ПЛЕВЕН 157

• 166 706
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте!
Може ли да препоръчате добър козметик за кола-маска в Плевен?
https://www.facebook.com/Beauty-studio-Harmony-141134152710413/

# 781
Здравейте! Може ли да ми помогнете с намирането на квартира в квартал Сторгозия. Търся в интернет, но нищо не намирам. Къде мога да намеря повече информация (квартири) ?

# 782
Здравейте! Може ли да ми помогнете с намирането на квартира в квартал Сторгозия. Търся в интернет, но нищо не намирам. Къде мога да намеря повече информация (квартири) ?
Другия месец ще се появят повече в OLX и имотите. Може в плевенските фейсбук групи да попитате. Плевенските вестници с обяви, около училища и спирки в района може да има разлепени, групите клю-клю по пейките около блоковете, които ви интересуват, също са източник на информация. Таблото с обявите в Кауфланд.

# 783
Или през агенция за недвижими имоти, но ще трябва да платите такса.

# 784
  • у нас
Добавям, че таксата на повечето агенции е един наем и  по договор се плаща и един наем депозит /общо 3 наема/.

# 785
Здравейте, искам да питам, има ли абонати на близу и доволни ли сте? За телевизия и интернет става въпрос.

# 786
Здравейте, искам да попитам има ли някоя мама, която да е водила бебето си на плуване и къде в Плевен? Става на въпрос за 5 м. бебе.
Аз съм абонат на близу или м-тел. Бях на опти. С нетърпение чакам да ми свърши д-ра за да се върна на опти. Нета е една идея по-бавен. Най ме дразни факта, че минат ли няколко минути откакто си изключил тв-то и го включиш пак чакаш няколко мин. да се зареди канал!

# 787
Здравейте, искам да попитам има ли някоя мама, която да е водила бебето си на плуване и къде в Плевен? Става на въпрос за 5 м. бебе.

Скрит текст:

# 788

Скрит текст:
Здравей! Ние ходихме миналата седмица за пръв път и съм доволна. Чисто е, водата е топла. Инструкторката е внимателна и показва и демонстрира упражненията. Става въпрос за закрития басейн зад полицията, ако го знаеш къде е.
Но трябва да си предвидиш логистично нещата, защото до съблекалните не можеш да слезеш с количка, а на пейките ще ти е трудно да преобличаш малко бебе. Евентуално вариант е да си предвидиш пелена или одеалце и да го преобличаш на диваните пред съблекалнята, но не е лошо да имаш някой, който да ти помогне. Моето бебе е на годинка и сравнително стабилно и пак видях зор, докато я оправя и една друга мама ми помогна, а тя самата беше с бабата на нейното бебе, която й асистираше. После стоя горе в количката, докато аз се оправя.
Иначе ти трябват хавлии за теб и бебето, чисти джапанки за вътре, памперси за плуване за бебето (Аз лично взех от ДМ).

# 789
Момичета, от къде в  Плевен мога да си купя домашен сироп от бял бъз в стъклена бутилка?

# 790
Домашен не съм виждала. На Хармоника съм взимала от здравословния магазин под Стоматологията, в Била май също го имаше.

# 791
kati_v, благодаря за полезната информация. Сигурно сесията е един час или се лъжа? Има ли други бебчета?
Предполагам ще ми трябва и асистент, за да мога й аз да се преоблека? От тази гледна точка е немислимо да ходя сама. Трябва ли специален пояс да си носим или там има? Само по един родител ли може да придружава бебето в басейна или може и таткото да присъства? Дълбок ли е басейна?
Съжалявам за многото въпроси, но отговорите ще са много полезни за организацията ми. Благодаря предварително! Wink

# 792
Домашен не съм виждала. На Хармоника съм взимала от здравословния магазин под Стоматологията, в Била май също го имаше.

Благодаря ти! bouquet

# 793
kati_v, благодаря за полезната информация. Сигурно сесията е един час или се лъжа? Има ли други бебчета?
Предполагам ще ми трябва и асистент, за да мога й аз да се преоблека? От тази гледна точка е немислимо да ходя сама. Трябва ли специален пояс да си носим или там има? Само по един родител ли може да придружава бебето в басейна или може и таткото да присъства? Дълбок ли е басейна?
Съжалявам за многото въпроси, но отговорите ще са много полезни за организацията ми. Благодаря предварително! Wink
Половин час е, те много се изморяват. Моето накрая едва се движеше и докато излязохме, заспа. Когато бях аз, имаше 3 дечица - едното също на годинка, другото - по-голямо. Пояси няма, но нямаше и нужда, упражненията ги прави родителят, а има и едни дунапренени макарони, които могат да се приспособят като такива. За татковците не знам, може би ще трябва да попиташ в самия басейн. Басейнът не е много дълбок, аз съм 162 и ми стига до гърдите някъде.

# 794
Момичета, от къде в  Плевен мога да си купя домашен сироп от бял бъз в стъклена бутилка?
Попитай долу на пазара все някоя баба ще продава.
Иначе ние вкъщи си правим сироп от бъз всяка година и става уникален.Рецептата е много лесна ако те интересува кажи и ще ти я напиша.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт