След родителска среща ,която проведохме снощи с едва 1/3 от всички родители се оказа ,че яслената група имала много проблеми,които аз очевидно съм пропуснала. Въпроси като:1. Как мога да разбера ,дали хората ,които се грижат за децата имат нужното образование и квалификация?
2. Може ли всеки родител ако поиска да влезе в яслената група и да види децата къде се хранят ,къде спят и с какво се хранят?
3. От къде да разбера с какви препарати мият в помещенията,защото се оказва че има деца от групата с алергични реакции?
4. Дайте моля ви идеи и добри практики за организация на Родителските настоятелства.
5. Какви играчки и материали купувате на децата?
6. Когато видим че детето вечерно време ни го дават и някакви хигиенни проблеми ,към кого да се обърна?
7. Ако има майки от района ,бихте ли споделили мнения за градините там,а те са:
38 СДЯ
Кремиковци гр. София, кв. "Кремиковци" до бл. 30
44 ОДЗ Калина
Кремиковци гр. София, кв. Ботунец, ул."Балкан" № 14, бл. 12
45 ОДЗ Шарена дъга
Кремиковци гр. София, кв. Враждебна, ул. 27 № 3
47 ЦДГ филиал с. Яна
Кремиковци с. Яна, ул. "Райна Княгиня" № 4
47 ЦДГ
Кремиковци с. Горни Богров, ул. "Трайчо Костов" № 1
58 ОДЗ Слънчево утро
Кремиковци гр. София, ул. Яне Стоянов № 19
94 ОДЗ
Кремиковци гр. Бухово, ул. "Никола Бонев"
140 ОДЗ с. Долни Богров
Кремиковци с. Долни Богров, с. Долни Богров, ул. 10 № 27
146 ЦДГ Звездица
Кремиковци гр. София, кв. Kремиковци, ул. "Св.Св.Кирил и Методий" №2;
8.Как постъпвате вие през летния период,Изпращате ли децата в друга детска градина предложена ви от ръководството на сегашната, докато в нея текът ремонти и са отпуска?
9. И разбира се накрая ,какво трябва да прави точно това РОДИТЕЛСКО НАСТОЯТЕЛСТВО.
Много ще съм признателна на майките-спасителки ,които ще ме преведът през дебрите на добре смазаната машина ,наречена детска градина.