ПЛЕВЕН 157

• 166 829
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 645
В Сезони е хубаво, но няма столчета.
Иначе ние често ходим там с бебето, но то си седи в количката.

# 646
  • Плевен
В Колумбиана има детски кът,има столче за хранене.Иначе ако времето е хубаво,направо на Кайлъка може да отидете.Кеф ти зелени поляни,кеф ти детски площадки,кеф ти ресторанти.Може в Пещерата да отидете(макар че кухнята не ми харесва много),масите са на открито."Сърнетата" също е хубаво.

# 647
Мнения за доц.Недкова (гастроентеролог) ? Мисля да заведа малката при нея.
PS: Дано дечицата ви са живи и здрави и никога да не се налага да лежите в Детското отделение в Окръжна болница....

# 648
Изцяло положително ми е мнението за проф. Недкова. Както като професионалист,чтака и като човек. За детското отделение в Окръжна болница за жалост имам преки впечетления...Останах безмълвна, добре че беше проф. Недкова да съдейства.

# 649
Знаете ли от къде мога да си купя колани за детско столче за хранене  newsm78

# 650
   Препоръчайте ми добър очен лекар. Трябва да отида на очен лекар непременно другата седмица. При д-р Кривошийска има часове чак на 15.05. Знам, че тя е добър очен лекар. Д-р Каменова е в отпуска до 03.05 и от нея не съм изобщо доволна като човек!

# 651
Привет,

Някой има ли представа къде бих могла да отида и да си купя плоскости да кажем пдч/мдф по мой размер ?

Имам гардероб, който бих искала да направя с рафтове и още едно чекмедже за корекция ...

# 652
Практикер, Бриколаж

# 653
  • Плевен/Пловдив
Привет,

Някой има ли представа къде бих могла да отида и да си купя плоскости да кажем пдч/мдф по мой размер ?

Имам гардероб, който бих искала да направя с рафтове и още едно чекмедже за корекция ...

Баумас. Практикер.
В Кайлъка ресурс има Ламинати център и там става  http://laminati-bg.com/

Успех !!!

# 654
Много ви благодаря Simple Smile

И някой да препоръча фотограф за бременна фотосесия на по-човешки цени ?

# 655
Много ви благодаря Simple Smile

И някой да препоръча фотограф за бременна фотосесия на по-човешки цени ?

Георги Енчев препоръчвам! Страхотни снимки прави!

# 656
Здравейте, дами! Да ми препоръчате някой добър уролог в Плевен!?

# 657
Така, рафтовете ги оправихме Simple Smile
Отидох в Практикер и си реших въпроса - благодаря Simple Smile

Кажете сега някой знае ли къде мога да претапицирам евтино стари столове ?

# 658
  • Плевен
Здравейте!
Знаете ли извинителна бележка за училище с амбулаторен лист само от личен лекар ли важи, или мога да отида да си платя преглед някъде и пак да имам бележка с амбулаторен лист? newsm78

# 659
  • Шумен
Аз съм взимала извинителна бележка  от зъболекар с номера на амбулаторния лист (тя и листа ми даде, но той остана в мен).

Общи условия

Активация на акаунт