Боледуване на децата ни - тема 40

• 61 189
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Писна ми от гадните сополи. Нямат край  #Cussing out
Интересно е, че само през деня има, като и от тях покашля. През нощта носа е абсолютно сух, няма и кашлица. Мисля да започвам капките на тета  Mr. Green
След работа пак ще отидем при ЛЛ, за пети път в рамките на месец и половина. Предишните 4 пъти гърдите бяха чисти, 1 път имаше зачервено гърло, но нищо не е слизало надолу. Дано и сега да е така, но искам вече да се оттървем от тези сополи. Не съм си представяла, че може да ги влачи със седмици  #Cussing out
Бързо оздравяване на болните дечица.

# 616
  • Варна
Може да е алергизирана лигавицата. Такива секрети изчезват най-бавно. Аз бих спряла всякакво третиране, дори и ФР бих намалила до минимум, издухването на носа също. Пусни един секрет да изключиш бактерия и ако няма просто остави носа да се справи сам. Евентуално давай антихистамин.

# 617
  • София
Месечинка, благодаря. Всякакви капки спрях отдавна. След което сополите изчезнаха, но за 3 - 4 дни. И пак се появиха с пълна сила. Задължително ли е ако е бактерия сополите да са зелени? При нас са бели към бледо жълти. Ще подсетя ЛЛ за секрет.

# 618
Писна ми от гадните сополи. Нямат край  #Cussing out
Интересно е, че само през деня има, като и от тях покашля. През нощта носа е абсолютно сух, няма и кашлица. Мисля да започвам капките на тета  Mr. Green
След работа пак ще отидем при ЛЛ, за пети път в рамките на месец и половина. Предишните 4 пъти гърдите бяха чисти, 1 път имаше зачервено гърло, но нищо не е слизало надолу. Дано и сега да е така, но искам вече да се оттървем от тези сополи. Не съм си представяла, че може да ги влачи със седмици  #Cussing out
Бързо оздравяване на болните дечица.

Ааааа, рано ви е да се отървате от сопола...още годинка-две поне ще си съжителствате заедно, няма как Laughing Мънички сте още, той в тази възраст е в разгара си направо Mr. Green
Иначе като гледам вашите оплаквания, са подобни на нашите - хреми, хреми, надолу нищо не слиза и слава богу, чат-пат червено гърло и те така.. Аз детството на моето дете ще го свързвам и запомня именно с тези сАполи /Фер Laughing/...говоря за градинската възраст. Те ми изпъкват напред-винаги са с едни гърди пред другите болести Mr. Green

Миамим, изчакай още макло ако искаш. Моят спря с кхъкането, уж няма сополаци, но тази сутрин се изкашля някак сочно..ама свиркам си.
Сутринта в ДГ една майка казваше на госпожата, че детето вчера много повръщало и затова днес няма да идва...дано не е бил в близък контакт с моето, че не ми се разнасят пак легените...

# 619
  • Варна
Задължително ли е ако е бактерия сополите да са зелени? При нас са бели към бледо жълти. Ще подсетя ЛЛ за секрет.
По принцип не е задължително. Цветът може да е най-разнообразен и да има или няма бактерии.

# 620
Mоя го взех вчера от училище с болка в ухото.
Кога го заболяло - непомни, защо не казал на учителката - непомни и така тази нощ с болящо ухо и температура - неспахме.

В 13 часа сме на доктор.

# 621
Ние сме на лятно у-ще от вчера , не очаквах да й хареса толкова.

Бузката спадна от гадния паяк ,но стои малко зачервено ,мажа с крем Здраве само вече.

# 622
Какво ще рече Лятно училище - колко време,какво правят,с родители или без?Интересно ми е....Ей,Лисе,браво!Госпожицата порасна вече.
Хоуп,дано е нещо безобидно!

# 623
Яни ,
Скрит текст:
От 8 до 12 са.
По принцип я пуснах ,защото искам да свикне с училището ,обясняват им правилник и всичко , занимават ги ,опознават се едно друго , ние имаме късмет - над 10 деца от ДГ са с моята в един клас.

Супер доволна е моята госпожица.
Без родители е , водим я втори ден до стаята , утре сама ще ходи вече до стаята Simple Smile

# 624
Аха....забавачка до обяд...нещо такова, м? Grinning

# 625
  • shumen
Миамим,отърване няма от тия гадни сополи май си мисля.
Лисе,браво на порасналата госпожица.Моето миналата година,когато ги пуснаха ваканция ходи на една лятна занималня две седмици и така му хареса.Сега ме пита дали пак ще ходи и кога.Вчера говорихме с майка ми и сигурно ще го пускам пак някой дни от август,когато ДГ им почива.
Тете,дано не се е заразил пак Бобчо.

# 626
Дани, плаща ли са за тази лятна занималня?

# 627
  • shumen
Тете,плаща се.Миналата година беше 15 лева на ден.Тази пак чух,че е толкова.Намерих и една друга,но там пък на обяд не спят,а моето не знам дали ще издържи.

# 628
  • Варна
И във Варна са около 15 лева, включват и храна.

# 629
Ясно...благодаря, момичета

Общи условия

Активация на акаунт