ПЛЕВЕН 157

• 166 855
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 615
Сподели координати на зъболекаря , моля те.

# 616
Благодаря ти, Sesylle bouquet

# 617
    Бихте ли ми казали мнение за доц. д-р Вълков УНГ, тъй като чета негативни мнения за него и се колебая дали да отида при него, макар че беше ми препоръчан като добър специалист?

# 618
    Бихте ли ми казали мнение за доц. д-р Вълков УНГ, тъй като чета негативни мнения за него и се колебая дали да отида при него, макар че беше ми препоръчан като добър специалист?
Зависи за какво. Несъмнено е опитен и при спешни или по-нетрадиционни проблеми има шанс да реагира адекватно. От друга страна, внимание ще обърне само когато плащате. Има и доволни и недоволни. Участвал е в екип за спешна интервенция на детето ми, забележки нямам, но и не съм контактувала изобщо с него. Лично моето дете не бих завела за преглед при доцента, освен ако не ме изпрати изрично някой друг лекар.

# 619
Зависи за какво. Несъмнено е опитен и при спешни или по-нетрадиционни проблеми има шанс да реагира адекватно. От друга страна, внимание ще обърне само когато плащате. Има и доволни и недоволни. Участвал е в екип за спешна интервенция на детето ми, забележки нямам, но и не съм контактувала изобщо с него. Лично моето дете не бих завела за преглед при доцента, освен ако не ме изпрати изрично някой друг лекар.

Благодаря за бързия отговор. Дадохте ми отговор при кой лекар да отида. Няма да е при този доктор. Иначе ми откриха една бактерия и я има и в гърлото ми, и в очите ми.

# 620
За детето съм доволна от лекарите във Военна и Божинова; Николов в Окръжна също ми направи добро впечатление. Георгиев от ДКЦ 2 хвалят, но не съм доволна от подхода му към деца. Аз съм била единствено при Юрий Николов (импулсивно - беше ми удобно като местоположение), за когото също има доста негативни отзиви, но останах доволна - прегледа ме и ме проследи без да ме товари с АБ и да изписва ненужни неща. Бих отишла във Военна и/или при Г. Николов за планиран преглед.

# 621
За детето съм доволна от лекарите във Военна и Божинова; Николов в Окръжна също ми направи добро впечатление. Георгиев от ДКЦ 2 хвалят, но не съм доволна от подхода му към деца. Аз съм била единствено при Юрий Николов (импулсивно - беше ми удобно като местоположение), за когото също има доста негативни отзиви, но останах доволна - прегледа ме и ме проследи без да ме товари с АБ и да изписва ненужни неща. Бих отишла във Военна и/или при Г. Николов за планиран преглед.

Във Военна Болница работи ли с НЗОК? А този д-р Николов работи ли също с НЗОК?

# 622
Във Военна и при Юрий Николов съм била с направление, единствено при Божинова платих, но мисля, че и тя работи с касата. Георги Николов по спомен и в Окръжна и в Панталеймон работеше с направления.

# 623
Ама Юрий Николов още ли го има на картата ??? Не го ли осъдиха вече за по-дълго ?
Даже няма да сложа д-р пред името му !
Това е един търгаш, който прави "леки безкръвни операции" по 1500 лева за добър ден !

# 624
Ама Юрий Николов още ли го има на картата ??? Не го ли осъдиха вече за по-дълго ?
Това е един търгаш, който прави "леки безкръвни операции" по 1500 лева за добър ден !
Аз не бих сложила д-р пред името на Вълков. Нито е професионалист, още по-малко човек. Заради него със детето ми щеше да се случи най- лошото. А на едни хора от малцинствата такова внимание обръщаше, при него наистина е най-важно да си платиш и то сериозно.

# 625
Още е на картата Laughing И аз нещо подобно очаквах покрай отзивите за него, но ми трябваше спешно някой да ме погледне, а той беше свободен и наблизо. Никакви операции не предложи, даже и лекарства по-малко от очакваното изписа, та останах приятно изненадана.

Някой беше споменавал из старите теми за уроци по китара в читалище Лик. Може ли малко повече информация (ако не ви се пише тук, и на ЛС ще се зарадвам) - ориентировъчна цена, колко често ходят начинаещи дребосъци, само в делнични дни ли са заниманията и по кое време, китара предварително ли купувате, телефон на преподавателя (или до читалището да отида?).

# 626
   Благодаря за препоръките за доктор УНГ и изразените коментари за въпросните доктори. По този начин наистина ме предпазихте. Реших да отида при д-р Ненов в "Авис Медика". Била съм при него и горе-долу съм доволна от него. Д-р Поля Божинова, която ми препоръчахте, не се занимава с обикновени проблеми.

Хубаво е да се изразяват коментари за доктори, от които не сме доволни, за да предпазим и другите.

# 627
Малко встрани от здравната тема - има ли някой, който ползва Булсат? И евентуално да не си е използвал правото за 4 допълнителни приемника  Flutter Трябва ни за няколко месеца лятото, и то само за някои дни и ако намерим някой, който ползва постоянно, да му платим са приемник и евентуално нещо към таксата  Rolling Eyes

# 628
От къде мога да си купя читав, нж на поносима цена малък куфар за ръчен багаж?

# 629
Момичета- дайте идеи за заведение за детски рожден ден- иска ми се да има външен детски кът. Малката става на 2г.- и гостите са все дребоси Simple Smile а пък е другия месец и ми се иска да е някъде навън ... или пък да не е заведение- но да е просто на открито- знам, че сте много идейни, мерси предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт