В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,днес си бях на поредната консултация.Уж беше всичко наред и накрая като ми измери кръвното 140/90-ужас.Накара ме в продължение на 1 седмица да го меря сутрин и вечер.Оффффф аман от проблеми начи Sad  Четях до сега в нета как се сваля кръвно-чесън ,джинджифил с лимон.Дайте идея...........?
Ако продължи, ще ти дадат Небилет/Допегит и ще ги имаш до края. Следи кръвотока към плацентата на всеки преглед - друга опасност няма.

# 556
  • Sofia, Bulgaria
И аз вчера усетих някакви неприятни болки в корема, точно спазми и се втвърдяваше корема. Чакам само да се доразбудя и отивам за Магнерот - в третия месец го спряхме, но явно пак ще се почва. Сега съм добре мисля да не пия Но-шпа, пък ако ме свие ще взема.

За хемоглобина и аз в понеделник ще настоявам за изследване - като парцал съм, а кръвното леко ми се е повишило спрямо преди бременността или в началото, когато беше ниско.

# 557
И аз вчера усетих някакви неприятни болки в корема, точно спазми и се втвърдяваше корема. Чакам само да се доразбудя и отивам за Магнерот - в третия месец го спряхме, но явно пак ще се почва. Сега съм добре мисля да не пия Но-шпа, пък ако ме свие ще взема.

За хемоглобина и аз в понеделник ще настоявам за изследване - като парцал съм, а кръвното леко ми се е повишило спрямо преди бременността или в началото, когато беше ниско.

bouquet Дано всичко при вас да е добре.Аз от понеделник почвам да меря кръвното.Бе не може ли организма да си стои мирно и да не създава проблеми през бремеността,ееееее ядосана съм Cry

# 558
  • Sofia, Bulgaria
На ФМ и на мен ми казаха, че заради налягането на маточните артерии или нещо подобно трябвало да си следя кръвното, защото към края можело да се повиши и да може навреме да се вземат мерки...

А като си помисля, че съм сравнително здрава жена в подходяща възраст за раждане ми е мъка за останалите  no Angry

# 559
На ФМ и на мен ми казаха, че заради налягането на маточните артерии или нещо подобно трябвало да си следя кръвното, защото към края можело да се повиши и да може навреме да се вземат мерки...

А като си помисля, че съм сравнително здрава жена в подходяща възраст за раждане ми е мъка за останалите  no Angry

А аз като си помисля,че толкова нерви и страхове хвърляме през тези 9 месеца,та и после след раждането, нещо ме избива на расистка вълна и как някой хора се люпят по 3 пъти в годината и хич не им дреме,аааааааа #Crazy #2gunfire

# 560

Някои са с високо кръвно още от 4-и месец Simple Smile Да не ти идва до главата!

# 561
Бени, Поли, много неприятно, ама дано да е било нещо инцидентно. На мен на един от прегледите от притеснение дали всичко е наред ми мерят кръвното на лявата ръка и сестрата ме поглежда ококорена и ме пита дали съм добре и лошо ли ми е, след това го мериха на лявата 140/100, ама док си ме знае че съм паника и като видях, че всичко с бебето е наред даже се шегувахме, че сега трябва да ми измерят кръвното. У нас си е нормално и на прегледите го давам по-спокойно вече.
На първата ФМ ми казаха, че има повишен риск да развия преекласия, заради тромбофилиите и трябва да ме следят по-изкъсо след 34г.с.
Средете се и дано да е било нещо инцидентно и да се нормализира.

# 562
Бени, Поли, много неприятно, ама дано да е било нещо инцидентно. На мен на един от прегледите от притеснение дали всичко е наред ми мерят кръвното на лявата ръка и сестрата ме поглежда ококорена и ме пита дали съм добре и лошо ли ми е, след това го мериха на лявата 140/100, ама док си ме знае че съм паника и като видях, че всичко с бебето е наред даже се шегувахме, че сега трябва да ми измерят кръвното. У нас си е нормално и на прегледите го давам по-спокойно вече.
На първата ФМ ми казаха, че има повишен риск да развия преекласия, заради тромбофилиите и трябва да ме следят по-изкъсо след 34г.с.
Средете се и дано да е било нещо инцидентно и да се нормализира.
Благодаря ти bouquet bouquet bouquet

# 563
А по какво мога да разбера, че съм вдигнала кръвно, нямам апарат да го меря  newsm78

# 564
А по какво мога да разбера, че съм вдигнала кръвно, нямам апарат да го меря  newsm78
Хубаво е да си купиш. Иначе е много трудно да се каже. Ако по принцип си с ниско кръвно и го вдигнеш, можеш да имаш главоболие, да ти е усилно, да имаш задух, да ти прескача сърцето и т.н. Ама това може да се случи и по много други причини.

# 565
Ами миналата бременност имах апарат и нон стоп го мерих, беше си ок, но се счупи. На консултация и аз като отида и го вдигам  Laughing Чат-пат ходя до аптеката до нас да си го меря, има апарат там..

# 566
Здравейте, ще ви кажа един доказан трик, чрез който се проверява кръвното налягане като отклонение дава +/- 5 не повече. С линия, златен пръстен и конец. с едната ръка държите линията си , опъната по нея, с др конеца с пръстена като не си мърдате мн ръката и към 70 примерно започва да се върти в кръг, значи долната ви граница е 70 и т.н

# 567
Здравейте, дами! Записвам се и аз... на 25г. от Варна. Терминът ми е на 29 Октомври, първа бременност, вече му видяхме и чурката Simple Smile Скоро правихме сватба и нямах много време покрай организацията, но сега се връщам да ви чета отначало. Лека бременност на всички мами... bouquet

# 568
  • София !
Здравейте, ще ви кажа един доказан трик, чрез който се проверява кръвното налягане като отклонение дава +/- 5 не повече. С линия, златен пръстен и конец. с едната ръка държите линията си , опъната по нея, с др конеца с пръстена като не си мърдате мн ръката и към 70 примерно започва да се върти в кръг, значи долната ви граница е 70 и т.н

И аз съм чувала нещо подобно.
Аз лично не бих разчитала на това. На днешно време има доста апарати на достъпни цени, не е задължително да е модерен и скъп  Peace Въпроса е да върши работа.

Добре дошли на всички нови мами! Лека, спокойна и безпорблемна бременност  bouquet

# 569
момичета здравейте включвам се при вас 2 бременност с термин 18,10 имам момченце на 3,5г на 18,10 той прави 4г сега чакаме момиче искам да ви попитам някой усеща ли контракции и как ги усеща

Общи условия

Активация на акаунт