Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 283
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
В близкия Лидл си имаше от почти всички дрешоляци днес и уж нямаше да взимам нищо... замъкнах един панталон и една рокля у дома Whistling Панталонът наистина стои добре като за такъв тип (рядко съм се харесвала с прав ленен панталон) и съжалявам само, че нямаше нужния ми размер от сивия, защото той ми хареса най-много. Но пък с роклята (сивата) нещо не се харесах - и талията ми идва по-височко и кройката малко не ни допадна, та нея ще я връщам утре като отида да разгледам детските неща. Детето намаза още днес, защото имаше намалени едни самолетчета за изстрелване Crazy
Тротинетките ми харесаха, ама така или иначе взех от онези до 100кг преди 2 седмици дето бяха и дребосът твърди, че му е идеална ( 18-19кг е, на 4г. и 9м.). Двете колела изобщо не го притесняват, защото от балансиращото колело се е научил да пази равновесие, само дето на мен ми идва тежичка, когато се налага да я нося...

# 196
не я нося, вдигам си дръжката и и се мятам аз  Joy, ми нали е до 100кг, става и за мен значи  hahaha
А онзи ден даже се състезавахме из квартала,аз с тротинетката,малката  с колелото. Минах и на пазар до магазина и закачих торбата с покупките на тротинетката. Е няма такъв кеф, вече мисля само с нея да ходя на пазар  Joy hahaha

# 197
Благодаря за отговорите. Аз нещо съм ги пропуснала тези по-големите и затова се чудех дали да не чакам за тях, ако са по-качествени. Те на каква цена бяха? Иначе аз по-скоро се притеснявах да не е твърде малка за тези на две колелета и дали не трябва да взема от тези на три - но гледам, че те нямат регулиране на височина, а ми се иска нещо с по-голяма преспектива да взема. Иначе тя чак сега закара една на три колелета - но тя е твърде бебешка и е ниска за нея.

# 198
по-скъпи бяха, мисля 65лв

# 199
  • Бургас
не я нося, вдигам си дръжката и и се мятам аз  Joy, ми нали е до 100кг, става и за мен значи  hahaha
А онзи ден даже се състезавахме из квартала,аз с тротинетката,малката  с колелото. Минах и на пазар до магазина и закачих торбата с покупките на тротинетката. Е няма такъв кеф, вече мисля само с нея да ходя на пазар  Joy hahaha
Аз обикновено съм с 2 торби и малко ще ми е трудно, ама онзиден като се измори дребоса, се качи И баща му и тротинетката ги докара и двамата до вкъщи Mr. Green

# 200
Скоро май не са намалявали онова ликьорче, което прилича на Бейлис.
Хайде Лидл, време е  Party
Взех си измиващото средство за чувствителна кожа и съм доволна.
Довечера ще отида да видя дали са останали случайно от еспадрилките в синьо и бяло.

# 201
Една интересна информация, в списъка има и сирене Пилос, степента му на зрялост е една от доста нските.
ТЕСТ Краве сирене (2016)
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/151/%D0%A2 … %D0%B5-%282016%29

# 202
ааа влизам да се възмутя, че са махнали малките кошници на колелца и остават само големите колички със стотинки отвънка  Crossing Arms маркетингов трик ама мн ме подразниха пуууу

да похваля и сорбето от ягоди

# 203
  • WonderLand
ааа влизам да се възмутя, че са махнали малките кошници на колелца и остават само големите колички със стотинки отвънка  Crossing Arms маркетингов трик ама мн ме подразниха пуууу

Tи да видиш! В кой Лидл това?

# 204
  • София

Вчера в магазина на "Екзарх Йосиф" нямаше кошници, но казаха, че е временно. Особено в такъв малък магазин е кошмарно да се разхождаш с количка. Simple Smile А ако всички са с такива, изобщо няма да можем да се разминем.  Laughing

# 205
  • София
Знам, че коментирахте блендерите, когато бяха актуални, но кой да чете... моя още работеше ooooh!

Вчера видях, че има налични, та да попитам дали си струват?

# 206
  • Русе

Вчера в магазина на "Екзарх Йосиф" нямаше кошници, но казаха, че е временно. Особено в такъв малък магазин е кошмарно да се разхождаш с количка. Simple Smile А ако всички са с такива, изобщо няма да можем да се разминем.  Laughing
Да не са ги взели да ги мият, че от как са станали кошници, чистене не са виждали  ooooh!

# 207
Дано наистина ги почистят! 👍
За блендъра отзивите бяха добри.

# 208
  • София
В Л. на Черни връх има бележка, че количките липсват временно. Извиняват се хората, сигурно ги почистват.

# 209
 На мен тези колички са ми неудобни. А и продуктите се влачат близо до земята и краката на всеки,нехигиенично е.
 После на касата всичко тъпча в чанти,касиерката прехвърля като да гони нов световен рекорд.
  Дано ги модернизират малко,за хора като мен дето нареждането им е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт