ПЛЕВЕН 157

• 166 924
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 450
Много благодаря! Аз погледнах, че много добре се представят на външни оценявания, по-важно ми е средата да е спокойна и детето да се чувства добре. А как стоят нещата, ако не закупим инструмент в началното (замислям се за ударни) - дават часове за упражнение в училище или взимаме под наем вкъщи?
Хич не ми се иска и догодина да го оставям в градината, жалко ако няма подготвителната.

# 451
Средата е спокойна в сравнение с други училища. Инструментите се купуват от родителите. Има и изключения . Зависи от инструмента. Не е лошо предварително детето да го заведете в училище, да се срещнете с учителя по избрания инструмент и учител по солфеж, защото има изпити за прием.

# 452
Много благодаря за информацята! Планирам скоро да отида в училището, за да разпитам по-подробно, както и да го водя на солфеж няколко месеца преди изпитите - за да ми кажат дали изобщо е достатъчно музикален за там, и да ме посъветват относно избор на инструмент.

# 453
За нищо Simple Smile  в нашия клас повечето момчета са с китара,има с ударни инструменти и с акордеон. Важно е ,какво ще си хареса самото дете, защото после той ще свири:)

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 07:57 от Biserka_a

# 454
  • Плевен
Мира, ти защо говориш на Номадка на Вие? Не я ли познаваш?
 hahahaНай-накрая нещо забавно в  темата.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 15:52 от нади_миши

# 455
Мира, ти защо говориш на Номадка на Вие? Не я ли познаваш?
 hahahaНай-накрая нещо забавно  темата.

Аз я познавам, но тя мен - явно не.

Пък и не схванах цялата идея на поста и, за оплюването на лекари.
Потребителите с оплюването бяха съвсем други, но все тая.
Отдавна съм приключила с форумните драми.
Ако на някого му е скучно, лошо няма...Simple Smile

# 456
Здравейте, на някоя мама да и се намират непотребни мънички бурканчета от бебешки пюрета от 80гр. newsm78

# 457
Аз ходих на консултация при Соня Стефанова, в бялата къща срещу гарата. Но немога да я сравня с друг лекар. За Давидова съм чувала негативни коментари. Сигурно има и други, но незнам.

Давидова ми съсипа зъбите и захапката навремето, така че стойте далече от нея...

Благодаря за информацията. Мисля че зъболекарят ми един път ми препоръча този д-р ортодонт.

Като тинейджъра бях при д-р Съловска. Тя ми унищожи един зъб и то от двата предни зъба. Така не ми направи добре захапката, въпреки че носих скоби 1.6 година. Сега го погледнат хората ми захапката и всеки ме пита защо не съм носила скоби. А аз им отговарям, че напротив, носила съм скоби и то доста дълго време.

# 458
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте, на някоя мама да и се намират непотребни мънички бурканчета от бебешки пюрета от 80гр. newsm78
  ако искаш мога да погледна ....а друга големина интересува ли те ?

# 459
Мънички ми трябват по 80гр. или 125гр.
Ако имаш повече бройки тогава търси за 2-3 бурканчета няма смисъл да те занимавам.
Благодаря

# 460
  • Pleven, Bulgaria
Мънички ми трябват по 80гр. или 125гр.
Ако имаш повече бройки тогава търси за 2-3 бурканчета няма смисъл да те занимавам.
Благодаря
можеш ли да ми пишеш на лични че нещо не успявам

# 461
Здравейте!Искам да ви попитам някакво мнение за д-р Вася Гаврилова - гинеколог в Света Марина?

# 462
Здравейте!Искам да ви попитам някакво мнение за д-р Вася Гаврилова - гинеколог в Света Марина?

Мисля че е добра и препоръчвана, но нямам лично мнение.
Ако е само за преглед бих казала че всички лекари в клиниката са добри.

# 463
Следя се при нея и съм доволна Simple Smile След някоя седмица ще раждам пак при нея Simple Smile

# 464
Здравейте! От Велико Търново съм. Предстои ми спешно постъпване в държавнара болница, при доц. Николай Цветков. Интересуват ме условията в болницата, базата, всякаква информация би ми била полезна! Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт