ПЛЕВЕН 157

• 168 930
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 375
Аз ползвам Електроника и Софтуер за всичко, което не мога да направя сама Simple Smile
Имаш ли представа за цени горе долу и къде е ? Simple Smile
PS Измъчих се 2 дена с едно HP на една позната... Не си взимайте такова  Laughing

# 376
Аз съм с HP и съм много доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ами цениииии, зависи, аз съм правила инсталация на Windows на чисто нов комп + разни програми (пиратски разбира се),  монтиране на изгоряло захранване + самото захранване от там, продължаване на изтекла антивирусна - ей такива. Горе-долу по 20-30 лева са ми вземали.
Намират се, както е улицата на Бокородо, която стига до Облеклкото - пресечката вдясно, в една къща на първия етаж  Peace

# 377
  • Плевен
Някой да знае случайно, Електроника и софтуер имат ли нов магазин / сервиза го знам/ ? благодаря предварително

# 378
Някой знае ли учениците, от кога са на училище? Благодаря!

# 379
Някой знае ли учениците, от кога са на училище? Благодаря!

На 5ти януари.

# 380
   ЧЕСТИТА НОВАТА 2017 ГОДИНА! С ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ ВСИЧКИ ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

# 381
Здравейте, може ли мнение за детски хирург...Красимир Грънчовски Добър ли е ? За операция на мастна тъкан на бебе...

# 382
Много добър детски хирург е! Знам от личен опит!

# 383
Здравейте, знаете ли да се продава някъде в Плевен естествен велур за бижута 3 на 1.5мм ... благодаря  Hug

# 384
Дайте идея къде се продават чорапогащници за възрастни, дебелички, може и ватирани. Ама чорапогащници, не клинове.

# 385
Дайте идея къде се продават чорапогащници за възрастни, дебелички, може и ватирани. Ама чорапогащници, не клинове.

Има голямо разнообразие в Макси центъра, магазина за дрехи на 1ви етаж мисля Неви фешън. Сега направиха и част за бельо.
Също така в покрития пазар, магазина за бельо.

# 386
Да знаете, къде се продава предпазна шапка за баня за бебе? Благодаря!

# 387
Имам час за маникюр в 12.00ч над медицинския университет.
Изключих че днес е Ивановден.
Ако някой шска да го вземе моля да ми пише.
Маникюристката е много добра.

# 388
Някой може ли да ми препоръча добър психолог (и евентуално да ме запознае с цените) за дете на 13.

# 389
Някой може ли да ми препоръча добър психолог (и евентуално да ме запознае с цените) за дете на 13.
Провери Илиан Илиев дали работи с деца.Иначе е добър.Около 20 30 лв мисля беше.
Тел: 0889428620

Общи условия

Активация на акаунт