ПЛЕВЕН 157

• 166 724
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър педиатър? Благодаря предварително!

# 766
Някой да може да ми препоръча фотограф за събитие?

# 767
Някой да може да ми препоръча фотограф за събитие?

Ето
https://www.facebook.com/Verusbg?fref=ts

# 768
Здравейте! Моля, препоръчайте ми някакъв вид спорт или интересно занимание. Повечето спортове са само за деца, но предполагам, че има някакви и за възрастни. Всякакви препоръки ще са ми добре дошли.

# 769
Аз ходя на зумба фитнес и съм много доволна - съчетание от танц и спорт е. Има и фехтовка за възрастни, което също ми е интересно, но няма кога да ходя.

# 770
Тенис на маса има всяка вечер в Спартак.

# 771
Здравейте. От малък град съм. Искам да пробвам кардиолог в Плевен. Защото тук не знам дали мога да се доверя. Ходих вече на преглед. Но от 3 месеца страдам от екстрасистоли. Тук ми казаха, че сърцето е здрава, но все пак искам второ мнение.  В Авис видях , че има няколко. Имате ли препоръка?

# 772
Бих препоръчала доц. Здравка Симеонова в Авис медика - ходих при нея по същия повод  Peace

# 773
Здравейте, можете ли да ми препоръчате фирма за циклене и лакиране на паркет?Приемам също и всякакви препоръки по темата, защото не съм запозната.Колко време след лакирането не може да се влиза в стаята?

# 774
Здравейте, можете ли да ми препоръчате фирма за циклене и лакиране на паркет?Приемам също и всякакви препоръки по темата, защото не съм запозната.Колко време след лакирането не може да се влиза в стаята?
Мога да препоръчам часно лице Simple Smile Ако искаш пиши на лично да дам номер.За едн ден прави всичко.Мисля ,че на другия ден може да се ползва вече стаята ,но ще питаш.

# 775
Здравейте момичета,

Споделете къде водите децата да играят сега през лятото. Имам момиченце на 2 години и не знам къде да ходим след като ремонтират градската градина. Ходим от време на време в Кайлъка, но ние е далеч а и писва всеки ден на едно и също място. Също така по моловете има ли детски центрове?

# 776
  • Телиш/Плевен
Градската градина почти не сме я посещавали, хем живеем съвсем близо до нея, така че не ми е проблем това, че е в ремонт. Винаги е била пренаселена и не е място за нас. Peace
В Панорама мол май има детски кът. Thinking
Иначе ние с дъщеря ми се мотаем по велоалеята, тя обича да кара колело. Също и люлки обича много и с тролей ходим до квартала на родителите ми, там има люлки и катерушки до един близък блок и децата не са много. И третото любимо нещо е водата, съответно понякога сме по центъра и тя е щастлива да тича около фонтаните или просто да ги гледа. Heart Eyes

# 777
  • Плевен
Здравейте. От малък град съм. Искам да пробвам кардиолог в Плевен. Защото тук не знам дали мога да се доверя. Ходих вече на преглед. Но от 3 месеца страдам от екстрасистоли. Тук ми казаха, че сърцето е здрава, но все пак искам второ мнение.  В Авис видях , че има няколко. Имате ли препоръка?
Весела Томова  от "Света Марина"

# 778
  • София
Здравейте!
Може ли да препоръчате добър козметик за кола-маска в Плевен?

# 779
И аз да попитам за козметик за вежди.

Общи условия

Активация на акаунт