Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 220
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Ориза прш нас е срещу кроасаните в пролуката към безалкохолните. Случайно го видях. Или май там където бяха намалените плодове ли беше  Embarassed Видях го на странно място и за това ми направи впечатление. Погледнете, поне и двете места са в началото.
Тези еспадрили може значи и на мен да станат. Обаче защо толкова грозни ми изглеждат?! Никога не съм ги харесвала. Предполагам са удобни?

# 181
Не се цапа,даже така е по-добре,отколкото със стелка,крака не се поти на босо.
Аха, благодаря! Е, аз имах предвид стелка от плат. Поне такива са били еспадрилите, които съм носила. То, не, че съм носила кой знае колко, само 2 чифта като ученичка. От 25-6 години не съм си купувала таквоз нещо Mr. Green Ама пък по времето на соц-а беше голяма работа да имаш еспадрили Laughing
Голяма работа беше,аз даже като ми купиха ги носих на обущар да ми сложи подметка,че много бързо се износваше канапа  Mr. Green и така им удължавах живота

# 182
  • София
Panayotu, yovanka, благодаря ви за отзивите Hug
За лятото ще е тамън с този аромат. Като казахте за цената се замислих че миналото лято си бях взимала от ейвън пяна за вана, която ползвах като душ гел, пак същото количество и цена Whistling

# 183
  • Русе
Не се цапа,даже така е по-добре,отколкото със стелка,крака не се поти на босо.
Аха, благодаря! Е, аз имах предвид стелка от плат. Поне такива са били еспадрилите, които съм носила. То, не, че съм носила кой знае колко, само 2 чифта като ученичка. От 25-6 години не съм си купувала таквоз нещо Mr. Green Ама пък по времето на соц-а беше голяма работа да имаш еспадрили Laughing
Голяма работа беше,аз даже като ми купиха ги носих на обущар да ми сложи подметка,че много бързо се износваше канапа  Mr. Green и така им удължавах живота
Да. И аз съм ги носила на обущар за подметка Wink

Ориза и при нас е на странното място до витрините с патешките меса, някъде до пролуката с безалкохолните и мюсли десертчетата. Ама, че го обясних Laughing

# 184
  • Асеновград
Благодаря, утре пак ще обиколя за ориза. Някакви отзиви за енциклопедиите от утре?Интересува ме най вече земята, за колко големи деца е подходяща. Става ли за 6 годишни или ще е неразбираема за тях?

# 185
  • Русе
Благодаря, утре пак ще обиколя за ориза. Някакви отзиви за енциклопедиите от утре?Интересува ме най вече земята, за колко големи деца е подходяща. Става ли за 6 годишни или ще е неразбираема за тях?
Не, не става. Аз съ я чела и някои неща са ми непонятни.

# 186
При нас сладоледа беше в отделна витрина, някъде при пиците от промоцията, а не при другите сладоледи, така че проверете.
Ориза от кутиите нали е бланширан, т.е. след отваряне в хладилника ли го държите и колко време изкарва?
Миналия месец бях купила от пармезана в пакети и хич не съобразих че трябва да е в хладилника Whistling hahaha, ми целия беше мухлясал. А то и на пакета си пише ама кой да чете, аз реших че е от този сухия ooooh!

# 187
Не мислех да купувам нищо от дрехите, но снощи мернах един бял панталон №38 и взех да го пробвам.Мисля да го стесня леко, че нещо ми седи малко торбест.Тъмносините ленени потници също ми харесаха, но се отказах.Чакам утре детските балеринки.Дрехи няма да вземам. Peace

# 188
Утре и аз ще отида за детски дрехи.  Peace
Купихме зехтин , 1 л. , за нас е хубав (от доста години купуваме зехтин, пробвали сме най-различни марки, включително и домашен). Peace
Еспадрилите ми харесаха, но нося по-малък номер. Иначе и аз от сто години не съм имала такова нещо, и аз ги носех на обущар, за да им сложи гумена подметка. Laughing

# 189
...Ориза от кутиите нали е бланширан, т.е. след отваряне в хладилника ли го държите и колко време изкарва?
...

Непрекъснато купувам на Крина бланширан ориз и никога не съм го държала в хладилника, то това не е като бланшираните замразени картофи  Wink, полуготови за употреба. Слагаш си го стандартно в някой шкаф и си го ползваш, когато ти е кеф Peace

# 190
е не го сравнявам с бланшираните картофи, но ме е страх да не мухляса или хване нещо. Просто аз рядко готвя ориз и затова се чудех .А и бланшираните картофи не ги държа в хладилника,а във фризера  Wink

# 191
  • София
Пресипвам в буркан такъв тип и нямам никакви проблеми.
Скрит текст:

# 192
  • WonderLand
Бланширания ориз си е сух, както всеки друг ориз, ням нищо специално в съхранението му и няма как да мухляса.

Аз редовно купувам душ гелове и пяна за вана, която ползвам като душ гел, от ЛИДЛ и съм много доволна - много хубави аромати и приятна пяна.

# 193
Мисля, че го коментирахте назад, но не мога да намеря. За тези тротинетки утре - да взема ли една на дъщеря ми или да чакам такива до 100кг? И другото - тези с две колелца за колко големи деца са? За 4 год. дете стават ли?

# 194
Стават, моята е на 5 години и е 20 килограма, а не е от слабичките. Тези тротинетки са до 50 кг. Значи поне до 10-15 години ще я ползвате,а може и много повече.

Общи условия

Активация на акаунт