ПЛЕВЕН 157

• 168 944
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм си правила изследванията в ХЕИ Плевен в началото на бременността, само защото трябваше да се изследвам и за токсоплазмоза. Лаборантката или каквато и да е там, е крайно нелюбезна... Като ми взе кръв и то не на гладно, щях да припадна. Резултатите обаче не бяха готови веднага, мисля че си правих изследванията във вторник и ми казаха, че ще са готови в четвъртък. Това беше февруари тази година.

# 361
Здравейте, не съм от Плевен, но ми трябва добър  естетичен дерматолог  ?Разбрах за д-р Недушева?

# 362
Здравейте, не съм от Плевен, но ми трябва добър  естетичен дерматолог  ?Разбрах за д-р Недушева?

Д-р Недушева е много добър дерматолог. Тя е моят дерматолог. Препоръчвам ви я.

# 363
Къде преглежда, че и мен ме интересува?

# 364
Относно СПИН изследването.
Значи, в Авис Медика - лабораторията - ми казаха, че резултатите са били готови още същия ден и са отишли в АГ кабинета, да си ги видя на следващия преглед - месец по-късно!
В АГ кабинета ми казаха, че още не са готови.
А вчера ходих до ХЕИ и жената ми каза, че кръвта е дошла на 05.12. и на 09.12. по куриер са се върнали в Авис Медика. 5 пъти я помолих поне да ми каже резултата.
Най-накрая завърши с - "Отрицателен е, ама не мога да ви дам бележка"
Ама какво ме интересува, баси !!!
Това може да се случи само в БГ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз препоръчвам Недушева ! Работи със НЗОК във 2-ро ДКЦ + център "Кентавър" мисля се казваше срещу полицията в центъра.

# 365
Относно СПИН изследването.
Значи, в Авис Медика - лабораторията - ми казаха, че резултатите са били готови още същия ден и са отишли в АГ кабинета, да си ги видя на следващия преглед - месец по-късно!
В АГ кабинета ми казаха, че още не са готови.
А вчера ходих до ХЕИ и жената ми каза, че кръвта е дошла на 05.12. и на 09.12. по куриер са се върнали в Авис Медика. 5 пъти я помолих поне да ми каже резултата.
Най-накрая завърши с - "Отрицателен е, ама не мога да ви дам бележка"
Ама какво ме интересува, баси !!!
Това може да се случи само в БГ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз препоръчвам Недушева ! Работи със НЗОК във 2-ро ДКЦ + център "Кентавър" мисля се казваше срещу полицията в центъра.

Така е. Само в България може да се случи това. Много нагло и нелюбезно отношение на всички служители от различните сфери.

Да, така се казва центърът.

# 366
Къде преглежда, че и мен ме интересува?

Иначе за д-р Недушева - в ДКЦ 2 е със записване на часове. Мисля че работеше от Понеделник до Петък - от 8,00 до 15,30 ч. Но все пак се информирайте за графика й. Ще Ви напиша телефон, за да се обадите директно на д-р Недушева, за да запишете час. Телефонът на кабинета на д-р Недушева е: 064 888 286.

# 367
Здравейте, знаете ли къде ще има събиране на деца с дядо Коледа. В някой детски кът? В Галакси знам, че ще има, но звънях и няма места  Rolling Eyes

# 368
В Диснимания всяка година правят, мисля и в Панорама Мол ще има.

# 369
А трябва ли записване и знаете ли на кои дати ще са и от колко часа? Благодаря. Hug

# 370
А трябва ли записване и знаете ли на кои дати ще са и от колко часа? Благодаря. Hug

Нямам представа, не съм се интересувала.
Виж на фейсбук страниците им или направо се обади по телефона.
За Диснимания една година сме ходили със записване.

# 371
Нищо не открих на страниците. Освен да отида до там и ще питам. Благодаря
Грешка, има в Дисни мания сега ще звънна  Hug

# 372
Нищо не открих на страниците. Освен да отида до там и ще питам. Благодаря

Имат посочени телефони, обади се и попитай.

# 373
Препоръчайте къде да си занеса лаптопа за преинсталиране и почистване ?
Без Бенстар и Антибъг!

# 374
Аз ползвам Електроника и Софтуер за всичко, което не мога да направя сама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт