ПЛЕВЕН 157

• 167 033
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен
Ние също сме на булевард Русе и знам че над ортопедиатя има ясла.Сина ми не е ходил на ясла,и не мога да дам отзиви.За педиатър,аз ходя на Окръжна,там ми е най-близо.За кухня също не мога да давам отзиви,защото не съм ползвала услугите и,а си готвех сама на сина ми.

# 496
  • Плевен
Какво мислите за ортопеда д-р Ивайло Пълев?Добър специалист ли е?Нищо не знам за него.А за Кабалан имате ли мнение?Моля ви, синът ми трябва да го заведа на преглед.Има една травма от лятото и му зарастна на криво костта на ръката.
Препоръчвам Димитров - син (ортопедичен кабинет в Окръжна болница до регистратурата) понеделник и сряда от 14ч. Няма записване на часове - чакаш да ти дойде реда.

# 497
Здравейте, ако някой от вас получава месечни детски пари от НОИ, можете ли да ми кажете има ли значение в коя банка е банковата сметка на майката или работят само с конкретни банки? Какъв е срокът за подаване на документите?

# 498
Момичета, ако някой има тел. Номер на д-р Маргарита Влахова, моля са го сподели. Знам, че има частен кабинет, но не знам ,как да се свържа с нея.
Благодаря предварително!

# 499
 Biserka_a, не знам доколко е актуален
Скрит текст:
0888566874
MamaPoly, носиш от банката удостоверение, че имаш сметка там, в което пише IBAN, няма значение коя е, за срокове не знам.
 sofiq119 , хвалят около Балкан и в сградата на асансьорно педиатри в района, но не мога лично мнение да ти дам. Във 2ро ДКЦ (на центъра, до полицията) съм доволна от Грозева, но е много чакане. Гатев, пак там, също е много добър, при него май е с часове, но пак се чака в същия коридор с болните. Ако си в горната част на Русе, яслата до Ортопедията. В тази на 10-ти Декември дваха кухнята, ако не ти е далече, можеш и в нея. Записването за храна беше с акт за раждане и бележка от педиатъра е в кухнята-майка на Тодор Каблешков 1. Вече има и някаква частна кухня с доставка по домовете.

# 500
Мами търся някой за гледане на дете на 6г. Не е постоянно, целодневно. Моля дайте насоки.

# 501
Сърдечно ти благодаря,Datura bouquet

# 502
  • Плевен
Здравейте, от къде в Плевен мога да си купя този аспиратор http://apteka.framar.bg/30035456/аспиратор-за-нос-носко-бебе или да го поръчвам направо.

# 503
  • Плевен
Извинявайте,искам да попитам дали случайно някой има графика на д-р Недушева?

# 504
Извинявайте,искам да попитам дали случайно някой има графика на д-р Недушева?

От понеделник до петък във второ дкц от
08:00 до 13:00

# 505
  • Плевен
Благодаря ти!

# 506
  • Велико Търново
Здравейте, момичета Simple Smile Имам нужда от добър кожен лекар. Насочила съм се към кожната катедра във Втора клинична база, но не знам конкретни отзиви за специалисти. Похвалиха ми д- Павлова, от други познати д- р Данчева, а тук сега в темата чета, че има много доволни от д- р Недушева. Може ли някой с опит да сподели информация, тъй като не съм от Плевен и до сега не съм посещавала дерматолог там. Благодаря предварително и хубав ден  bouquet

# 507
Аз съм доволна от д-р Тодорова в Авис Медика.
Водила съм и децата, както и аз съм ходила няколко пъти. Много добър специалист, диагностик и винаги назначаваше правилното лечение.

# 508
Здравейте, момичета Simple Smile Имам нужда от добър кожен лекар. Насочила съм се към кожната катедра във Втора клинична база, но не знам конкретни отзиви за специалисти. Похвалиха ми д- Павлова, от други познати д- р Данчева, а тук сега в темата чета, че има много доволни от д- р Недушева. Може ли някой с опит да сподели информация, тъй като не съм от Плевен и до сега не съм посещавала дерматолог там. Благодаря предварително и хубав ден  bouquet
Препоръчвам д-р Недушева няма друг кожен лекар като нея. Peace
Точно над поста ти има работното и време само не съм сигурна дали работи до 13:00 или до 15:30 часа

# 509
  • Велико Търново
Аз съм доволна от д-р Тодорова в Авис Медика.
Водила съм и децата, както и аз съм ходила няколко пъти. Много добър специалист, диагностик и винаги назначаваше правилното лечение.

Благодаря за отзива bouquet

Общи условия

Активация на акаунт