Август наближава бясно ,а на бебо вече му е тясно

• 46 578
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Спането явно при всички е проблем. При мен е така от първия ден на бременността- ставах като кукуряк в 3-4 часа, май ми беше и симптома това. Сега вече има и екстри- тоалетна, изтръпване Simple Smile

Момичета, да попитам, вие на море ще ходите ли? На мен душата ми се е свила, искам да отида за няколко дни, но ме е страх.

# 541
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
На мен ми се ходи, но няма да издържа пътя - много зловещо ми се схваща кръста като поседя малко в кола.  Sad

# 542
Въпросче... снощи имах една такава болка в стомаха/гърдите... все едно нещо ми се е схванало и трудно дишах... полежах малко и отмина, днес съм ок. усетих леко стържене в стомаха, хапнах крекери и ми мина...
Някоя от вас да има такива усещания?

Днес бях на преглед... 29 седмица + 1, бебчо е 1200гр.. при вас как е положението с теглото?

# 543
  • Пловдив
Аз смятам да отидем за няколко дена на море най-вече заради другите 2 момчета. Децата имат нужда от вода и слънце - така растат по-здрави. А мама ще си почива на хладно с книжка в ръка. Чакам само да мине кандидат-гимназиалната кампания на големия ми син, който е 7 клас.
Относно дългото пътуване, ще тръгнем рано по хладно и ще правим повечко почивки по пътя. Аз много не се шашкам, че бременността ми напредва. Вчера бяхме с приятели в планината и съм се движила почти през целия ден по наклонен терен. Малко се поизморих, но с почивки тук-там, се качих и аз до върха. Е, за всеки случай изпих едно хапче НО-ШПА...Днес съм си 6.

# 544
Ние няма да ходим Sad по-скоро, защото ни предстои ремонт и то зловещ. Иначе с пътуването нямам проблем... По магистралата е леко.

# 545
Въпросче... снощи имах една такава болка в стомаха/гърдите... все едно нещо ми се е схванало и трудно дишах... полежах малко и отмина, днес съм ок. усетих леко стържене в стомаха, хапнах крекери и ми мина...

Днес бях на преглед... 29 седмица + 1, бебчо е 1200гр.. при вас как е положението с теглото?
сещото тегло бяхме в 29 та

# 546
И на мен много ми се ходи и дано бебчо слуша да успеем да отидем за сега лекаря каза че може

# 547
Бяхме на море до преди седмица, много ми се ходеше, всичко беше прекрасно Simple Smile

# 548
Аз няма да се къпя , но как беше водата

# 549
Ние бяхме в Гърция и водата беше идеална Simple Smile Много съм доволна, че отидох!

# 550

На мен много често така ми става и доста отдавна , някой път е мн силна болка и минава малко по-бавно дори, това е от бебето притиска органите

# 551
Оо Гърция ми е много далече от Русе Simple Smile))

# 552
  • Пловдив
Здравейте, момичета имам въпрос към вас. Имате ли болки когато бебето ви рита в ляво. При мен напоследък са много силни ударите и чак ми спира дъха от болка, която минава бързо, но е толкова остра като ритне. Не знам бъбрека ли уцелва или яйчника.  newsm78

# 553

kalei, аз вчера успях да си сменя гласа в анкетата, но забравих да пиша и чак сега влизам отново.
 На море няма да ходя, не ми се рискува.

# 554
И аз няма да ходя на море. С ниско кръвно съм, което допълнително пада от жегата. Прекалено голям ми се вижда риска и не мисля, че да си направя кефа, е по-важно от здравето на детето ми. Отделно ми се вижда по-разумно парите за море да ги дам за беба и за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт