ПЛЕВЕН 157

• 166 756
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 690
Знаете ли къде мога да намеря пънч/перфоратор в някаква форма цвете,пеперуда или нещо подобно. Wink
Магазин Идея в Макси център.
Много благодаря, пазарувах други неща наскоро от там, но не съм се сетила.
А да знаеш някаква ориентировъчна цена?
 Peace

# 691
7-10 лв., зависи от големината.

# 692
Да, от 7-8лв започват средните по големина, иначе има и малки по 5-6лв.

# 693
  • Плевен
В Крезовете малките са 1-2лв, по-големи 2-3лв.

# 694
Благодаря ви ще погледна и на двете места

# 695
  • на правилното място, в точното време
Здравейте, момичета. Идвам с молба за помощ  Praynig
Насочете ме към добър адвокат. Предмет на делото е търсене на неплатена рента и разваляне на аренден договор. Знам, че голяма част от адвокатите се "профилират". Благодаря предварително  bouquet

# 696
Момичета, препоръчайте добър педиатър.
Предпочитам да не е по мизерните поликлиники...
Да ходи по домовете и да ползва интернет възможности за връзка, не да тичам всеки път до кабинет.
И по възможност да не е тип : "Учила съм преди 1000 години - така е ! "
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 11:18 от bebka_8

# 697
Брей, ще изчакам с интерес има ли такъв педиатър в Плевен  Grinning

# 698
Хаха, и на мен ми стана забавно. Simple Smile

Като как да ги ползва тези интернет възможности? Да си сверява диагнозата с бг-мама ли?!? Simple Smile

Аз искам да поканя всички деца с родители м-у 4г. и горна граница няма на ей това събитие. Simple Smile
Детска работилница за изработването на играчка-камионче. Simple Smile
Събитието продължава около час, час и половина и детето с помощта на родител само изработва дървена играчка-камионче.
Ако има желаещи, моля да ми пишат. Тъй като всички материали се подготвят предварително, трябва да се знае точната бройка на присъстващите.
Събитието ще е на 17ти юни - събота.

https://www.facebook.com/events/297879703999195/?acontext=%7B%22 … D&pnref=story

# 699
Хахаха толкова ли са ми високи изискванията ?

Sesylle, имах предвид комуникация със самия лекар по вайбър/фейсбук - сори , че не ме разбра... Интернет не приключва с БГ мама или поне не и за мен Simple Smile

Тогава препоръчайте просто добри педиатри ?

# 700
Тая тема трябва да се прекръсти на "Търся...", ама да попитам за препоръки за добра шивачка, която да ушие нещо по моя идея и откъде мога да закупя балони с хелий или балони и хелий?   Laughing

# 701
bebka_8, добри в ДКЦ 2 - Грозева и Гатев. Но много се чака при тях и едва ли имат време за вайбър и фейсбук Laughing

# 702
Благодаря Simple Smile

То не става дума да си чатим по цял ден Simple Smile
А като ми се наложи вечер примерно, да мога да се консултирам поне до преглед Simple Smile
Щото с баба от Хайдушка песен едва ли ще се разберем Simple Smile
На моя син лекарката е печена, но си е баба, работи по устав и подобни комуникации са й чужди.
За всяко нещо има добрия стар антибиотик - ми не, благодаря.
Иначе поне е в отделен кабинет, близо до Балкан, което ми харесва.

Но сега с втория ми син, живот и здраве, искам да избегна нещата, които не ми допадат.

Не знаех, че е толкова сложно Simple Smile

# 703
Ние сме при Грозева, за 6 години 2 или 3 пъти е изписвала АБ, а не е като да не сме боледували. Но в извънработно не я търся, ако ми се стори зле детето ходим до дежурния в Окръжна. От Гатев също има много доволни, кабинетите им са един срещу друг. Но си е страшна навалица, често целия коридор пейки чакат за тях двамата.

# 704
Моята педиатърка е от старата генерация, но ми върши идеална работа и ми пасва. А освен това се намира в една от "мизерните поликлиники", по-точно тази на Сторгозия. Не я смених, макар от години да живея точно на другия край на града, защото почти никога за нищо не чакаме. 10 минути път с колата, но няма опашки и глупости. А доколкото знам, в поликлиниката на центъра е супер натъпкано. Иначе на частно в кабинета на доц. Недкова ходим на блок Кооператор.

Пък връзка с педиатър по фейса не ми звучи ОК, този човек кога ще си почине, ако и вкъщи му пращат онлайн запитвания за прегледи  Crazy

Ако ми е спешно - след 20 часа в Окръжна има спешен детски кабинет, с нашия късмет колко пъти сме били там, не мога и да изброя. Още си спомням как заведох малкия, беше си наврял част от Лего в носа. Извадиха му я за нула време с едни щипци, това онлайн няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт