ПЛЕВЕН 157

• 166 851
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 630
От къде мога да си купя читав, нж на поносима цена малък куфар за ръчен багаж?
в панорама мол имаше магазин в който се продаваха куфари.Там съм виждала най -различни модели Simple Smile
Много харесвам куфарите на samsonitе , но цената им не е много поносима Simple Smile

# 631
Момичета- дайте идеи за заведение за детски рожден ден- иска ми се да има външен детски кът. Малката става на 2г.- и гостите са все дребоси Simple Smile а пък е другия месец и ми се иска да е някъде навън ... или пък да не е заведение- но да е просто на открито- знам, че сте много идейни, мерси предварително Simple Smile
Има масички с пейки на поляната пред кривите огледала. Може да си занесете храна, може да повикате и аниматор.

# 632
От къде мога да си купя читав, нж на поносима цена малък куфар за ръчен багаж?
в панорама мол имаше магазин в който се продаваха куфари.Там съм виждала най -различни модели Simple Smile
Много харесвам куфарите на samsonitе , но цената им не е много поносима Simple Smile
Купихме такова от пазара на Манеца, за 40 лв, много сладурско с много джобчета и с въвеждане на код за заключване.

# 633
Днес минах и хрез пазара на Маница ш Макси център...бяха от 65лв нагоре.

# 634
По -евтино видях и в спортния магазин в мол панорама. На Манеца имаше, сигурно са свършили. В Максито са скъпи, в метро, нямаше за ръчен, бяха по- големи.

# 635
Момичета, здравейте Simple Smile предстои ни идване в Плевен за няколко дни с бебе на 11 месеца. Искаме с наши близки да отидем на ресторант една от вечерите. Ще ме посъветвате ли къде има място, на което е удачно да отидем с бебето? Да не се пуши, да има столчета за хранене...?
И още нещо, тъй като е бебе, някаква частна поликлиниката, ако ни се наложи?
Ще съм благодарна за всеки съвет Simple Smile

# 636
negrita, заведение със столче за бебета не знам да има.
Зависи в кой район ще сте настанени вече може да предложим удачно заведение.

Частна поликлиника с 24ч. дежурни лекари е Авис Медика. При нужда отивате и те викат лекар.

# 637
Търся заведения в центъра. Отседнали сме при близки на ул. Гренадерска. С кола сме и дори и да е по-далече заведението, няма да е проблем.
Благодаря, за клиниката Simple Smile и аз за там се сетих, но доста години не съм и ползвала услугите и се чудех дали няма някаква промяна.

# 638
"Щипка любов" на бул. "Русе"

# 639
Да,,, щипката ,, е приятно заведение, но защо няма меню и обявени цени ?...

# 640
Пицария Немо, Канапе, пицария Наполи - и двете, пицария Сезони .... много са 

# 641
Търся заведения в центъра. Отседнали сме при близки на ул. Гренадерска. С кола сме и дори и да е по-далече заведението, няма да е проблем.
Благодаря, за клиниката Simple Smile и аз за там се сетих, но доста години не съм и ползвала услугите и се чудех дали няма някаква промяна.
След като сте отседнали при познати предполагам и те ще ви насочат за заведения.Аз много харесвам немото Simple Smile  Peace

# 642
Благодаря Simple Smile на всички за отговорите! Ще разгледам страниците на заведенията.

# 643
https://www.facebook.com/Щипка-ЛюбовPinch-of-Love-1152687144744880/?ref=ts&fref=ts&__nodl&qsefr=1

# 644
  • Плевен
В Кантоната е хубаво за мен (не е лукс) и има столче.

Общи условия

Активация на акаунт