ПЛЕВЕН 157

• 166 768
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 705
bebka_8 с две ръце и два крака Галя Валентинова 1ДКЦ - никога не съм висяла , пишем по фейса и винаги когато искан и може идва до нас Simple Smile

# 706
Моята педиатърка е от старата генерация, но ми върши идеална работа и ми пасва.
Ако е Данчева, избрах я преди 10 години по препоръка точно на _Bianka__. Детето ми много боледуваше и ми допада това, че АБ изписва само за крайни случаи и винаги обяснява защо. Преди това е изписвала, хомеопатия, по-леки лекарства, даже и бабешките лекове.
Относно бебето - дава съвети за кърмене, не е привърженик на ранното захранване. Има някои неща, за които ни се разминават възгледите, но не е нещо драстично. Има доста модерни възгледи и се информира, защото сме коментирали неща, за които цитира нови източници.

# 707
datura_inermis , благодаря Simple Smile
Хубаво е, че не ти се налага да я търсиш в извънработно време Simple Smile
Но аз искам да се подсигуря Simple Smile Имам право на това Simple Smile

_Bianka__ , ако се налага спешен кабинет - разбира се Simple Smile
НО ако мога да си спестя чакането заедно с всички малцинствени групи, за да ми се появи намръщена, недоспала лелка, която не знае нищо за детето ми - бих си го спестила Simple Smile
А решението, да се възползва от съвременните методи на комуникация ще си е изцяло нейно решение - нямам предвид да я притеснявам денонощно Simple Smile
Относно твоята - коя е ? Ако само това е, че е в поликлиника - можем да го преглътнем Simple Smile
Все пак казвам какво търся, като не го намеря - започват компромисите Simple Smile

hope_2506 , ей това вече ми е полезно - много ти благодаря  bouquet
И от други места чувам хубави отзиви за нея Simple Smile  bouquet Heart Eyes

# 708
Да, Данчева е моята  Peace

# 709
Момичета искам да помоля за препоръка за добър ендокринолог. Хормоните са ми завишени и би ми се искало да чуя някоя от вас с мнение.

# 710
Хвалят доц. Катя Тодорова в КИРМ.
Въпреки че като бременна аз лично ходих при Начев в София, Майчин дом. Така че го препоръчвам, ако и ти си бременна или планираш бременност.

# 711
Доколкото чувам от момичета, тя вече не работи в КИРМ.
Ако ви трябва добър репродуктивен ендокринолог, тук няма такъв Sad
Ако искате просто консултация по друг повод, мисля Камен Генов в Авис Медика е добър вариант Peace

# 712
Момичета искам да помоля за препоръка за добър ендокринолог. Хормоните са ми завишени и би ми се искало да чуя някоя от вас с мнение.
Харизанова , Русев и Генов.Авис Медика Simple Smile

# 713
Тая тема трябва да се прекръсти на "Търся...", ама да попитам за препоръки за добра шивачка, която да ушие нещо по моя идея и откъде мога да закупя балони с хелий или балони и хелий?   Laughing
И аз се интересувам ако някой знае за балони и хелий

# 714
Знаете ли има ли път, по който може да се стигне с кола до крепосттa " Сторгозия", или само по стъпала е достъпът?

# 715
Има път, ходили сме дотам преди години с кола, но не се сещам откъде точно се минава.

# 716
Има път със сгурност, мъжът води детето миналата седмица. Погледни в  Гугъл картите, и Стрийт Вю има, ще се ориентираш по-лесно.

# 717
Благодаря!

# 718
След Караджейката, отдясно, преди легналия полицай, има една пряка, където навремето винаги заставаха полицай - тя води към крепостта Simple Smile

# 719
Здравейте ! Издирвам китайски магазин някъде около общината се намирал . Някой знае ли щъде точно е ?

Общи условия

Активация на акаунт