Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-9

• 109 451
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Лъки, за инвестиция ли?
Добре изглежда, обаче като гледам цената, скъпичко ми се вижда? newsm78
Тук, в незавършен вид, но на акт 14, е около 28 000€ такъв апартамент.
Гледала съм подобен, но беше с прави ъгли.

# 406
Отдавна заглеждам това, дайте едно мнение моля.
Минус, че акт 16 не е издаден все още.
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b146167831913197 … k=28ovee&f1=3
На снимките изглежда много добре . Не става ясно колко квадрата е реалната му площ и какво му е изложението . Спалничката изглежда много малка . 
Малко е, доста. Rolling Eyes

# 407

А боксониери от соц.-а не си ли виждала? И те са с тъмен бокс, само че е само една стая.
Не съм. Rolling Eyes Боксониера не съм виждала на живо.
Аз съм фен на новото строителство или малко по стара тухла. Peace
Живяла съм в ПК. Най прекрасния блок на света. Heart Eyes
В момента съм в НТ, предпоследен етаж, панорама, пак съм доволна.
Като чета другите коментари, си мисля..колко по зле може да е...шум, течове, прах.. Stop

Е, не говорим кой на какво е фен, а какво е виждал Simple Smile Между ЕПК и ПК разликата не е съществена от гледна точка на сградна обвивка, усещане вътре и типови разпределения, така че щом си живяла в ПК, все едно познаваш и ЕПК. Разликата е в строителния метод, но все е лят на място железобетон.

Ето ти боксониера с тъмен бокс в Младост 2 в София

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a146001794970335 … k=28qhau&f1=1

Само да отбележа, че това е боксониера със светъл кухненски бокс.

# 408
. Нещо обаче , за Младост не е ли евтино като ви чета тук.
900 Е/м2 евтино ли е?

Все пак говорим за София и кв. Младост, там цените са доста високи.

П.С. Само да вметна, че тези две боксониери доста отдавна седят, явно има някакъв проблем.

# 409
. Нещо обаче , за Младост не е ли евтино като ви чета тук.
900 Е/м2 евтино ли е?

Все пак говорим за София и кв. Младост, там цените са доста високи.

П.С. Само да вметна, че тези две боксониери доста отдавна седят, явно има някакъв проблем.
Цените са им проблема, според мен.

# 410
Чували ли сте някакви отзиви за строителна фирма АТЛАС ГРУП 2000. Много ще съм ви благодарна, ако имате някаква информация.

# 411
 Аз да питам за статута-
Харесахме си апартамент, цената е много добра, мястото е перфектно, но е със статут на ателие, защото няма избено помещение и паркоместа. Каква точно е разликата от статут на апартамент и статут на ателие? Заслужава ли си да го купим или да продължаваме с търсенето на нещо друго?

# 412
Лъки да каже.
Аз мисля, че не добре да е с такъв статут. Едното за което се сещам, че май не можеш да го ползваш за постоянен адрес. Имаше и други неща. newsm78
Какво е изложението?

# 413
изложението е север и юг, предпоследен етаж с една тераса

# 414
  • София
Имам питане. Преди няколко години ме домързя да си залича ипотеката в Агенцията по вписване и сега трябва да го направя. Там дали ще ми искат схема от кадастъра? Обадих се и попаднах на някаква госпожа, която ми каза да нося каквото имам, пък после те щели да ми се обадят, ако трябва да занеса друго.  Crazy

# 415
Копие на НА,платена такса заличаване и документ от банката/общината за изплатено задължение и при дежурен съдия. Така беше декември...

# 416
изложението е север и юг, предпоследен етаж с една тераса
Пиши ми на лично, ще ти обясня. Peace

# 417
  • София
salina73, много ти благодаря за отговора!

# 418
  • София
Аз да питам за статута-
Харесахме си апартамент, цената е много добра, мястото е перфектно, но е със статут на ателие, защото няма избено помещение и паркоместа. Каква точно е разликата от статут на апартамент и статут на ателие? Заслужава ли си да го купим или да продължаваме с търсенето на нещо друго?
Четете тук http://sofia-agk.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=1 … id=9&id=37517

# 419
  • София
Имам питане. Преди няколко години ме домързя да си залича ипотеката в Агенцията по вписване и сега трябва да го направя. Там дали ще ми искат схема от кадастъра? Обадих се и попаднах на някаква госпожа, която ми каза да нося каквото имам, пък после те щели да ми се обадят, ако трябва да занеса друго.  Crazy
Скица няма да ви искат. Относно документите може да видите на сайта им какво са описали и да си свалите заявлението най- долу на страницата от тук http://www.registryagency.bg/bg/services/imoten-registr/vpisvaniya/

Общи условия

Активация на акаунт