ПЛЕВЕН 157

• 166 748
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте ! Издирвам китайски магазин някъде около общината се намирал . Някой знае ли щъде точно е ?
Пада се точно срещу Общината отзад на булеварда в един голям комплекс. Входа е точно срещу спирката на общината

# 721
В Генимекс, една висока сграда на кръстовището. Няма как да я сбъркаш.

# 722
Благодаря ще то издиря тези дни 😉

# 723
   Има сграда до съда нагоре. Там е този Китайски магазин. Една голяма сграда.

# 724
Здравейте, нямам време да чета темата , а ми трябва помощ. Бихте ли ми препоръчали такси в Плевен. И вторият ми въпрос е да ме насочите към някоя поликлиника, болница или клиника, където да има уролог, без Университетска болница и без клиника Уромед. Те са ни първия вариант, но ако не ни приемат трябва да имаме резервен. Както се подразбира не сме от Плевен. Благодаря предварително!  

# 725
Здравейте, нямам време да чета темата , а ми трябва помощ. Бихте ли ми препоръчали такси в Плевен. И вторият ми въпрос е да ме насочите към някоя поликлиника, болница или клиника, където да има уролог, без Университетска болница и без клиника Уромед. Те са ни първия вариант, но ако не ни приемат трябва да имаме резервен. Както се подразбира не сме от Плевен. Благодаря предварително!  

Навсякъде става със записване при доктор в Плевен. В телефона ми има три номера, записани на таксита в Плевен. Доволна съм от O.K. такси. Кликвате и ви се обаждат веднага. Ето номерът на това такси: 0889 112112.

# 726
Тая тема трябва да се прекръсти на "Търся...", ама да попитам за препоръки за добра шивачка, която да ушие нещо по моя идея и откъде мога да закупя балони с хелий или балони и хелий?   Laughing
И аз се интересувам ако някой знае за балони и хелий
В Джунджурийката на комплекс Благоев до Ростов.

# 727

Навсякъде става със записване при доктор в Плевен. В телефона ми има три номера, записани на таксита в Плевен. Доволна съм от O.K. такси. Кликвате и ви се обаждат веднага. Ето номерът на това такси: 0889 112112.
Благодаря!

# 728
Балони с хелий има и в магазинчето до Макси център, където правят опаковки.

# 729
Здравейте!
 EmbarassedИмам нужда от помощ и информация относно рехабилитационните отделения в града /трябва да се лежи в отделение/ става въпрос за раздвижване на пукнато коляно което има и други проблеми и жената е на 60г. /та много минуси/.
Затова моля да споделите опит впечатление къде ще я раздвижат добре а не само да източат пътеката?
Благодаря ви предварително! bouquet

# 730
  • Плевен
В болницата на Дружба Панталеймон има това, което търсите. Но дали ще лежи в отделение ... проверете на място. Иначе във физиотерапията на др. КОЛЕВА ще я раздвижат, но там се ходи всеки ден, не е клиника, а частен кабинет, който работи и със ЗК.

# 731
В Окръжна съм много доволна от раздвижването. Болничните пациенти за ЛФК са в детския салон на първи етаж, много по-спокойно е отколкото горе, но не знам дали може да се лежи само за раздвижване. Защо не я пратите на санаториум щом така или иначе ще я приемат в болница?

# 732
Момичета, знаете ли как се сформират паралелките за пети клас в  у-ще ,,Ив. Вазов,,?  Децата , които идват от други училища ще бъдат в нови паралелки или се смесват с ученици, които вече са в училището?
И друго да попитам пак във връзка с училището: зимата къде стоят децата в голямото междучасие? Позволяват ли да останат в класните стаи или са на двора задължително?

# 733
Момичета, знаете ли как се сформират паралелките за пети клас в  у-ще ,,Ив. Вазов,,?  Децата , които идват от други училища ще бъдат в нови паралелки или се смесват с ученици, които вече са в училището?
И друго да попитам пак във връзка с училището: зимата къде стоят децата в голямото междучасие? Позволяват ли да останат в класните стаи или са на двора задължително?

Писах ти на лични!

# 734
Благодаря ти! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт