тогава чашата преля и реших да потърся второ мнение. В крайна сметка родих нормално, сравнително голямо бебе и без никакви шевове. Когато отидох да си взема болничния за преносване, тя не можа да си вдигне главата и да ме погледне в очите. Това за мен не е лекар и смятам за нужно да предупредя всеки, който обмисля да се проследява или да ражда при нея. Извинявам се на всички предварително, който смятат това за спам.

# 228
как най-вероятно ще се наложи да "отнеса секциото", защото съм дребничка - 1,58
Мале мале...Само да съм чула такова изречение и щях да изчезна на минутата....  Thinking

# 229
Аз лично ти благодаря, че го сподели !
Тъкмо съм в търсене на АГ за проследяване на бременност.
Решила да раждам при Бързашки, а за проследяване може би ще се насоча към жена му - д-р Панева...
Тя вече преглежда по здравна каса в Авис Медика.
Надявам се да са добър екип  Praynig Praynig Praynig

# 230
Stacytо, аз съм проследявала 2бременности при нея, и двете рискови. ИМам две раждания, също водени от нея.
Нормално е човек да сгреши в някакъв момент, но ако от тази грешка не произхожда проблем, не може с лека ръка да се обвинява по този начин.
Лекарката е предложила да родиш естествено, ти си потърсила второ мнение и в крайна сметка отново си родила по естествен път.
Много известни лекари също грешат, но хората отново продължават да ходят при тях.

# 231
Хич не я харесвам Гешева. Наложи ми се да сменям жк в 7 месец и мислех да се запиша при нея, но соцри хора ме отказаха, та сега съм при Вася Георгиева. Панева я препоръчвам с 2 ръце. Прави ми 3тата фм и съм по-вече от доволна!

# 232
Радвам се, че коментарът ми е от ползва. Sesylle, аз ти писах още преди да реша да си водя консултациите при нея. Но тук става въпрос за едни и същи приказки от самото начало, не мога да преглътна факта, че тя искаше да извади бебето, когато беше 2,700, а то се роди 3,350. А върхът беше обяснението, че понеже имало пожари около "лайфа" няколко пъти и много бавно се сформирал екипа за спешно скецио. Е, в крайна сметка в Ловеч се намериха доктори, които израждат деца над 3 кг по естествен път.
За д-р Бързашки съм чувала само хубави неща, моя приятелка от Велико Търново е раждала 2 пъти при него.

# 233
Stacyto, всеки има собствено виждане и мнение.
Аз няма как да кажа, че съм недоволна, защото при първото раждане спаси детето ми, а при второто - мен самата.
Ако за друг човек не е добър лекар, ок...има достатъчно други гинеколози, на които човек да се спре.
Но да се генерализира от няколко недоволни, ми се струва прекалено.

За д-р Бързашки има и доста отрицателни мнения, но те учудващо защо, не се споменават.

Всеки има право на избор да се спре на лекар, който му допада, харесва и е на едно мнение с него.
Тук никой, никого не агитира да се запише при един, или друг.

# 234
Разбира се, напълно съм съгласна. Просто предупреждавам, за мен не е редно да се прави секцио без нужда, особено за първо раждане, това е.

# 235
Може би тази тема не е мястото, но бих искала да споделя с широката аудитория от Плевен моето мнение за д-р Юрка Гешева. Проследявах бременността си при нея, абсолютна нормална първа бременност, без усложнения и без рискови фактори. Въпросната д-рка, ако може така да се нарече подобен човек, непрекъснато ми обясняваше как най-вероятно ще се наложи да "отнеса секциото", защото съм дребничка - 1,58. Аз продължих да си ходя на консултации, до момента в който, тя не ми каза да отида "да ме пробва за естествено" 12 дена преди термина! Тогава чашата преля и реших да потърся второ мнение. В крайна сметка родих нормално, сравнително голямо бебе и без никакви шевове. Когато отидох да си взема болничния за преносване, тя не можа да си вдигне главата и да ме погледне в очите. Това за мен не е лекар и смятам за нужно да предупредя всеки, който обмисля да се проследява или да ражда при нея. Извинявам се на всички предварително, който смятат това за спам.

Благодаря за предупреждението. Хубаво е всеки да сподели тука от докторите, които се е опарил.

# 236
   Хубаво е всеки да подаде оплаквания и да предупреди останалите участници за всички доктори в Плевен, от които е изтърпял някакво унижение.

Д-р Шимбов и д-р Дунев не съм изобщо доволна от тях. За мене тези двама доктори са некомпетентни. Също така д-р Глоговска. Арогантна, груба и високомерна жена е. Д-р Валери Дачев - мълчалив, груб и непрекъснато пуска изследвания за хламидия. Д-р Василева - не разбира от работата си. Има още доктори, от които не съм доволна и като се сетя какви бяха техните имена ще ги напиша.

# 237
    Д-р Валери Дачев - мълчалив, груб и непрекъснато пуска изследвания за хламидия.
Абсолютно ужасен.... Срещата ми с него беше една единствена , но ще я помня цял живот.
Имах проблем и трябваше да пусна микробиология , моята АГ беше отпуска и реших да отида при него (по препоръка на предната ми ЛЛ от която не съм доволна също).Влизам аз и разказвам оплаквания.Той взима материал и аз през това време му казвам как правим опити за бебе и , че не става.Той взе материала и го изследва на място  Mr. Green Каза 10 лв прибра ги в джоба и се върна да ме прегледа с ръка защо аз не мога да имам деца до сега....Човека си бръкна чак до лакътя...Вика ми боли ли ? А не бе ти влез целия и няма да ме боли...Ееее щом те боли имаш възпалени яйчници и затова нямате деца още  Shocked Е вече съм бременна и причината не беше и не е била възпалени яйчници.На тръгване от кабинета си дава визитката и ми казва как оперирал и гърди(споменах му за фиброаденома ми) и да му звънна , ако разполагам с ****лв.
Бих разказала и за предната ми лична лекарка , но в началото бях много доволна и не мисля , че е редно от една грешка да я плюя.Да е жива и здрава аз сега намерих невероятна лична лекрака д-р Анна Калчева  Crazy

# 238
    Д-р Валери Дачев - мълчалив, груб и непрекъснато пуска изследвания за хламидия.
Абсолютно ужасен.... Срещата ми с него беше една единствена , но ще я помня цял живот.
Имах проблем и трябваше да пусна микробиология , моята АГ беше отпуска и реших да отида при него (по препоръка на предната ми ЛЛ от която не съм доволна също).Влизам аз и разказвам оплаквания.Той взима материал и аз през това време му казвам как правим опити за бебе и , че не става.Той взе материала и го изследва на място  Mr. Green Каза 10 лв прибра ги в джоба и се върна да ме прегледа с ръка защо аз не мога да имам деца до сега....Човека си бръкна чак до лакътя...Вика ми боли ли ? А не бе ти влез целия и няма да ме боли...Ееее щом те боли имаш възпалени яйчници и затова нямате деца още  Shocked Е вече съм бременна и причината не беше и не е била възпалени яйчници.На тръгване от кабинета си дава визитката и ми казва как оперирал и гърди(споменах му за фиброаденома ми) и да му звънна , ако разполагам с ****лв.
Бих разказала и за предната ми лична лекарка , но в началото бях много доволна и не мисля , че е редно от една грешка да я плюя.Да е жива и здрава аз сега намерих невероятна лична лекрака д-р Анна Калчева  Crazy

Някакъв ужас сте изпитали. Припомнихте ме и моите прегледи при него. Изпитах пълно изтръпване на тялото ми като си припомних. Пълен касапин е този доктор, ако може да се нарече доктор изобщо.

# 239
  • Плевен
...Панева я препоръчвам с 2 ръце. Прави ми 3тата фм и съм по-вече от доволна!
Тук, в Плевен ли ти правят фетална морфология?

Общи условия

Активация на акаунт