MasterChef България - сезон II (16.05. - 22.05.2016г.)

• 47 915
  • 466
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Офф това за Севда е поредната жълта помия...  Sick
За пръстените на Георги и Евгени предполагам, че защото са брачни халки  не ги карат да ги свалят.  newsm78

# 436
 Simple Smile Не се сещам за участник, който в някой момент да не е подбутнат или ако искате го наречете са си затворили очите за някои грешки, но вече състезанието навлезе във фаза, в която всяка грешка ще вади участник.

А гугъл нямам намерение да ползвам, за да си превеждам от италианските думички на Елизабет.
Вчера го ползвах, за да видя разликата между писия и калкан

# 437
Много ме е яд като чета подобни глупости - това е гавра с нещастието на жената. Още в началото, когато сподели проблема си в ефир ми се стори голяма грешка от нейна страна (от гледната точка на човек, който се бори със същия проблем), като се има предвид колко жадни за клюки са хората - без значение дали са верни или не Sick

# 438
Според жълтурите  Елизабет трябваше да си е тръгнала вече.Малко като вица " моите циганчета все познават, едното казва ще вали, другото- няма да вали"  Mr. Green

# 439
Мдааа, на мен Севда ми е не точно симпатична, а по-скоро й съчувствам.Убедена съм, че тези нейни ревливи избици, които толкова много ви дразнят и за които й се подигравате, идват точно от този й проблем - не знам дали някой от вас има представа колко много може да повлияе това върху емоционалното състояние на човек.
Както и да е, тя може и да има страхотни готварски умения, но не мисля, че притежава качествата на победител и няма как да спечели тя.

# 440
Не бих казала че съчувствие е точната дума. Съпричастност, може би. Не мога да повярвам че ще го напиша, Севда не ми е от любимците, но защо не да спечели- поне парите ще влязат в употреба за една не мечта, за едно бъдеще, ако щете. Никога не съм можела да се изразявам като хората, за което се извинявам. Предполагам ме разбрахте.
Давайте да натаманим и на останалите парите, ако спечелят. Mr. Green

# 441
Не бих казала че съчувствие е точната дума. Съпричастност, може би. Не мога да повярвам че ще го напиша, Севда не ми е от любимците, но защо не да спечели- поне парите ще влязат в употреба за една не мечта, за едно бъдеще, ако щете. Никога не съм можела да се изразявам като хората, за което се извинявам. Предполагам ме разбрахте.
Давайте да натаманим и на останалите парите, ако спечелят. Mr. Green

Избира се МШ а не според нуждите на участниците Peace Но съм възхитена от проявената съпричастност и то от жена без репродуктивни проблеми! Дари  bouquet bouquet bouquet

# 442
Знам как се избира МШ.  bowuu Просто при сегашните участници, които долу- горе са на едно ниво, що пък не.
Благодаря! Embarassed

# 443
  • Испания
За любители с любители: Моника

http://masterchef.btv.bg/gallery/news/za-ljubiteli-s-ljubiteli-monika.html

# 444
  • Sofia
Елизабета колко години е живяла в Италия,там ли е родена?

# 445
  • Испания
Елизабета колко години е живяла в Италия,там ли е родена?

Не е родена там.

Елизабет – на 24 години. От 11 годишна живее в столицата на модата – Милано. Самата тя е работила като модел, занимавала се е с лека атлетика и е печелила приза като регионален шампион. Връща се в България заради съпруга си и е майка на 8 месечно дете.

http://masterchef.btv.bg/article/uchastnitsi/elizabet.html

# 446
  • София
И аз за Севда прочетох, та дойдох да видя какво мислите.За мен не е толкова добър готвач, че чак за титла.

# 447
И според мен Севда не е за титлата.Жалко ще бъде ако спечели тя.Не мисля че е нужно да се спекулира с проблема на жената и да се пишат глупости
За репродуктивните и проблеми и съчувствам и и пожелавам  там да спечели титлата -мама

# 448
Аз пък мисля, че е добър готвач, но заради паника и притеснение не може да покаже на какво е способна, емоциите й пречат. Последните серии се вижда една друга Севда, много по-спокойна, много по- уверена.
А тоя жълт парцал пик какво да му коментирам

# 449
  • Майничка
Че то кой ли блести чак толкова от сегашната група, че да е за титла. Направо да върнат Лъчо и да си им делнат парите. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт