43ОУ или 45ОУ, кое да избера?

• 1 777
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
 Моля за мнения за двете училища, условия, дисциплина и класни, които тази есен поемат първи клас.

# 1
Учила съм в 43то -7 години, сега брат ми учи там и сме много доволни. Преподаватели са добри, на училището миналата година му правиха голям ремонт.

# 2
  • София
Провет! Много е добре да събереш информация за началните учители. Поговори с други мами в квартала. Виж кои ще ти препоръчат. После отиди и ги потъри на място. Поговори с тях. Прецени ги сама. Това е много важно. Интуицията сама ще ти подскаже кое да избереш.
Моите две деца са в 43-то.Много съм доволна от преподавателите.
Успех в избора!

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 19:34 от neli kapeli

# 3
Здравейте, имате ли вече впечатления от реалната обстановка в тези две училища?
Ние живеем в квартала и съм в голяма чуденка между тях... Благодаря!

# 4
  • София
  Не ми харесаха училищата. Записах го в района на местоработата си. За 43 чувам по-добри неща  Peace Успех в избора!

# 5
  • София
Здравейте,
детето ми е в 45.
Не съм възхитена. Забележките ми не са толкова към самото училище /нормално квартално училище/, колкото към средата, на която попаднахме. Това се отнася за конкретния клас обаче, напълно е възможно по принцип да не е така, нямам още стабилни цялостни впечатления.
Най-голямото предимство на 45 /пред 43/ е наличието на занималня - добре уредена, без проблем за места, без сборни групи, всеки клас с постоянна учителка на занималнята. Ако занималнята е важна за вас, помислете върху това.

# 6
  • София
Занималня се предлага и в 43-то. Мисля, че не бяха сборни групи в първи клас. Сега във трети ние сме си половината от седмицата с класната. Отново групата не е сборна. По-горе съм изказала моето мнение за училището. За мен е добре да съберете информация за началните учители, които ще водят класовете. Да отидете и да разговаряте лично, с тези които са ви препоръчали и вие сама да прецените, коя  ще изберете. Моето мнение е, че от 1-4 клас не се избира училище, а учител. Все пак главно този човек е с децата. Той е важен. Това е моето мнение, но решението как да постъпите си е ваше. Поздрави и успех в избора!

# 7
Здравейте моeто мнение за 43 оу е ,че става само от 1-5кл след 4 се ориентирайте на др място .Ние още си скубем косите че не се преместихме.

# 8
Здравейте,

Дали някой може да ми препоръча преподавател, който сега преподва на втори клас в едно или в двете училища. Бих искала да преместя детето си от втори срок, но се двоумя в избора на училище.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт