ПЛЕВЕН 157

• 169 282
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 525
Защо не помолиш някоя гобленарка да ти  го поправи? За такава услуга в града не съм чувала, но някой който шие гоблени не вярвам да се затрудни.

# 526
  Да ви попитам - знаете ли някъде в Плевен да се продават био зеленчуци? Влизах в сайта на Кауфланд, но не намерих информация,  Била и Лидъл май няма смисъл да ги проверявам Thinking

# 527
Lidl имат моркови, домати и краставици (не препоръчвам био краставици от никой тукашен, повечето пъти са застояли и е голям късмет да улучиш читави). Имаше и лимони скоро. В Била имат хубави био ябълки, домати също съм засичала.

# 528
В Кауфланд има цял щанд за био неща, до него и зеленчуци  Peace

# 529
във всички големи вериги има 'био', но аз лично съм виждала във фантастико как слагат нещата от един кашон  под различни етикети. Така че, сами си правете сметката.

# 530
Защо не помолиш някоя гобленарка да ти  го поправи? За такава услуга в града не съм чувала, но някой който шие гоблени не вярвам да се затрудни.

Благодаря! Не познавам, затова питам. Може би ще поразпитам в магазините за конци и гоблени.

Био ябълки и моркови вземам от Лидъл - харесват ми. Освен това са в опаковки и няма как да са от общите кашони. Не че е голямо успокоение, де. Laughing

# 531
Био плодове и зеленчуци и аз взимам от Лидл. Лимоните не са обработвани външно химически. Нямат лошия мирис на другите лимони , които са третирани.  Харесват ми. Краставиците био обаче не ми харесаха. Миришат на химия. В бананите не видях разлика някаква от тези, които не са био.

# 532
Кати, в уличката на куклния театър има един магазин за гоблени. Може да попиташ там.

# 533
Благодаря момичета, значи предстои посещение на Кауфланд или Лидъл  Peace

# 534
  • Шумен
Момичета, препоръчайте ми детски зъболекар.

# 535
  • Плевен
Момичета, препоръчайте ми детски зъболекар.

Здравей, desitoo
До преди няколко дни лекувахме 2 зъбчета на дъщеря ми,6 год. при Елка Филипова. Тя е стоматолог-хомеопат, много мила и внимателна. Така че мога да препоръчам нея Simple Smile

# 536
  • Шумен
А къде и е кабинета, приема ли без час?
Дъщеря ми има болки в зъбче, което правихме лятото в Шумен. Искам да я заведа още утре да се види какво се случва, сякаш и зъба се е обезцветил около пломбата.

# 537
  • Плевен
А къде и е кабинета, приема ли без час?
Дъщеря ми има болки в зъбче, което правихме лятото в Шумен. Искам да я заведа още утре да се види какво се случва, сякаш и зъба се е обезцветил около пломбата.

Ще ти напиша адреса, че незнам дали ще успея да ти обясня с точност,  над детска градина Иглика. А улицата, където е кабината и е -  "Карлово" 12, вх. А,  а това е номера на тела- 0898 520 167
По принцип ние отидохме без записан час, директно, защото беше с болки в зъбчето.  За мой ужас се оказа, че сме с перодонтит,вдигаше и температура заедно с болката,   лекува зъбчето,  а след това и другото с пулпит. До колкото знам в понеделник е втора смяна, вторник-първа.
Според мен най-добре би било директно да отидеш и да звъннеш на домофона, не би трябвало да върне детенцето като е с болка.

# 538
Момичета, препоръчайте специалист, процедура и салон за премахване на фини бръчки ?
Нещо ефективно и видимо - за такива около очите, устата, между вежди, чело - повече мимически, първи. Благодаря bouquet

# 539
  • Шумен
Ивалина, благодаря за информацията  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт