Август наближава бясно ,а на бебо вече му е тясно

• 46 586
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Днес бях на преглед, малкия бебок е 1666гр. в 31г.с. и 5 дни.  Ох за стрийте имам вече по няколко на кръста и под дупето отстрани на бедрата. За целулита съм жестока гледка ама в предвид качените 15кг за сега пак се ядва.  Laughing

# 586
Suzy10-само така bouquet
Относно стрийте,уж непрекъснато се мажа/всеееки ден/,но пак имам една две на паласките.Предвид качените килограми съм добре. Blush

# 587
Момичета, аз от началото на бремеността се мажа с кокосово масло. Единственият проблем са гърдите ми, но после ще ги мисля. За момиченцата, ами ...... И ние сме с принцеса и приятелки имат девойки. От всичко има Simple Smile от седмици не съм спала, а да не говорим за водата в краката. Вървя като пингвин хаха

# 588
Да се оплача от 2 дни пак съм със страшни киселини, но гледам да смуча хапче чак вечер, но сега вече са по цял ден, явно бебчо много натиска вече.
mnn10 , имам всякакви болки и отдясно и отляво и като вървя.
Аз съм нацепена още от първото, нови почти нямам, но то няма и място за тях  Joy

# 589
За стриите, все още нямам, но аз съм още 29 сед има да раста много още, имам стари стрии само още от пубертета по дупето и бедрата горе , мажа се , но не редовно, забравям понякога, гърдите не ги мажа, мисля, че там няма да се нацепя. Иначе целулит има доста, кожата е една такава гадна станала, после като отслабна сигурно ще е някаква виснала не знам , аз три години тренирах в фитнеса по 5 пъти на седмица и сега като не тренирам мн гадно първо отслабнах , омекнах, после от 5 мес взех да качвам вече на корем и малко на сланинки ми се струва по краката. За сега не се подувам още , само тук два дена повървях малко повече и ми се подуха пръстите на ръцете ( интересно защо не краката) , ама мина като полегнах.

# 590
Аз предния път не си мазах гърдите и се нацепиха. Иначе по корема, дупето и краката нямам. Много старателно се мажа сега, даже по два пъти на ден.

# 591
А кога ти се нацепиха, защото моите още не растът много много. То нали всеки има някаква потдатлива част от тялото, кояго се нацепва, защото имам приятелки на тях гърдите и кръста им се нацепиха през пубертета и като забременяха пак там. Най гадно ще е корима отпред ако се нацепи  Sad  , ама каквото такова, бебето да е живо и здраво.

# 592
Точно така, нека бебките да са живи и здрави, другото после ще го мислим. На мен за киселините ми помага отлично сусамовия тахан белия.

# 593
Всички казват да спя на лявата страна, но мен на дясната ми е много по-удобно. Предполагам, че ако нещо не правя на бебето както трябва, то ще си каже? Чудя се, защото нали вдясно има основни артерии, които при лежане върху тях се притискали.

Оптимално положение на бебето за раждане е главично придлежание с гръбче наляво, уж било по-бързо раждането, една от причините да препоръчват да се спи наляво е тази. Аз лично с първата бременност си докарах единствено дискомфорт като се опитах да я обърна наляво, с моето спане на ляво, въобще не помръдна. Сега юнака си се мести както намери за добре, въпреки че се старая да спя на ляво, така че спи си както ти е удобно Wink

# 594
Относно съня - най-добре настрани, няма значение ляво или дясно. По гръб има опасност да се притисне тази артерия. С предната бременност, така беше застанала София, че наляво не можех да се завъртя, но пък до последно спах почти по корем. Тогава доктора ми каза, че е важно да не е по гръб!
Относно стриите, предния път се нацепиха гърдите ми и то по време на кърмене. В долната част на гърдата и доста късно ги забелязах. В началото си помислих, че са още вени помагащи за производството на кърма. Сега се мажа пак, но пък много мазно ми става и се чудя има ли смисъл. Този път мажа почти цялото тяло без гърба, заради сърбеж от сухота на кожата.
Моят красавец май се намести главично. Вече не се чувствам тромава и огромна, някак по-стегната бременна Simple Smile

# 595
Добро утро маминца сладки Simple Smile
Вчера бяхме на преглед- 29 г.с. Момата върви с две седмици напред Simple Smile Толкова сме се смяли . Таткото искаше 4D снимка . Докторът си игра 20 мин да я направи , но неуспешно. Малката се беше прикрила с едната ръка, единия крак и се подаваше  само носа хахаха. Голяма е гимнастичка.
За сега е седалищно. Дано се завърти с главичката надолу, че официално ще се ражда нормално. И слава богу  Hug
Относно стрии, целулит и всички екстри- от всичко по много изведнъж се появиха . Но нищо . После ще влизаме във форма. С какво ли не се мажа ...... нищо не ми помага.
Хемороиди- о да. До онзи ден бях отново с болки там Simple Smile Правя промивки с лайка . Промивки с хладка вода . Абе ужас просто. Позата за сън изцяло се определя от малката. Такива шутове получавам , че се изправям с един скок хаха. Последният шут чак таткото го усети, защото си подпирам корема като спя на него  Mr. Green
Вече се подуват крака, ръце..... Не пингвин ами като кит се движа. Само един чифт чехли ми стават за краката и те са ми официални обувки вече хахахаа.

# 596
И на мен гърдите ми се нацепиха като кърмех вече. Не съм забелязала кога точно. От долната страна.

# 597
Всички казват да спя на лявата страна, но мен на дясната ми е много по-удобно. Предполагам, че ако нещо не правя на бебето както трябва, то ще си каже? Чудя се, защото нали вдясно има основни артерии, които при лежане върху тях се притискали.

Оптимално положение на бебето за раждане е главично придлежание с гръбче наляво, уж било по-бързо раждането, една от причините да препоръчват да се спи наляво е тази. Аз лично с първата бременност си докарах единствено дискомфорт като се опитах да я обърна наляво, с моето спане на ляво, въобще не помръдна. Сега юнака си се мести както намери за добре, въпреки че се старая да спя на ляво, така че спи си както ти е удобно Wink
Тя моята от месеци седи все вдясно, там ми е и плацентата. Зад нея се беше скрила и на ФМ. Отляво все едно нямам бебе, а вдясно има някой Wink Вдясно винаги усещам и разни крайници и ритане в ребрата. Вляво от началото почти си имам една болка като от яйчник и като се завъртя наляво и ме наболява (всички казват, че нищо ми нямало там, ама мен си ме боли). Дано всичко е наред накрая. По гръб ако легна издържам 1 мин, след това започвам да се задушавам и да ми става лошо.

# 598
Момичета, да питам тези които имат опит- какви шишета за храна и вода ми трябват, съответно с какви биберони? И колко броя естествено от вид Simple Smile

# 599
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ако ще кърмиш - едно, максимум две шишета. Аз лично за малко бебе предпочитам тези от 150мл, защото ако трябва да му забъркаш нещо малко е по лесно ( скалата им е по-детайлна по мои наблюдения).
Марката е въпрос на лични предпочитания. Която и да избереш шишето винаги върви с най-малкият размер биберон.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт