Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 998
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
аха, ясно Simple Smile мерси Simple Smile

# 436
  • София
Така - набързо да пиша за всичко, което си набелязах, докато четях  Mr. Green
Пармезан - има, настърган, в същата опаковка като грана падано. Едно до друго са, даже с общ етикет. Взех в събота, но още не сме го отворили, че имаме грана падано за дояждане. При нас се намират до намалените млечни продукти.

А,супер! Точно настъргано ми се искаше. Ще се огледам другия път най-подробно Crazy

# 437
  • WonderLand
Майка ми много хареса почистващия лосион от медицинската серия. Тя е с доста мазна кожа, склонна към акне от най-малката прашинка. След употреба каза, че кожата ѝ не е суха, а добре хидратирана и не ѝ излизат пъпчици, както от другите продукти.

# 438
Майка ми много хареса почистващия лосион от медицинската серия. Тя е с доста мазна кожа, склонна към акне от най-малката прашинка. След употреба каза, че кожата ѝ не е суха, а добре хидратирана и не ѝ излизат пъпчици, както от другите продукти.

Марка Cien ли е?

# 439
  • София
Аз също съм доволна от серията за чувствителна кожа. Особено от шампоана. От години ползвам скъп медицински шампоан, всеки друг ми прави проблем. Но сега пробвах този и вече 3 пъти всичко е ок, няма раздразнения, косата изглежда добре...

# 440
Някой има ли представа шатрата в Младост 3 кога ще е отворена?

# 441
  • София
Някой има ли представа шатрата в Младост 3 кога ще е отворена?

Toзи петък, събота и неделя. Работното време го проспах, но за предната от лидл ми бяха отговорили че съвпада с работното време на магазина Peace

# 442
  • WonderLand

Марка Cien ли е?

Да, пише Cien MED  Peace

# 443
  • София
За кой от двата Лидл-а в Младост става дума? За този на ул. проф. Александър Танев или за този на ул. д-р Атанас Москов? И двата ми изглеждат близо до Бизнес парка, поне на картата newsm78

# 444
Pink Flower, благодаря ти.
Лидл на Атанас Москов.

# 445
  • София
Благодаря  bouquet

# 446
# 447
  • оттам, откъдето започва България
Някъде в София да има изостанало одеяло за пикник?
Дали да почакам шатрата в Младост?  newsm78
Имаше и тази седмица в Кауфланд такива одеяла. Що трябва да е точно от Лидл.

# 448
За пръв път успявам да си купя чаршафи  Grinning Доволна съм, харесаха ми, но не ги ли пускаха обикновено и с долни с ластици по едно и също време? Сега ще трябва да дебна такива  Confused

# 449
  • sf
Някъде в София да има изостанало одеяло за пикник?
Дали да почакам шатрата в Младост?  newsm78
Имаше и тази седмица в Кауфланд такива одеяла. Що трябва да е точно от Лидл.
Ааа не държа да е от Лидл. На каква цена бяха в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт