ПЛЕВЕН 157

• 166 967
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 585
Не знам какво ще ти изпишат. Обичайните неща може да правиш и на двете места по ЗК. По-опитни, но и доста натоварени са в Окръжна, ако искаш опитай първо там. За следващ курс може да пробваш и Св. Параскева, там имат и лазер, но той не се поема от ЗК. Не знам в Стоматологията как са, дано някой, който е бил и на другите места сподели мнение.

# 586
Детето беше при доц. Баракова в Стоматологията и сме доволни. Препоръча ми я колежка, която е кинезитерапевт.

# 587
Здравейте, имам нужда от информация за стоматолог който работи събота неделя но да работи свястно че съм с болки а не ми се ходи и при случайни че съм  си патила доста!Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 10:13 от saaa

# 588
Освен в ,,Панталеймон,, други зъболекари не знам да работят в събота и неделя. А пък що се касае ,,да работи свястно,, зависи какъв е проблема със зъба ти. За ендодонско лечение за мен е задължително да са оборудвани с апекслокатор, за да е сигурно, че са обработили каналите изцяло. Без този уред се действа насляпо и в повечето случаи се налага ре- лечение. Ако е за вадене- само при хирург.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 16:50 от Biserka_a

# 589
Здравейте,

аз съм _Dana_ с нов ник  Wink

Търся учителка по математика за частни уроци на дете в 5 клас. Ако някой има координати, ще се радвам да ми даде.

Поздрави

# 590
Момичета, ще пепоъчат ли читав зъболекар за смяна на мост?... По възмжност моста да не падне на втория месец Laughing

# 591
Момичета, ще пепоъчат ли читав зъболекар за смяна на мост?... По възмжност моста да не падне на втория месец Laughing
Николай Нешев Simple Smile

# 592
Николай Нешев Simple Smile

Благодаря, правила ли си мост при него?

# 593
Здравейте!

Простете, че така нахлувам, но искам да попитам има ли квартири и хотели в близост до мбал Сърце и мозък в Плевен? Предварително благодаря!

# 594
Най -близо е 9квартал, там търсете квартири,например във вестник Посредник . За хотел, незнам.

# 595
   Препоръчайте ми добър Уролог в Плевен!

Благодаря предварително.

# 596
Много благодаря bouquet

# 597

Благодаря предварително.
Мой роднина се оперира пле д-р Стратев. Преглежда в Уромед.

# 598

Благодаря предварително.
Мой роднина се оперира пле д-р Стратев. Преглежда в Уромед.
Мнения всякъкви , но не го препоръчвам....Щеше да направи на мой познат абсолютно излишна операция....

# 599
Др.Николай Колев и др.Коцев, мисля, че и те преглеждат в уромед

Общи условия

Активация на акаунт