Боледуване на децата ни - тема 40

• 61 175
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Аш,Инфанрикс слагахме(дифтерия,коклюш,тетанус).

# 121
  • София
Аш,Инфанрикс слагахме(дифтерия,коклюш,тетанус).

Ахаа - т.е пентаксим без компонентите за полио и х. инфлуенце  Mr. Green Уми, не зная за рождения ден. Аз бих рискувала с моето дете, но пък вие много боледувахте напоследък. Знам ли   Thinking

Яни, така е - всеки път, като се разболее твоя хубавец, и моят се представя подобаващо.  Joy

# 122
Уми ти не попита ли док какво има предвид, като забранява излизане? Според мен е за да не се зарази с нещо след ваксината. Аз не бих отишла на рожден ден, има риск да има болни там и да се заразите.

Аш, да се оправяте..моят и той сутринта се изкашля няколко пъти и сега ми е свито...

# 123
  • shumen
Аш,оправяйте се скоро.Вие май си боледувате както нас.
Уми,бих го извела,но там където няма много хора.За рождения ден не бих рискувала.
Моето все още си има остатъчна кашлица.Не знам докога ли ще си я влачи.

# 124
Уми ти не попита ли док какво има предвид, като забранява излизане?
Тя каза да не излизаме същият ден,да не и станело лошо.Желателно било да си почива.За уикенда изключих да питам,а РД съвсем го бях забравила.Бях много притеснена,Габи бързаше да изчезне от кабинета(разбираемо) и така...

# 125
Kato se ima predvid che pri vaksina moje da se vdigne T izlizane navan ne e preporachitelno mislia

# 126
Дани,каква е остатъчната кашлица-влажна или суха?
Моето е още с влажна,ама той сопола чак в четвъртък се прояви и я отдаваме на него,чакам и аз да отшуми...

# 127
Няма да ходим.Тя има 37 темп.

# 128
  • София
Яни, при нас кашлицата след антибиотик е къртеща и шумна. Даже много родители, като чуят такава кашлица отстрани, започват да се притесняват за своите деца (разумно или не). Дани, дано не ви мъчи дълго.

Тет, дано мине леко. Ти какво даваш ? В смисъл даваш ли ериус - аз се чудя да давам ли...

Уми, дано е само реакция от ваксината. Praynig

# 129
Явно лекарката го е нацелила Макситрола този път, защото след третото слагане имаме голямо подобрение.
Иначе прочетох, че клеева тинктура с физиологичен разтвор 1:3 е природен антибиотик за бактериални сополи.
Благодаря за отговорите.

# 130
Ами,Аш,аз сякаш не се притеснявам.Къртещия момент на кашлицата е и нейното узряване.И друг път е бил така.Не смятам,че е чак за отхрачващи от рода на Флудитек,той не кашля често,но е къртещо.Ще го наблюдавам,де.
Уми,наистина може би е от ваксината тази Т.Дано е еднократно!Ще даваш ли нещо?

# 131
Не няма да давам.Тя е ок.
Аз в петък нали имах 37,2,вчера ме боря стомах и ми беше кофти.Днес съм ок.Тя снощи се оплака от стомах.Тая сутрин не я боли.Може да е от ваксината.Може и някой стомашен вирус да е.Тях уж ги кара по-леко.Баси,разкошно,лятно време,а ние затворени вкъщи Sad

# 132
  • Варна
Явно лекарката го е нацелила Макситрола този път, защото след третото слагане имаме голямо подобрение.
Това по принцип нищо не означава, КС наистина пресушава сополите моментално. Въпросът е като спреш да слагаш капките сополите да не тръгнат отново след 2 дни.

# 133
  • shumen
Яни,влажна е.Той не кашля много,но сутрин като стане или ако много бяга се започва.Сега го пазя,но от Сряда живот и здраве е на ДГ и не ми се мисли.То вода ще пие студена,ще бяга,а и онзи ден каза,че спели на отворени прозорци,че е много топло вътре.Е,как да не е болен тогава.
Таня,Месечинката е права.Може да са спрели сега сополите от капките,но като спреш да слагаш пак да тръгнат.
Уми,дано е реакция от ваксината само.
Тет,дано не се разболее и Бобчо сега.

# 134
  • На брега на реката
И ние пак в редиците. Снощи голямата се оплака, че я боли ухото, пък бяхме на село и като никога нищо не взех с мен. Добре, че бяхме с приятели с деца, та имаше кой да ми даде нурофен. Веднага й подейства, но цяла нощ хърка влажно и подсмърча. За разкош сутринга вдигна Т, заболя я гастрита и палихме по най-бързия начин към града. Отиде ни почивката  ooooh!
Дасох отипакс, панадол и иберогаст и заспа. Т няма, ама пак са разправии и уговорки за яденето. И се чудя нещо ново ли е, нещо неизлекувано ли е. Сега не е хъркала влажно, каилица и хрема няма. И ме е страх малката да не го лепне. Направо тоя месец се разбиха, 5 дни здрави са били  #Cussing out Наваксаха си за предните месеци стабилно.
А на село беше толкова хубаво, да не говорим, че нъв вторник каката има тържество за завършването, трябва да пее пред цялото училище, ще им раздават снидетелствата, ще ги качваме на корабче по Дунава...а аз не знам дали ще е добре до тогава. Аман, писнА ми!

Общи условия

Активация на акаунт