Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 182
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз бях хвърлила око на полата. Ако не ме лъже паметта миналата година пак имаше и доста я заглеждах, изглеждаше супер за всеки ден с топ или тениска,но я оставих. Днес мислех да погледна сивата, но не успях да се докопам до някой Лидл и едва ли ще има останали някакви до идните дни. Може би догодина ще се обзаведа с някоя Laughing

# 136
Роклите и панталоните свиват ли се

# 137
Роклите и панталоните свиват ли се
Моите не са се свили. По-напред пропуснах да напиша, че имам и ленена рокля (т. синя с копчета отпред, с якичка и с паднал ръкав).  Peace

# 138
И моите не са се свили. Днес ходих и погледнах дрехите. Харесаха ми много, но аз имам някои от предишни пускания... с някои разлики. Сега са си точно потници топовете, а моят е с леееко паднал ръкав, не толкова изрязан.
Тук някой писа, че били 'парцаляци', много са си хубави дрехите.

# 139
  • На брега на реката
Получавам имейки от различни онлайн магазини и подобни на тези панталони са по 50 - 60 лв. Да ме прощават ама Лидълските са си много готини и за тези пари ще си купя няколко чифта, различни цветове. Crossing Arms
Съгласна съм обаче, че има и парцаляци, не всичко е качествено. Hug

# 140
Специално тези на мен не ми изглеждат като парцали. Могат да се получи чудесна спортна визия. Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Купих зехтина,ооообаче мн горчив  newsm78 В малките бутилки не беше така...снощи развалих салатата,а аз обичам да ми е мазно. Crossing Arms

# 142
Вкъщи ползваме домашен зехтин от о.Крит-така си нагарча. На мен не ми пречи, свикнала съм му, но на сестра ми например също й нагарча..

# 143
Момичета, роклите прозират ли?  Аз сякаш си харесах жълтата, но точно това ме притесни в тях..

# 144
Момичета, роклите прозират ли?  Аз сякаш си харесах жълтата, но точно това ме притесни в тях..
Прозират, и аз гледах жълтата

# 145
Значи само за плажна става, жалко. Искаше ми се да има начин да се пробват дрехите, така ми е много трудно да преценя.

# 146
  • WonderLand
Купих зехтина,ооообаче мн горчив  newsm78 В малките бутилки не беше така...снощи развалих салатата,а аз обичам да ми е мазно. Crossing Arms

Oo oтказа ме.... мислех да взема, но ако горчи - не мерси.

# 147
Взимаш, пробваш, връщаш ( в приличен вид)

# 148
Този зехтин в малките бутилки наистина май не е толкова горчив.И аз вчера взех от 1 л. Наистина горчи, но на мене не ми пречи особено, качествения екстра върджин казват, че горчи.
Чудих се на белия потник-ако има и днес може да си взема.Еспадрилите много ми харесаха, но наистина са огромни.При нас имаше масово 38, 39-по-малки не видях, иначе цветовете им бяха супер.

# 149
Здравейте, интересувам се от детските тротинетки с три гуми. Пускали ли са ги минали години? Качествени ли са?

Общи условия

Активация на акаунт