В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 41 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Криска добре дошла и леко бременеене bouquet

Момичета,почнаха да ми се подуват краката и ръцете,не мога 24 часа да стоя с вирнати крака под климатика пък и жегите те първа почват.Страхувам се за албумин,а урина ще давам чак на 06,06,когато ми е поредната консултация.Почнах наново да се вкарвам във филми,пък не консумирам много солени храни да задържам вода,даже напротив,често уринирам.Моля за съвет!!!!!!!!!!

# 481
Криска добре дошла и леко бременеене bouquet

Момичета,почнаха да ми се подуват краката и ръцете,не мога 24 часа да стоя с вирнати крака под климатика пък и жегите те първа почват.Страхувам се за албумин,а урина ще давам чак на 06,06,когато ми е поредната консултация.Почнах наново да се вкарвам във филми,пък не консумирам много солени храни да задържам вода,даже напротив,често уринирам.Моля за съвет!!!!!!!!!!
Мисля, че и за подуването поради задържане на течности препоръчват медицински чорапогащник.  Питай лекаря си, но с първата ли бременност много се подух и аз след седмия месец и лекарят ми предложи да ми изпише, но някак си не го взех тогава.

# 482
Здравейте мамииии! Преди малко мина и моята ФМ. Всичко е наред.Вече 100% ще имаме момиченце. 400гр. 21+4г.с.

# 483
Здравейте момичета, все се каня да пиша тези дни и все не остава време.

Рая Поповска, честити розови гащи!

kriska_kriska добре дошла и лека бременност!  Hug

Гледам, че сте засегнали темата за имената. Ние още като забременях с каката, казахме, че на никой няма да кръщаваме, майка ми и баща ми бяха категорични, че не искат така или иначе, свекърите изненадващо - също. Там поне проблеми и драми не сме имали. Единствено майка ми този път като и казах какво име сме измислили за бебето, ми заяви, че не и било харесвало. Аз пък и заявих, че на мен си ми харесва и не ми пука какво мисли.  Laughing  За пола претенции също не са имали (свекъра ми много искаше момиче, понеже има 2-ма сина и винаги е искал, но така и не са се решили за 3-то), но и момче да беше нямаше да е разочерован. Е сбъдна му се желанието, че и 2-но  Grinning . Но пък каза, че му се искало и момченце да сме имали, ей така за разнообразие, за нас си. Аз пък му казах, че с ММ нямаме нищо против 2 момиченца.

Морето няма да го пропуснем и тази година. Имаме традиция около 20 юли (годишнината от сватбата) да ходим за по няколко дни до Каваци или Градина. Там ни е емблематично мястото просто, свързано с много невероятни спомени от началото на връзката ни.

Кафе си пия по едно на ден, ако много ми се допие си позволявам и едно след обяд, но много рядко. И с предишната си бременност пих, главно заради кръвното. Сега още повече, т.к. спрях шоколади, коли и всякакви сладки изделия, а покрай жегите вече 1 път съм припадала от ниско кръвно и не искам да повтарям.

Червен конец си имам, дъщеря ми също има. Не че съм суеверна, по принцип не вярвам на такива неща, но ей така за всеки случай.

Килограмите и моите са +6-7 вече и чак се плаша, а се ограничавам и тренирам, но имам чувството, че един ден да се отпусна и да хапна ей така нещо по-така, и на другия ден ми се лепва 1 кг. и си седи там и не мърда  #Cussing out

И като за финал да ви се оплача. Ходих тези дни да си търся горнище на бански. По принцип преди да забременея бях 75 B, е да амаааа 80 Д ми стои сега все едно имам по 1000 кубика силикон  #Crazy Приличам на дойна крава, а мразя голям бюст в/у себе си. Никога не ми е отивал, тежи ми и стърчи вече горе долу колкото и корема. Та както и да е. Пробвам аз, пробвам, гледам да няма подплънки, ама все пак да има банел, че ако ме блъсне някоя вълна да не ходя да си търся горнището.... Ееееми не можах да си намеря. Най-накрая днес открих един в Ню Йоркър, по-странен модел, направо се учудих, че ми стоеше добре. А размера... XL  #Shocked

# 484
  • ВАРНА
Ох,момичета много се тревожа  Sad
В 19.г.седмица съм и още не го усещам
И корема не ми личи много за разлика от мазнините по краката .
Имам 450 кубика силикон
Ще гръмна
Но всички казват ,че се разхубавявам много
Чета,че усещате от по-рано
Мъжа ми ме убеждава,че ще е спокойно и бавно като него и затова се бави
Слава Богу го видяхме на 4 д
Същия красавец като майка си  Laughing Laughing Laughing

# 485
Рая, честита мома!
Кате, ти активна ли си през деня- в смисъл движиш ли се повече? Ако си в движение, трудно ще го усетиш, аз само като лежа го усещам, ама аз лежа денонощно. Освен това не го усещам всеки ден, също съм в 19г.с. Щом са ти казали, че е добре не се притеснявай, съвсем скоро ще почне да те рита!

# 486
  • ВАРНА
Рая, честита мома!
Кате, ти активна ли си през деня- в смисъл движиш ли се повече? Ако си в движение, трудно ще го усетиш, аз само като лежа го усещам, ама аз лежа денонощно. Освен това не го усещам всеки ден, също съм в 19г.с. Щом са ти казали, че е добре не се притеснявай, съвсем скоро ще почне да те рита!
Много се движа дори
Вечер усещам нещо леко като вибриране ,къркорене

# 487
Рая, честито !
Криси добре дошла! Лека и успешна бременност:)

Екатерина, аз съм  в 20+3 седмица с предна плацента и едва снощи МАЙ усетих движение, но въобще не съм сигурна дали е бебето. Силно се надявам, да е бебето.
А момичета, да ви се оплача. Преди 10 дни бях писала във фейсбук групата, че имам прозрачно воднисто течение без мирис. Притесних се, че може да са околоплодни води и ходих до спешното. От там след преглед ми казаха, че е засилено течение и да не се притеснявам. Но от 3 дни пак се засили.  Усещам си бельото влажно. Не е по цял ден, а се случва 3-4 пъти на ден, но пак започнах да се притеснявам.
 Някой има ли такова течение?

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 19:32 от tommi

# 488
Рая, честито !
Криси добре дошла! Лека и успешна бременност:)

Екатерина, аз съм  в 20+3 седмица с предна плацента и едва снощи МАЙ усетих движение, но въобще не съм сигурна дали е бебето. Силно се надявам, да е бебето.
А момичета, да ви се оплача. Преди 10 дни бях писала във фейсбук групата, че имам прозрачно воднисто течение без мирис. Притесних се, че може да са околоплодни води и ходих до спешното. От там след преглед ми казаха, че е засилено течение и да не се притеснявам. Но от 3 дни пак се засили.  Усещам си бельото влажно. Не е по цял ден, а се случва 3-4 пъти на ден, но пак започнах да се притеснявам.
 Някой има ли такова течение?
Аз имам такова течение (поне от описанието, което даваш). Мен лично не ме притеснява, но ако ти имаш някакви притеснения и нещо те съмнява, посъветвай се с аг-то си ей така за твое успокоение.
Аз съм вече в началото на 22 г.с. и гледам през деня да си правя разходки, да хапвам това онова, макар че апетитът ми почти никакъв го няма. Основно клоня към черешите, а и аг-то ми каза да ги хапвам. Иначе и от другите неща ям Laughing Просто малко насила.
 Hug Hug Hug Целувки на всички.

# 489
И аз имам бяло течение, само че моето и по-гъсто става. Ама забравих да питам док на миналия преглед.

# 490
Рая, честита мома!
Много се движа дори
Вечер усещам нещо леко като вибриране ,къркорене

Не се притеснявай, и аз първоначално усещах такива като мехурчета, точно вибриране и къркорене, много леки и се чудех дали е бебо, докато някъде не прочетох, че в началото се усеща точно така. Много скоро ще започнеш за чувстваш и леки ритничета. Аз дори първо ги усещах по-силни 2 дни, после следващите 2-3 съвсем леки и много рядко, после пак се увеличиха и.т.н. Изяж един шоколад и след около час стойна мирна и легнала и ще видиш, че усетиш бебо. Сигурна съм, че много скоро ще усетиш и ритничета, но когато си в движение, бебто се унася и заспива. Когато сме на едно място, то се събужда и става активно Simple Smile

# 491
И аз имам бяло течение, само че моето и по-гъсто става. Ама забравих да питам док на миналия преглед.
При мен е понякога прозрачно и по-воднисто, или става бяло и по-гъсто. Досега не съм питала, защото и преди това си го имах, просто с бременността се усили.

# 492
Да и при мен е същата искория. От време на време се усилва, за някой ден после почти напълно изчезва и така. Но няма цвят или мирис, МБ ми беше чиста, както и урината, което ми дава спокойствие.

# 493
И при е мен е точно така. Понякога е по-гъсто и бяло. А някои дни безцветно, точно като вода и си чувствам бельото влажно.

# 494
Аз също нищо не усещам, въпреки че днес го измериха 500 гр. и ЖК каза, че е абсурд да не чувствам нищо. Явно съм тапир от класа. Заради течението пусках две МБ и бяха чисти - било нормално.

Общи условия

Активация на акаунт