Дълга връзка и проблем със секса

• 45 888
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
Може би е свързано с отказа ти да имате дете на този етап. Само предполагам.
Темата е деликатна, но рядко кариерата е в пика си на 25. Ако, все пак, сега е най-важна за теб, защото я градиш, обмисли един разговор с него за изясняване на приоритетите...
И последно Simple Smile Никога не знаеш кога е по-добре или по-зле за кариерата да излезеш в майчинство. Може да си решила, че по-късно е по-безопасно и да излезе, че не е.
Успех!  bouquet

# 136
Много хубаво, че сте открили причината за сушата в повишението, повечето задължения и стреса от това. То, освен върху секса, тези неща влияят и върху здравето, така човекът трябва да бъде подкрепен от половинката си, а не да бъде тормозен и в леглото, че няма да остане място, на което да няма тормоз.
Остави го на мира и виж какво ще произлезе. Може би предпочиташ безделник, който по цял ден скучае и, понеже няма други ангажименти, мисли само за секс, а ти като се върнеш от работа, те опъва още в коридора от нетърпение, после в кухнята и накрая в спалнята. И така - всеки ден, няма събота, няма неделя. Постави се в ситуация партньорът ти да е този, на когото му се иска повече и си го изисква, но ти не можеш и не искаш, много ли ще ти е добре?

# 137
  • София
Подкрепям изцяло Янечек, понякога този потребител ме учудва с мненията си, които са право в целта, в десятката, както се казва....

# 138
Значи като е в едната крайност, да благодари, че не е в другата? Laughing отлично

# 139
А ти какво предлагаш, да си намери любовник, да тръгне по жигула или направо да обърне резбата като тебе, че да й предложиш лично да я задоволиш?
Много егоистично взеха да мислят хората напоследък, не са склонни да отстъпват и все преследват личното си щастие, което така и не идва. Ама така ще е, когато още от малки им е втълпено, че само те са важни, че техните капризи задължително ще бъдат удовлетворени, а другите съшествуват, само за да им се възхищават и да им повтарят колко са невероятни и че заслужават повече.
Аз пък смятам, че преди да се направи крачка семейството да се развали, първо трябва хубаво да се помисли дали пък не може да се спаси. Айде, нашата девойка решава, че заслужава нещо по-добро, надъхваме я да действа и тя действа. Къде ще го намери това по-добро, знае ли какво търси въобще, лесно ли се среща човек, с когото да поискаш да сте семейство? Сигурно на всеки ъгъл ще я чака супермен, готов да й предложи сърцето си, докато тя гради кариера и мисли единствено за себе си. Малко като принцеса се държи, а такива никой не може да ги търпи твърде дълго. А човекът е на 31, не на 25, нормално е да иска деца, да си беше хванала някой на нейната възраст, нямаше да имат подобни драми, на 31 всички жени вече мислят и за дете.
От друга страна, ако ще го зарязва, сега е моментът, че после няма за кога да търси нов и ще е в ситуация тя да мисли вече за дете, пък да не намира татко.

# 140
Имате различна сексуалност с мъжете си, и двете момичета, които се оплакаха. Не сте им омръзнали, не са спрели да ви обичат, просто са друг тип физиология. По-различно за в бъдеще няма да става, евентуално по-зле.
Ако не можете да приемете това, сменяйте партньорите колкото и да ви е мъчно.
Много мъже поне по мои наблюдения са доста активни и не би трябвало да е проблем да си намерите подходящт в това отношение.

Аз съм от другата страна - моят мъж е активния, а аз пасивната, но се старая заради него. На млади години изобщо не осъзнавах това различие - мислех, че всички мъже искат секс нон стоп, а жените просто се съгласяваме. Едва на 40+ разбрах, че съвсем не е така, че има и жени с високо либидо. Даже благодарение на този форум ги разбрах тези работи.
За мен вече е късно за промяна, ще продължавам да се "мъча" докато мога Simple Smile

# 141
Жената трябва да се чувства обичана и желана. Ако мъжът проявява безразличие по втория параграф, което със сигурност не е добре,/но в случая може и да е временно наистина вследствие стрес и прочие/, но поне да не го прави демонстративно и най- малкото да направи опити да промени нещата ако наистина я обича и държи на връзката и интимността, която си е само тяхна.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 21:57 от bagira_s

# 142
Е мислих ,че само аз имам проблеми от тоя сорт в живота си ,ама явно не Simple Smile което е добре (хахаха от гледна точка ,че не съм някакъв изолиран случай)
И при мен положението е подобно ,като при авторката ,само разликата че сме от почти 8 год заедно . Чакаме бебе и покрай това ,започнах да чета по обстойно форума .
В началото и ние така ,всичко беше супер . После след 2-3 год се разредиха нещата имало е моменти в които правим секс по 1на месец . Много пъти съм говорила с него ,убеждава ме че никоя връзка не може да е като в началото ,че за него секса никога не е бил приоритет, имало много по важни неща на които държи в нашите отношения като подкрепа ,доверие...и т.н. В същото време с колегите обсъждат жените ,коя За какво ставала ,какво щели да й направят ...хващала съм го няколко пъти да си пише с колежки разни мръсотии .
Истината е ,че както той казва" аз от работа излизам и се прибирам и обратното кога си мислиш че мога да ти изневерявам " ,това е така . Не излиза никъде ,грижи се За мен ,за детето ми от първия брак ,осигурява ми всичко от което имам нужда (с изключение на секса в достатъчно количество) , обръща се с ласкави думи към мен ,държи се уважително .... Много съм объркана ,понякога мисля че проблема е в мен тъй като първия ми мъж ми изневеряваше постоянно ,баща ми изневеряваше на майка ми и имам чувството че аз си въобразявам и болезнената ми ревност съсипва щастието ми . Но разликата в сексуалното желание ,дори сега когато съм бременна искам повече секс ....а той пък се притеснявал за бебето . И пак сме си така 1-2 месечно . Надавам се като се роди малкия , да се оправят нещата ,въпреки че той ми обяснява как с две деца секса съвсем щял да е обикновен (а аз съм искала "извратени неща" -под извратени неща разбирайте всичко различно от лъжички и мисионерска поза) .  Не знам ,примирила съм се че това ще е живота ми ,опитвала съм много неща . Не се впечатлява от бельо ,от романтика,от говорене на мръсотии ...аз съм му била жена и не можел с мен да говори така . Това ,че бил написал нещо мръсно на някоя друга не значело нищо просто си четкал егото .
Обичам го ,старая се да му вярвам ,но сега ...сама вкъщи ,дебела ...цял ден си мисля глупости ,че се задява с новите си готини колежки !

# 143
  • Sofia
   Калинке, ти си мечтата на средностатистическия семеен мъж, бре! Simple Smile Я ги виж как цвилят по форумите, че жените им не им пускали.

Извън контекста на шегата – либидото на всеки човек е различно и няма нищо странно в това, че на някого му е необходим секс веднъж на няколко седмици. Притеснителното в случая е, че твоят човек в началото на връзката ви е бил далеч по-сексуален, а и тези флиртове с "колежките" никак не са за пренебрегване... Rolling Eyes

# 144
  • Варна
В темата виждам жени с мъже-чудо, работещи, обичащи и уважаващи ги, с кариера и никакви финансови проблеми и реват за повече секс. Паднах направо. Ами, момичета, в живота идеално нещо няма. Ако само това са им кусурите на въпросните мъже - с мед да ги намажеш. Я прочетете малко другите форуми, за мъже, които бият, пият, не си поглеждат децата и какво ли не.

При нас нещата са обратно. Мъжът ми е свръх сексуален, а аз имам съвсем нормален нагон. Извинявайте, но на мен всекидневен секс и то с часове не ми звучи нормално за една стабилна, вече постоянна връзка и съжителство от няколко години. Знам какво е да си от другата страна. Мрънкате, че не сте задоволени и секса не ви стига, но идея си нямате какво му е на отсрещния. Правим секс почти всяка вечер, но с ръка на сърцето си казвам, че не малко пъти от моя страна това е изпълняване на задължение. А моят мъж пък за оплакващите се тук е направо мъж мечта. Може да прави секс по 3 пъти на ден, с огромно удоволствие се отдава на ласки, винаги се старае много и не приема вариант аз да остана незадоволена. Чак тогава се грижи за собственото си удоволствие. Да вземем да се разменим, а?

И дете имаме. И не, преди него и след него нещата не са се променили. Това не е решение.

Написаното от мен да не се приема като критика към когото и да било от писалите тук. Просто това е моето виждане за нещата.

Някой по-нагоре беше писал, че хората стават все по-егоистични и все повече преследващи личното си удоволствие. Постовете дотук явно го потвърждават.

# 145
Скрит текст:
Е мислих ,че само аз имам проблеми от тоя сорт в живота си ,ама явно не Simple Smile което е добре (хахаха от гледна точка ,че не съм някакъв изолиран случай)
И при мен положението е подобно ,като при авторката ,само разликата че сме от почти 8 год заедно . Чакаме бебе и покрай това ,започнах да чета по обстойно форума .
В началото и ние така ,всичко беше супер . После след 2-3 год се разредиха нещата имало е моменти в които правим секс по 1на месец . Много пъти съм говорила с него ,убеждава ме че никоя връзка не може да е като в началото ,че за него секса никога не е бил приоритет, имало много по важни неща на които държи в нашите отношения като подкрепа ,доверие...и т.н. В същото време с колегите обсъждат жените ,коя За какво ставала ,какво щели да й направят ...хващала съм го няколко пъти да си пише с колежки разни мръсотии .
Истината е ,че както той казва" аз от работа излизам и се прибирам и обратното кога си мислиш че мога да ти изневерявам " ,това е така . Не излиза никъде ,грижи се За мен ,за детето ми от първия брак ,осигурява ми всичко от което имам нужда (с изключение на секса в достатъчно количество) , обръща се с ласкави думи към мен ,държи се уважително .... Много съм объркана ,понякога мисля че проблема е в мен тъй като първия ми мъж ми изневеряваше постоянно ,баща ми изневеряваше на майка ми и имам чувството че аз си въобразявам и болезнената ми ревност съсипва щастието ми . Но разликата в сексуалното желание ,дори сега когато съм бременна искам повече секс ....а той пък се притеснявал за бебето . И пак сме си така 1-2 месечно . Надавам се като се роди малкия , да се оправят нещата ,въпреки че той ми обяснява как с две деца секса съвсем щял да е обикновен (а аз съм искала "извратени неща" -под извратени неща разбирайте всичко различно от лъжички и мисионерска поза) .  Не знам ,примирила съм се че това ще е живота ми ,опитвала съм много неща . Не се впечатлява от бельо ,от романтика,от говорене на мръсотии ...аз съм му била жена и не можел с мен да говори така . Това ,че бил написал нещо мръсно на някоя друга не значело нищо просто си четкал егото .
Обичам го ,старая се да му вярвам ,но сега ...сама вкъщи ,дебела ...цял ден си мисля глупости ,че се задява с новите си готини колежки !
По твоето описание мъжът ти звучи като мъжете, които възприемат съпругата си като майка, домакиня, бавачка на децата, но не и като жена.
Правите скучен секс, рядко-колкото да не е без хич, с теб не си и представя "извращения" и мръсни думички, ама пък няма проблем да ги ръси на всяка друга....
Сещам се за един виц по темата...нещо за свирките беше, та мъж казва:"Ауу, как жена ми ще ми прави свирка, тя с тая уста после целува децата!За свирки си има специалистки!".
Много неща мога да напиша за подобни мъже, но предвид състоянието ти (ако все пак ти се чете, кажи    Simple Smile   ), ще се огранича само с :Не си случила на мъж.

# 146
  • София
Случила е и още как!
Може да не е случила на жребец, но в тоя живот, секса не е единственото и най- важно нещо в брака.
И да- по- добре да не ти стига, отколкото да се оригваш и да се превърне в досадно задължение, граничещо с мъчение.
Която не е имала дълготрайна връзка със силно сексуален мъж, не знае какво натоварване е.
И физическо, и емоционално.
Почваш да се чувстваш насилена, нищо че е с любов и внимание.
Колкото до писането на мръсотийки и обсъждането по мъжки на коя какво щели да направят- нищо ненормално няма .
Това си е класическо четкане на егото, присъщо на всички мъже, а пък при тези, с неособено високо либидо, дори е една идея по- изявено, като скрита компенсация.
Затова си мисля, че не е коректно да ѝ се пълни главата с глупости и да се насъсква против мъжа ѝ.
Тук мрете да развеждате и да гледате сеир.

# 147
Беше ми много интересно и забавно да прочета написаното до тук в темата.
Моето мнение е, че авторката на темата и други момичета с подобни проблеми имат два варианта: остават си в настоящата връзка, правят каквото могат да подобрят ситуацията или пък търсят това, което има липсва на друго място. Аз лично смятам, че без добър секс една връзка не може да пребъде. Друг е вече въпроса, че всеки има различна представа за добър секс. Аз имам зад гърба си не кой знае колко богат опит - разрушен пет годишен брак и дете. Моят брак се разпадна толкова бързо именно заради несходство в секса. Бившият ми мъж свършваше твърде бързо, не успя да се научи на самоконтрол. Многократно сме водили разговори по въпроса, опитвали сме да променим нещата, но не успяхме. В един момент аз просто спрях да искам да си отварям краката за да задоволявам неговия нагон без да получа необходимото ми в замяна. Той започна да мисли, че правя секс с други,  последва маниакална ревност, скандали, грубо отношение, алкохол и шамари, а в последствие и развод.
Според мен 25г. е твърде рано за настъпване на рутина и скука в отношенията, не е там проблема.
Потърсете къде е истинския проблем и ако не можете да го разрешите потърсете щастието си на друго място.
Успех!

# 148
Ами не, не е случила на мъж.И то не само заради секса....

absurt ,
Скрит текст:
не знам какъв ти е проблема,  но не пропускаш тема, в която да не ме контрираш.
Затова, "с теб" съм дотук.    Laughing
Потърси си някой друг, върху когото да избиваш комплекси.     Peace

# 149
  • Варна
Аз лично смятам, че без добър секс една връзка не може да пребъде. Друг е вече въпроса, че всеки има различна представа за добър секс.

С това съм напълно съгласна, но в някои от изказванията се намекваше за количество, не за качество. 3-4 пъти седмично не било достатъчно. Айде бе. На такива им пожелавам искрено някой ден да се окажат от другата страна на барикадата. Абсурд го е казала много добре.

Която не е имала дълготрайна връзка със силно сексуален мъж, не знае какво натоварване е.
И физическо, и емоционално.
Почваш да се чувстваш насилена, нищо че е с любов и внимание.

Общи условия

Активация на акаунт