За и против аборта

• 28 067
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
Абе, май е по-лесно да абортираш, отколкото да го носиш, раждаш и даваш в дом, ама хайде щом подкрепя тезата ти!

# 106
Просто какво? Събираш очите? ooooh!

Да, събирам си очите и ушите ми се чувстват изнасилени от подобни тъпотии. Не всяка животът й започва и свършва с деца. Има достатъчно майки в този форум, които открито говорят, че децата им не са най-големия и единствен смисъл в живота. А имат такива. И не смятат, че някоя без губи нещо си.

Относно това, че щом е направен аборт, който не е наложителен по медицински причини,значи жената е завършен егоист и я мързи да гледа дете... ми ок. И това останалите какво ги засяга?   Хайде само да не забравяме, че деца се раждат също и единствено поради чисто егоистични причини, не го правиш заради комшията или някой друг, нито поради някаква възвишена причина, а заради себе си. Дошъл ти е мерака да се възпроизведеш и толкоз. Не го правиш за чуждото благо.

Мен ме мързи да гледам дете, искам си свободата, спокойствието, времето, съня. По логиката на някои съфорумки съм извършила убийство  Crazy, ок - извърших. Но с чиста съвест ще кажа - не съжалих нито веднъж. 

# 107
Ушите ти няма как да се чувстват изнасилени, все пак сме във форум и пишем, не си интересна.
На жени с твоите разсъждения по принцип им съчувствам, но за теб няма да се насилвам, достатъчно студенокръвна си!

# 108
Абе, май е по-лесно да абортираш, отколкото да го носиш, раждаш и даваш в дом, ама хайде щом подкрепя тезата ти!
Ако беше така домовете нямаше да са пълни с нежелани и изоставени деца Whistling

# 109
За мен е по-хуманно да направя аборт при непланирана бременност, отколкото да родя и да оставя детето в дом. Второто е абсолютно немислимо дори.
А да раждам, само защото се е случила бременност, не страдам от такива скрупули.
Поне тук съм чела за какви ли не случаи на уж невъзможни забременявания.
Никой не е застрахован.

# 110
Ушите ти няма как да се чувстват изнасилени, все пак сме във форум и пишем, не си интересна.
На жени с твоите разсъждения по принцип им съчувствам, но за теб няма да се насилвам, достатъчно студенокръвна си!

За разлика от форума в реалния живот хората говорят, не пишат. Следователно чувам,не само чета. Случайно ако не си наясно.
Твоето съчувствие към мен е някак излишно, точно толкова колкото да тръгна на твоята възраст да те уча да не гледаш като кон с капаци и да не си вярваш, че в каквото намираш смисъл ти в същото намират и  всички останали.
Само да вметна, че да запълваш лични дефицити с определен брой деца също буди съчувствие.

# 111
Антигона , премъдрите ти сентенции не правят нещата да изглеждат по-различни.

Убийството си е убийство, каквито и да са оправданията за това!

# 112
Утро, не отговори за редукцията.

# 113
  • София
А без оправдания може ли? Защото досега не съм се оправдавала, но ако трябва да се мъча да скалъпя нещо.

# 114

Няма как да се оправдавам за нещо, за което не се чувствам виновна, оправдания ти се опитваш да ми втълпиш  Wink Казах ти, че щом за теб е убийство, ок - извърших убийство. Стана ли ти по-леко,защото на мен по-тежко не ми стана. Laughing 
Много ми е интересно, щом е убийство защо не е наказуемо?

# 115
Не съм правила аборт, но напълно подкрепям Антгона и Дева, за мен убийство е изоставянето в дом, докато евтаназията при тежки увреждания не я възприемам като убийство например.

# 116

Убийство е за теб, за мен и за много други не е и не е нужно да се оправдаваме пред някой с различен начин на мислене.
По същата логика за мен ти може да си убийца ако смачкаш някоя муха или хлебарка, защото пак отнемаш чужд живот ама това не означава, че ти ще се смяташ за такава.

# 117
Като не мина лайтмотивът за мързела (все едно дете с едно трудолюбие се гледа), вече сме на убийство.  Tired Спомням си какви проклятия отнесох в подобна тема от защитничка на аборта, като гледам и тази тема прогресира.

# 118

Няма как да се оправдавам за нещо, за което не се чувствам виновна, оправдания ти се опитваш да ми втълпиш  Wink Казах ти, че щом за теб е убийство, ок - извърших убийство. Стана ли ти по-леко,защото на мен по-тежко не ми стана. Laughing 
Много ми е интересно, щом е убийство защо не е наказуемо?

Било е наказуемо. Било е "криминално престъпление". Сега не е. Както, междувпрочем и кръвосмешението, педерастията и зоофилията.

Тъжно е колко много се възпалиха правилите аборт от мнението на тези, които не го покрепяме. То не бяха апели за изнасяне към Южните Щати далече от "нормалните" хора, софизми за хлебарки и мухи, за да се докаже, че не е убийство и т.н. Нали всички бяха доволни от избора и мнението си? И сигурни в тях? Човек, който се чувства спокоен в избора си, не се тресе от нерви и необходимост да доказва каквото и да е на който и да е. Ще сподели мнение по дадена тема и ще продължи с живота си. Тук, малко е заприличало на ЛГБТ форум - 'ние не искаме права и свободи, ние искаме всички да са като нас и няма да спрем докато не станат'. Лошото е, че хората не осъзнават, че дори да промият още един,два мозъка - това пак няма да им донесе така жадуваното спокойствие на съвестта.

# 119
  • Куциндрел
babunka, не си добре, нали? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт