Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета.
Имам проблем с хемоглобина. Нисък е - 105. Скоро ще раждам и лекаря ми каза, че трябва да го кача над 110.
Вземам Малтофер Фол по две таблетки на ден, но резултата е почти нула. От 103 се качи на 105.
Споделете опит. Има ли начин да кача хемоглобина бързо?

Това, което казват и на мен: Яж мръвки! Цвеклото много помагало. И аз съм с нисък - беше ми паднал на 103, след едномесечен прием на Малтофер фол /по едно хапче на ден/ ми падна на 101. Съответно ми го увеличиха на две на ден за две седмици и пак контрола на ПКК. Желязото и витамините как са ти? Изследваха ли ги?

Редовно ям месо. Малтофер фол приемам 2 пъти по 1 таблетка. Но нищо. Магнезия го взимам с няколко часа разлика от желязото. Калций не пия. Желязо не съм изследвала. Изследвах преди два месеца вит. Б12 и беше наред.

# 241
Здравейте, момичета.
Имам проблем с хемоглобина. Нисък е - 105. Скоро ще раждам и лекаря ми каза, че трябва да го кача над 110.
Вземам Малтофер Фол по две таблетки на ден, но резултата е почти нула. От 103 се качи на 105.
Споделете опит. Има ли начин да кача хемоглобина бързо?

Това, което казват и на мен: Яж мръвки! Цвеклото много помагало. И аз съм с нисък - беше ми паднал на 103, след едномесечен прием на Малтофер фол /по едно хапче на ден/ ми падна на 101. Съответно ми го увеличиха на две на ден за две седмици и пак контрола на ПКК. Желязото и витамините как са ти? Изследваха ли ги?

Редовно ям месо. Малтофер фол приемам 2 пъти по 1 таблетка. Но нищо. Магнезия го взимам с няколко часа разлика от желязото. Калций не пия. Желязо не съм изследвала. Изследвах преди два месеца вит. Б12 и беше наред.

Ако ти е ниско желязото може от там да идва ниския хемоглобин, въпреки, че не е задължително. На мен желязото ми беше ок, но последно ТЖСК ми беше много високо, а имах и ниски витамини. Не приемай млечни продукти близо до часовете на прием с желязото.

# 242
Притеснено ми е. АГ ми каза, че ако не се качи хемоглобина, ще ме вкара в болница и ще ми вливат венозно желязо.

# 243
  • София
Вземи си Шуслерова сол 3 и приемай 3х3.

# 244
  • София
Здравейте, момичета, случайно попаднах на тази хубава тема bouquetВъпросът ми е, имате ли представа дали E. coli в урината е опасна за бременността и бебето и задължително ли е да се пие антибиотик? Иначе микробиологията е чиста newsm78 Скоро пих антибиотик за друго и затова гледам да избегна втори newsm78

# 245
Здравейте, момичета, случайно попаднах на тази хубава тема bouquetВъпросът ми е, имате ли представа дали E. coli в урината е опасна за бременността и бебето и задължително ли е да се пие антибиотик? Иначе микробиологията е чиста newsm78 Скоро пих антибиотик за друго и затова гледам да избегна втори newsm78

Стерилна урина ли е? Ако не е, си пусни една стерилна за по-сигурно. Иначе е добре да ти е чиста урината, така,че се консултирай с лекар.

# 246
Здравейте и моя хемоглобин е нисък първа бременност ми е на 21 съм и съм бремена  25 седмица пия малофер но не се е качил интересуваме ниския хемоглобин до какво води и опасен ли е за раждането благодаря предварително за отговорите

# 247
  • София

Стерилна урина ли е? Ако не е, си пусни една стерилна за по-сигурно. Иначе е добре да ти е чиста урината, така,че се консултирай с лекар.
да, стерилна урина е пусната и от нея се изолира бактерията. Задължително ще се консултирам с лекар, благодаря bouquet

# 248
Благодаря на всички за отговорите  bouquet
Ще пробвам всичко, което писахте.

# 249
Стелартоа, пусни още една стерилна урина, но в друга лаборатория, за всеки случай.
 Ниският хемоглобин трябва да се овладява.

# 250
И с двете бременности имах бактерии в урината и пих антибиотик. Доколкото знам бактериите трябва да се изчистят, за да се предотврати евентуална инфекция на околоплодните води, която може да доведе до пукане на околоплодния мехур. Това вероятно се случва много рядко, затова най-добре лекар да се изкаже.

# 251
  • Варна
Здравейте и моя хемоглобин е нисък първа бременност ми е на 21 съм и съм бремена  25 седмица пия малофер но не се е качил интересуваме ниския хемоглобин до какво води и опасен ли е за раждането благодаря предварително за отговорите
Да вземеш да сложиш някой препинателен знак, току виж се намери кой да ти разбере и отговори на въпроса  Peace

# 252
А колко ти е хемоглобинът?

# 253
Здравейте, 29 г.с. съм.  Нормално ли е да имам секрет от гърдите вече? Днес за първи път го забелязвам...много малко е , прозрачно.

# 254
Нормално е да го има, както е нормално и ако го няма Peace

Общи условия

Активация на акаунт