ПЛЕВЕН 157

• 166 735
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 750
Препоръчайте ми добра лаборатория в Плевен. Насочиха ме към Цибалаб или Рамус, но и за двете съм чела много негативни коментари в други форуми на бг-мама ( специално за софийските лаборатории ). Не знам дали и плевенските клонове не са същите  Thinking
Досега правих в Екзакта, но искат да повторя в друга лаборатория.

# 751
Във второ ДКЦ и в Окръжна съм правила, никакви забележки нямам.

# 752
И аз това си мислех дали във поликлиниките не са по-добри - там няма търговски интерес.

# 753
През поликлиниките и Окръжна минават в пъти повече пациенти, освен в липсата на реклама и комисионни, и малко по-дългото чакане, друга разлика не виждам.

# 754
Аз ходя в Cibalab.
Но скоро ми предстои изследване и мисля да пробвам  в Трето ДКЦ този път.

# 755
Зависи за какво ?
Екзакта е най-лошия вариант - говорила съм с човек отвътре.
Аз лично позлвам Цибалаб, Авис медика, Ин витро центъра.
2 ДКЦ за кръв, урина, глюкоза, холестерол и профилите на бабите - да.
Но по-специфични неща не бих пускала там. Не са им толкова оборотни реактивите.
Ходила съм и в Репромед, знам, че имат нова, модерна центрофуга за изследванията.

# 756
Можете ли да ми препоръчате магазин за платове, освен този срещу Била (който е до книжарницата)?

# 757
Зависи за какво ?
Екзакта е най-лошия вариант - говорила съм с човек отвътре.
Аз лично позлвам Цибалаб, Авис медика, Ин витро центъра.
2 ДКЦ за кръв, урина, глюкоза, холестерол и профилите на бабите - да.
Но по-специфични неща не бих пускала там. Не са им толкова оборотни реактивите.
Ходила съм и в Репромед, знам, че имат нова, модерна центрофуга за изследванията.
Бебка, за хормоните на щитовидната ме пращат.

# 758
Извинявай за въпроса, но каква е целта ? Забременяване или просто проследяваш нещата ?
Според мен иди в Авис медика, там има и добри ендокринолози ...
И си пусни всички - ТСХ, фт3, фт4, ТАТ и МАТ - само едно ТСХ нищо не означава само по себе си  Peace

# 759
За проследяване. Точно Генов от Авис медика ми каза да се изследвам в Цибалаб или Рамус. Можело и в Авис медика, но беше някак уклончив, много странно ми се стори всичко.

# 760
Така ли ? Странно наистина..... ами между двете ти препоръчвам Цибалаб, щом е така.

# 761
Здравейте. Някой има ли актуална информация за частни детски занимални,лятни училища,цени и т.н. Малко сме закъсняли предполагам,но плановете ни се провалиха в последния момент. До сега не сме ползвали подобни услуги и всяка информация е добре дошла. Благодаря предварително.

# 762
В зала Спартак има полудневни - лятна академия на волейболния и Петромакс 19.06-20.07, не съм питала за цена; спортна школа на карате клуб Спартак 19.06-28.07., около стотина лева, но не знам дали не са се запълнили вече местата. Частните клубове предлагат и полудневни и целодневни, 10-15лв за цял ден, май отделно се плаща за храна.

# 763
Така ли ? Странно наистина..... ами между двете ти препоръчвам Цибалаб, щом е така.
Благодаря  Peace

# 764
   Сега като чета коментарите ви за лаборатория "Екзакта Медика", се замислих дали наистина е добра. Правя си редовни изследвания в тази лаборатория, а през последните месеци доста често ми се налага да пускам изследвания заради открита бактерия в очите и гърлото. Също другата лаборатория, в която си правя изследвания, е в лаборатория "Рамус". В урината ми откриха една бактерия - исках урокултура на урина и струваше около 10.00 лв. и отделно още 7.00 лв. за антибиограма. Направих изследване на урина в лаборатория "Екзакта Медика". Имам съмнения относно резултатите от изследването, тъй като преди половин година нямах никакви бактерии в урината, като изследването на съвсем обикновена стерилна урина, чието изследване струваше 3.00 лв., направено в лаборатория "Рамус". Имам съмнение, че може би са заразили без да искат пробата ми. Приятелката ми и потребители във форума на бгмама, ме посъветваха да повторя изследването. Може наистина да имам тази бактерия в урината, тъй като преди един месец пих антибиотик за лечение на откритата бактерия в очите и гърлото. Става дума за чревна бактерия, открита в урината ми и изобщо не знам как повече от 3 години не съм имала такава бактерия, изведнъж ми се появи. През тези три години не ми беше правена урокултура на стерилна урина, а докторите ми назначаваха обикновено изследване на стерилна урина - такова изследване, което отчитат левкоцити, бактерии и прочие. Но искам да се уверя, че наистина имам конкретната бактерия в урината. Мислих пак да си изследвам в лаборатория "Екзакта Медика", тъй като прочетох, че имат автоматичен уринарен анализатор. Преди да прочета това, бях решила в лаборатория "Рамус" да направя изследването.

Извинявам се за дългия ми пост, но наистина вече започвам да имам съмнения дали изобщо в тези две лаборатории, в които си правя изследвания, са добри. Днес трябваше да дам урина за изследване в "Екзакта Медика", но не можах да задържа урината си 4 часа, тъй като повече от 3 години страдам от често уриниране и си правя регулярни изследвания на урината. Но сега виждам, че е било за добро, че не съм дала стерилна урина за изследване тази сутрин. Не знам дали в "Авис Медика" има добра лаборатория за изследване на урината - урокултура на урината. За лаборатория "Цибалаб" съм чела доста негативни мнения. В обновената клиника на "Авис Медика" прочетох, че имат съвременна лаборатория с високоиновационна техника за изследвания.

Извинявам се, ако съм направила грешки по време на писане на коментара ми!

Общи условия

Активация на акаунт