Боледуване на децата ни - тема 40

• 61 143
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
И ние сме една идея по-добре,кашлицата намаля и при нас,поне не кашля докато се храни,но носа го дразни,гъгне.И той ще мине!
Градина след рождения му ден каза баща му т.е. след 5 юни.То и без това докато се оправи напълно ще мине и другата седмица,а точно преди рождения му ден не ми се иска да цъфне и май ще се съглася.

# 76
  • София
Да, гадно ще е да е болен за рождения си ден. Аз я пускам в сряда със сигурност. ЛЛ ми каза да я пусна още тази седмица, сряда, но се отказах. Дано да е здрава за рождения си ден - 13  Grinning.
Бързо оздравяване на всички деца

# 77
Ние ще ходим на ваксина след малко.Много ми е свито.Днеска пак съм една схваната...Мъжът ми сополив...Страх ме е да не я заразим с нещо точно в периода след ваксината.

# 78
  • Варна
Уми,
не можете ли да я отложите? При сополив татко не бих ваксинирала детето.

# 79
  • На брега на реката
И аз отлагам при такива ситуации. Ей го вече 7м дебна момента за Манту. Ама отговорността е моя и искам да съм спокойна като взема това решение. Лл също не слага,ако някой е болен вкъщи.

# 80
  • София
Ох, и ние днес планираме да ваксинираме малкия и ми е много притеснено. Навън е студенко, при доктора ще има болни, а и не зная големите дали не са се обзавели с някой прекрасен вирус (все пак празници идат  Wink )

# 81
Отлагам я от август.Все нещо има.А тя и ходи на градина цяла седмица.Каква е гаранцията,че там няма да лепне нещо.Като гледам Чехчетата ги взимат следобяд от градина и на другия ден идват и се хвалят,че били на ваксина.Само аз ли съм такава бъгната не знам?!Ще видим какво ще каже педи.Ще купя една Туя попътно за всеки случай.

# 82
На мен пък това отлагане ми е странно при големи деца. Говоря за реваксинация.
Ако спазвам това правило да няма болен около детето...ще пропусне ваксините. Моето ходи на училище, на тенис , на футбол, на народни танци, на вокална група, играе порез ден с 8 деца в блока. Аз о мъжа ми работим с адски много хора.

Освен да го заточа в планината.

# 83
  • София
Уми, наистина, не може ли да отложите ваксината? Така ще си по-спокойна.
Ashia, по-далеч от болните пред кабинета. При нас ЛЛ има отделна стая за здрави деца - консултациите на бебетата се правят там и също здравите чакат за ваксини.

Едит - ако е по-голямо детето не знам как бих постъпила. Може би ако самото то е здраво, бих ваксинирала. Не мога да кажа как бих процедирала.

# 84
Уми, наистина, не може ли да отложите ваксината?

Защо ако се разболее детето след ваксината, какво ще стане?

# 85
На мен пък това отлагане ми е странно при големи деца. Говоря за реваксинация.
Ако спазвам това правило да няма болен около детето...ще пропусне ваксините. Моето ходи на училище, на тенис , на футбол, на народни танци, на вокална група, играе порез ден с 8 деца в блока. Аз о мъжа ми работим с адски много хора.

Освен да го заточа в планината.
Именно..Работя в ДГ.Мъжът ми работи с ужасно много хора-местни и чужденци.Батко и ходи на фитнес и футбол,на училище.Тя на градина...Сложна работа.
П.п.Как се дава Туя след имунизация?Мисля да дам еднократно.

# 86
При болен вкъщи, не бих сложила ваксина. Сега бащата колко е сополив - щото има разлика от сополив до болен, ние няма как да знаем.

# 87
  • Варна
Ами не знам какво ще стане, но моят проточи сопол на следващия ден след последния пентаксим, това беше в началото на август, оттам отключи алергичната кашлица, сополът зеленяса, завъртяхме се във въртележката макситрол-тобрадекс, противоалергични и не можахме да излезем от кошмара 4 месеца. Такова чудо друг път не е имало. За мен лично тази ваксина си остана първопричината за всичко, дали съм права не знам. Но при болен ВКЪЩИ бих се въздържала от ваксина. Лично мнение.

# 88
  • София
Винаги има възможност детето да се разболее след ваксината. Но правило е да не се ваксинират болни деца.
Детето на Уми не е болно в момента, но след като пък таткото е болен има по-голяма вероятност да се разболее. Не знам как бих постъпила в случая. Не знам и на колко години е детето. Ако е под 3 - 4, не бих рискувала.

3 топчета веднага след имунизацията, 3 след 1 час, и 3 в 8 часа вечерта. А ако пък е късно имунизацията, последните 3 са преди лягане мисля. Ние сме правили ваксините обикновено преди обяд, та така ни беше казал ЛЛ.

# 89
  • София

3 топчета веднага след имунизацията, 3 след 1 час, и 3 в 8 часа вечерта. А ако пък е късно имунизацията, последните 3 са преди лягане мисля. Ние сме правили ваксините обикновено преди обяд, та така ни беше казал ЛЛ.

Това Туя някакво лекарство ли е?

Общи условия

Активация на акаунт