ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 729
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 150

... да печели Австралия, ние да сме втори и да изберат нас да правим догодина  Laughing

И тъй става в краен случай  Thinking Гаси и мъдрото, направо Соломово решение  thumbsup  Flowers Bouquet

Това си помислих и аз Hug.
Ако искат да излязат от положение и да избегнат намеците, че победителя зависи от политика и предварителни уговорки, най-соломоновското решение е победата да е за Австралия (според мен е една о заслужаващите).
 Втори да стане някой от малките, които хем са харесвани от много хора, хем не се е разчитало, че могат да грабнат първите места.
Пък надолу руснаци и украинци да се борят кой по-напред и да си мерят.
Украинската песен въобще не ми харесва, не понасям и държанието на украинците, в частност и на певицата. Руската песен също не ми харесва, но мисля, че като представяне е пипната във всеки детайл.

# 151
  • София
На мен изключително много ми харесва песента на Поли. Зарежда ме с прекрасно настроение и енергия, а и самата Поли е толкова позитивно момиче, че няма как да не предаде това и на песента Simple Smile Не спирам да си я тананикам и танцувам. Дори и да не спечели Евровизия, дори и да не се класира в топ 10, за мен Поли е победителят на Евровизия 2016.

До сега четох коментарите на официалната страница на Евровизия. Голямо ахкане по Полша, което за мен е абсолютно неразбираемо. Има и призиви за гласуване за Украйна, заради Крим  ooooh! Много ме дразнят украинците и ще умра от яд ако те спечелят.

# 152
  • Испания
Руската песен също не ми харесва, но мисля, че като представяне е пипната във всеки детайл.

... защото в това "има пръст", да не кажа две ръце и глава, нашият Филип Киркоров.  Peace

# 153
  • Брюксел / София
Съжалявам за лаишкия въпрос, но може ли някоя добра душа да ми каже как да гласувам. Нямам време да чета защото не ме интересува особено конкурса, но тъй като песента на Поли не е идеално лоша, искам да я подкрепя. Предварително благодаря.

# 154
  • Вестерос
В коя държава си?

# 155
До сега четох коментарите на официалната страница на Евровизия. Голямо ахкане по Полша, което за мен е абсолютно неразбираемо.
И за мен  Rolling Eyes Наподобява ми нашия Азис, но с прилично поведение на сцена.
От второ гледане обърнах внимание на черния маникюр, босите крачета в еспадрило-подобни обущета и мрежестата ризка. А обсъждаме модерния костюм на Поли, а?  Laughing

# 156
  • Брюксел / София
В Белгия

# 157
  • Вестерос
По тоиз канал ще го дават, ще изписват там сигурно телефоните, Поли е 8 номер

ФИНАЛ (14 МАЙ)    21:00    VRT / Eén

# 158
  • Разпиляна във въображението
Снощи изгледах песните. Хареса ми и на Donny Montell  (Lithuania), май само аз.

Стискам палци на Поли, дано влезе в петицата, а защо не и по-нагоре. Надявам се да не обърнат флага на обратно отново, че както са се наежили украинците да не вземат да го приемат сериозно.

Мноооого ми хареса сцената, всички ефекти и т.н. Laughing

# 159
  • Брюксел / София
По тоиз канал ще го дават, ще изписват там сигурно телефоните, Поли е 8 номер

ФИНАЛ (14 МАЙ)    21:00    VRT / Eén

Мн благодаря, ще пробвам довечера, дано да се получи.

# 160
  • Euskal Herria
Ето за гласуването:
https://www.facebook.com/eurovision.bnt.bg/photos/a.437789509587 … ype=3&theater

Правилата за гласуване са, както и в полуфиналите.
1.) Ако се намирате в България, просто няма нужда да четете надолу - всичко това не се отнася за нашата страна. Не можете да гласувате по никакъв начин от територията на България, дори и с чужда SIM карта - системите засичат това и в последствие не зачитат резултата.
2.) Можете да изпратите 20 SMS;
3.) Гласуването започва след последната песен - 26. Армения;
4.) Този път гласуването трае 40 МИНУТИ.
5.) Трябва да гледате местната телевизия, която излъчва конкурса. Цялата информация можете да намерите тук: http://---shoretner923-1NrqGG7 или на http://poligenova.eu/glasuvane/
6.) Номерът за гласуване в България е 17500, но той важи само за нашата територия. Не можете да гласувате на този номер от чужбина.
7.) Обърнете внимание на излъчващите телевизии. В някои държави финалът се излъчва на друг канал в сравнение с полуфиналите.
8.) Там, където има активни телефонни линии за гласуване, трябва само да натиснете 8, а не 08. При изпращането на SMS-и няма значение какъв дали ще включите 0, или не.

Ето за гласуването и по отделните държави:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1171216919578350.10737 … 427306&type=3

# 161
  • Вестерос
Следи темата, може да се появи друг съфорумец от Белгия и да каже  bouquet

# 162
Напомням на Нелка, че пак ще чакам инфо от нея Hug

# 163
  • Велико Търново
Аз едва вчера успях да изгледам повечето песни, и.......много заспала работа Tired протяжни балади, които забравям веднага след изпълнението им, по-забързаните не ме впечатлиха, а за виещата песен на Украйна не разбирам възторга Confused На Русия например ми харесва в пъти повече. В този смисъл, песента на Поли/не само защото е наше момиче Wink/ направо се отличава от останалите -  харесвам го много повече, от предишното й парче, и изобщо, смятам, че е запомняща се мелодия, подходяща за такъв формат. Силно се надявам да сме сред първите 5  Praynig

# 164
  • Там,където се събуждам щастлива.

Чух песента на братушките. Незапомняща се според мен и малко със соц звучене, но пък то в този конкурс май преобладаващо са такива.

Да, обаче, дори и тук, в Холандия, се коментира веднага какви пари са налети, за да спечели. За съжаление, този конкурс е покварен отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт