В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Да, и къде да му сложа креватчето и количката, това вече прекалено ми идва  #Crazy  И аз съм леко суеверна и предната бременност докато не влезнах в 8-9 месец не съм купувала абсолютно нищо. Но малко преди да вляза в болница (планово секцио, заради седалищно разположение) му оправих леглото, изпрах му дрешките и тн...  Някак си не ми се ще да оставям тази работа на мъжа ми или някой друг докато аз съм в болница с бебето.

# 541
  • София !
Аз май и преди съм писала. Веднага щом разбрах пола на бебето, започнах с пазара. Още много преди 9тия месец имах всичко. Креватчето го купихме в 8мия. Някъде 2 седмици след влизането ми в 9ти месец, ММ сглоби креватчето, аз изпрах дрешките, изгладих и подредих. Всичко си ни чакаше готово в къщи. След болницата купихме само някакви неща, който ни казаха от там - спирт за пъпчето си спомням и разни други неща.
Всеки има право да вярва в нещо. Пък си мисля, че дори и да не сме суеверни, всички имаме страхове, все пак не сме застраховани! Да не дава Господ просто! Да минава всичко със здраве и благополучие при всички ни!
Който не иска, няма да купува. В крайна сметка пък е важно спокойствието и крайния резултат да е щастлив! Пък да, вярно няма да е лесно после да се тича за всичко, но поне сега дето се вика магазини бол и има всичко. Не е като едно време как е било. Така, че пак казвам - със здраве да мина всичко, пък материалните неща ще се набавят!

Сладичко и аз доста си похапвам  eat  Ама аз по принцип не съм човек, който се лишава, та сега хептен  Simple Smile Имаше един майтап ''майната им на килата, ще си хапна шоколд''  Laughing Естествено в краъга на шегата де. Не е казано да се тъпкаме, ама щом ви се дояжда, по-малко хапвайте.

# 542
Здравейте, моят термин е за 31.10 Simple Smile мога ли да ви помоля да ме добавите в групата във facebook Simple Smile или да ми напише mail . Благодаря предварително!

# 543
Добре дошла Тони! Желая ти лека и безпроблемна бременност до термин.
За фейсбук групата прати съобщение с твоя имейл на Ива К.
Има информация на първа страница:)

# 544
Здрасти, благодаря Simple Smile Лека бременност на всички

# 545
Аз ще съм на работа до 1/7, защото ми се ще да избегна жегите и тогава мисля да напазарувам всичко. И без това скрина към легълцето трябва да го поръчам и ще отнеме около месец, а количката, която сме харесали няма внос в момента и се чака тогава.

# 546
Здравейте. Престрашавам се и аз, термин - 30 октомври, първа бременност. И аз искам да ме включите във фейсбук групата. Лека бременност на всички!

# 547
Добре дошла snejalia33! Лека бременност:)
За фейсбук, прати съобщение с твоя имейл до
Ива К.

# 548
Добре дошли на новите момичета Simple Smile лека бременост.
По темата с пазаруването и аз много се чудех, но да си призная основните неща, които си ги харесах като креватче, количка, помпи, стерилизатор, матрак, маса за преповиване вече са на лице. Чакам доки да потвърди пола и продалжавам с дрешките Simple Smile)) вече нямам търпение да идва 13....направоооо супер далече ми се вижда.
Ако някои се интересува в Айко в момента има отстъпки на бебешки неща 22% мисля не е никак лошо Simple Smile  Hug  Peace

# 549
Добре дошли на новите момичета и лека бременност!

benny505 и аз съм страстен любител на сладкото, мога да го ям вместо основно направо   Laughing Нооо откакто кантара взе не сътрудничи с мен, спрях всякакви  сладки неща. Замествам ги с плодове - череши, нектарини (тазседмичната ми мания), всеки път като ми се дояде нещо сладко си хапвам плод. Понякога си правя и цедено кисело мляко със сладко от боровинки или пудинг с чия и ягоди ако вече много ми се дояде.

Относно покупките - хич ама хич не ми се обикаля по магазините, а и си мисля, че е доста рано още. Планирам септември да започна с пазара, и без това трябва първо да видя какво имам от каката, а като се сетя колко чували трябва да преровя лошо ми става и ще отлагам до последно май  Grinning

За суеверията - и аз за шапката не го бях чувала. За каката първата ни покупка беше одеялце. Таткото като го видя и си реши човека, че иска да го купи.

# 550
  • София
Здравейте, момичета  bouquet
Днес бях на преглед, че нещо тия дни ме наболява корем по-постоянно, отколкото ми се струва ок... Оказа се, че матката е контрахирана, шийката леко е тръгнала да се скъсява, та минавам на Магнерот 3х2 за 10 дни, после 3х1 вероятно... също и ферофолгама, хемоглобина ми е 108  Crossing Arms Доки каза, че не е притеснително, повечето болка била и заради миналото секцио, по самия белег си боляло...
Иначе всичко е ок и шушчето е 585 грама  Party На 13-14 съм на бииометрия и доплер...
Добре дошли и от мен на новите момичета!  bouquet

# 551
Здравейте!  и моят хемоглобин е доста нисък 103. Пих фероглобин,  но ми се,гадеше от него и ми изписаха едни ампули и сега се опитвам да ям храни, богати на желязо, но не обичам червени меса и спанак, та дано успея да го кача, че си е доста притеснително  Cry

# 552
Добре дошли на новите момичета лека браменнос. Относно суеверията съм чувала за шапката и го спазих друго не смятам да спазвам. Моя приятелка ми каза ,че трябвало да спа само на лявата страна  newsm78 някой знаели каква е причината ? Аз попринцип спа на дясно и сега немога да свикна.

# 553
Момичета,днес си бях на поредната консултация.Уж беше всичко наред и накрая като ми измери кръвното 140/90-ужас.Накара ме в продължение на 1 седмица да го меря сутрин и вечер.Оффффф аман от проблеми начи Sad  Четях до сега в нета как се сваля кръвно-чесън ,джинджифил с лимон.Дайте идея...........?

# 554
Момичета,днес си бях на поредната консултация.Уж беше всичко наред и накрая като ми измери кръвното 140/90-ужас.Накара ме в продължение на 1 седмица да го меря сутрин и вечер.Оффффф аман от проблеми начи Sad  Четях до сега в нета как се сваля кръвно-чесън ,джинджифил с лимон.Дайте идея...........?
Мери го поне 4-5 пъти дневно. Имаш ли отоци? Пий повече вода. Най-добре направи и една консултация с кардиолог. Дано да е било случайно и всичко да е наред.
Последните 2 месеца е хубаво да се спи предимно наляво, но едва ли някой може да издържи цяла нощ така. Тогава матката може да притиска долната празна вена (която е от дясно) и се нарушава венозно връщане на кръв към сърцето. Съответно се нарушава и кръвоснабдяването на матката. Най-общо казано. Най-силно се притиска когато се лежи по-гръб. Аз си спях както ми е удобно.

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 15:06 от Zireael

Общи условия

Активация на акаунт