ПЛЕВЕН 157

• 166 699
  • 1 026
  •   2
Отговори
# 795
Благодаря,  Kityty! bouquet
Ще съм ти благодарна, ако я напишеш! Догодина ще се възползвам от нея, сега е късно... Sad

# 796
Здравейте, искам да попитам има ли някоя мама, която да е водила бебето си на плуване и къде в Плевен? Става на въпрос за 5 м. бебе.
Аз съм абонат на близу или м-тел. Бях на опти. С нетърпение чакам да ми свърши д-ра за да се върна на опти. Нета е една идея по-бавен. Най ме дразни факта, че минат ли няколко минути откакто си изключил тв-то и го включиш пак чакаш няколко мин. да се зареди канал!
Благодаря за отговора! Ние сме с Нет на опти и телевизия на Булсатком, но напоследък, все проблеми. Това него знаех, че чакаш да зареди канали, но щом и нета е по- лош...

# 797
Благодаря,  Kityty! bouquet
Ще съм ти благодарна, ако я напишеш! Догодина ще се възползвам от нея, сега е късно... Sad
Рецептата която ние използваме е :
15 съцветия бял бъз 1 л. вода и 1 кг захар и 1-2 нарязани лимона. Като всичко се смесва отначало и се държи 24 часа, след което се прецежда.След което загряваш цялата течност и наливаш в шишета. Simple Smile

# 798
Освен Българанов друг детски алерголог има ли в града?

# 799
Мисля, че и доц. Недкова е специалист - алерголог. Нямам й телефон, но частния й кабинет е зад блок Кооператор.

# 800
Мисля, че и доц. Недкова е специалист - алерголог. Нямам й телефон, но частния й кабинет е зад блок Кооператор.

Професор Недкова не е алерголог, а гастроентериолог  Peace

# 801
Никаква не е

# 802

Защо да не е никаква? Обосновете се.

# 803

В какъв смисъл ,,никаква не е,,..?

# 804
Много лоши лични впечатления имам от нея - некомпетентна е, твърди недомислени неща, с голямо самочувствие без покритие. Има къде-къде по-добри лекари от нея. А иначе е педиатър и гастроенторолог уж.
Преди д-р Шишенкова преглеждаше и в Плевен, за сега не съм сигурна. Срещу болницата беше.

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 00:26 от Сунгурларе

# 805
Дъщеря ми е на 11 г. От три годишна  я водя при  сериозен проблем  при проф. Недкова. МОите лични впечетления са точно обратните на гореописаните. ИЗключително човечна, никога не си позволява да налага мнение, преглежда щателно. единствено тя от четирима лекари откри апцеса в гърлото на дъщеря ми. После пък детето беше с пневмония и лекуващия лекар не беше изписал точноя антибиотик. ТЯ  беше човекът , който предприе точното лечение и вдигна дъщеря ми ...нИкога за толкова години , не съм се сблъскала с арогантност, надменност или друго подобно отношение от нейна страна. чак се чудя за един и същи човек ли говорим...
Разбира се , всеки има право на мнение  и не ангажирам никой с моето. ЗА мен и семейството ми, проф. НЕдкова е изключително отговорен, кадърен и човечен лекар. СЛед толкова години посещения при нея, мога да кажа, че и се доверявам на 100% .
Жалко , че при Вас се е получило така.

# 806
Кадърна и човечна ми звучи невероятно за нея. При лекарите е така - на едни помагат, на други - не.В нашия случай определено беше непознаваща материята и нетърпяща възражение.Да помогне - да не говорим..Моя приятелка е със същото впечатление, отпреди няколко месеца.

# 807
Много жалко наистина...факт е, че при нас помогна многократно.Дано всеки си намери неговия лекар, защото това в Плевен се оказа изключително трудно...

# 808
И аз съм ходила при нея когато малката беше на 2 месеца...Заминахме в Окръжна заради кървава нишка в повърнатото.Прегледа я за 1 мин на ехограф каза рефлукс.След това каза пуснете серумно желязо (а преди това боцкаха 4 пъти вените) пуснахме и даже не погледа резултата.... А не знам дали знаете какъв е шок да се боде вена на бебе веднъж , камо ли 4 пъти ей така....Защото наистина беше ей така...Някой все пак трябва да вземе пари от ЗК.
Като цяло не ми се коментира, а имам доста какво да кажа за това отделение там...западнало , свиканли са само на цигани и не обръщат  никакво внимание, да не говорим за отношението....Не бих стъпила там , освен ,ако не е спешно и не може да се изчака да стигнем до София!
Вие къде водите децата , ако се наложи?

# 809
  • Разпиляна във въображението
А аз да взема да попитам "Как сте в тази жега?"

Общи условия

Активация на акаунт