MasterChef България - сезон II (16.05. - 22.05.2016г.)

• 48 100
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
И да няма сценарий както ти поднасят една подборка от реплики, които може да са извадени от контекст се прави определено внушение

# 376
  • София
Георги не ми е любимец, но е факт, че два пъти печели имунитет. Това би трябвало да е някакъв знак за възможностите му, пък макар и непостоянни. Също така, предполага и елементарно уважение от останалите. Не е нужно да го харесват. От тази гледна точка, по инфантилно поведение от това на доктора към Георги няма.
И Йоана не ми е любимка, но снощи ми хареса цялостното и представяне и поведение. Не е толкова трудно възрастни хора да се държат като такива, особено тези с големите претенции, като Калоян.

Според мен това , че повтаря определено ястие от мастър класа не го прави добър готвач. Няма идеи, няма този готварски нюх.

Проблем с подвикването на Калоян нямам, напротив , стори ми се спортсменско.  

Те продуктите сами си се готвят явно Simple Smile Не виждам нищо лесно в това да повториш нечия идея по идентичен начин, в случая ястие.
Говоря за подвикванията към Георги в битката за имунитета, не за тези към Евгени.

# 377
Елизабет прекалено се заиграва с шефовете. Лигаво и елементарно е това плещене на италиански.
Тестът с рибите беше лесен, спорен беше и италианският и отговор..
Тя трябваше да е долу и да готви, да готви...!
Незаслужено се пържиха долу Евгени и Йоана. Добре че последната я върнаха, защо готви равностойно и екипно. Не съм и фенка, но това са фактите.

# 378
Поправете ме, ако греша, но в миналия сезон мисля финалът беше същия ден, в който после гледахме по тв. Имам спомен, че реалното готвене е било 3 часа - по един за всяко ястие и после същия ден гледахме финала - един час избрано най-важното.

Иначе вчера и аз си поплаках с Евгени - милия и на всичкия зор е трябвало да готви за пред жури  Praynig  Simple Smile

Вече ми е все едно (с едно изключение  Simple Smile) кой ще спечели, но според мен напълно заслужено върнаха Йоана - представи се много добре, явно й е било вкусно ястието и изглеждаше добре. Стана ми симпатична (и тя, и Евгени) на отборното как се подкрепяха и не мислеха кой да е шефът  Peace

# 379
  • София
Някой чу ли когато гостите коментираха соса на сините, Баба Гануш ли казаха че е? Видя ми се светличък за тахан, може би беше с кисело мляко?

Да, Баба Гануш беше.  Peace И на мен ми се стори малко бледичък, но казаха, че е с тахан.

# 380
  • Майничка
Благодаря, Reina!
Не бих се сетила да го комбинирам с карфиолче, звучи интересно. Laughing

# 381
  • София
Няма за какво!  Hug

Като казаха, че ще правят стек от карфиол и на мен ми прозвуча интересно. Но после като го видях това парче карфиол, запечено набързо от двете страни, рязко изгубих интерес.  Laughing

# 382
Не знам за вас, но в момента си повтарям постоянно частта, в която изпращат Йоана вкъщи и, в която Виктор я вика обратно. Къса ми се сърцето... Уникално добро го изиграха. Йоана и Евгени на финал!  Peace Peace Peace

# 383
  • Испания
Следващата седмица в MasterChef: новите задачи ще изправят състезателите пред важен избор

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/sledvashtata-sedmica- … vazhen-izbor.html

# 384
  • Майничка
Нещо кремирано май видях.

# 385
  • София
Елизабет ми беше симпатична, но започна да преиграва с този италиански.Все пак сме в България, а тя е българка, много ми е неприятно, когато видя българин да не се сеща за родния си език. А и наистина, започна да се възползва от симпатиите към нея, което също дразни.
Евгени винаги ми е бил фаворит, поплаках си с него.Поплаках си и с Йоана, харесвам и нея от самото начало. А и тяхното спортсменско отношение по време на битката съвсем ме спечели.Много бяха стойностни и готини. В такива ситуации много ясно се вижда, кой човек какъв е всъщност.

# 386
 Grinning Младо девойчето, залита, вживява се, пък отстрани не се усеща как изглежда

# 387
Не мисля, че преиграва. Живяла 11 год в Италия а сега е на 24. Значи голяма част от ученическите й години са били там. Вие не познавате ли емигранти чиито деца говорят "развален" български?

# 388
  • Испания
Не мисля, че преиграва. Живяла 11 год в Италия а сега е на 24. Значи голяма част от ученическите й години са били там. Вие не познавате ли емигранти чиито деца говорят "развален" български?

Разбира се.  Peace

Дразнещо за някои, но напълно обяснимо поведение.

Харесвам Елизабет повече от Йоана.

# 389
Ползвам немски и на мен понякога ми се случва да блокирам за някоя дума. Не мисля, че преиграва, нормално е, когато си живял по-дълго в някоя държава да имаш такива езикови затруднения.

Общи условия

Активация на акаунт